СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 839
  • 919
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ексцесии и при нас не е имало. Но типичната за възрастта емоционална неуравновесеност /голямата ревеше и се смееше едновременно/, онзи празен, кравешки поглед, за който спомена Еликсир /който ме влудяваше с голямата, но не ме впечатли особено при малката/, някоя и друга тъпотия /слава богу не големи и с дългосрочни последици/, поведение от типа: ти му кажеш "Добър ден!", то ти отговори - "Остави ме на мира!" Joy
Аз очаквах малката да е с по-тежък пубертет, защото по принцип е по-рошав характер, обаче тя изненадващо държи фронта. И ученето не понесе особени щети, въпреки че завъртя и гадже в най-неподходящия момент, че дори и седна да учи извънредно в последния месец и половина преди НВО. И разговор може да се води с нея, че и вратата и е относително малко очукана. Joy Чак притеснително разумна ми се вижда. Дори нещо особено тъпо не е направила до сега, а пикът при нея, като че ли вече мина. Най-голямото и прегрешение бе, че преди няколко седмици ми каза, че отива в МОЛ-а, а отишла в Пловдив с влака. Обаче е страшен карък! Trollface При положение, че нямам ни един познат в Пловдив, който да познава и нея, за двучасовия си престой там успя да налети на моя приятелка, съвсем случайно решила да се разходи до Пловдив, баш в този ден. Joy
Има си един период от около година и половина до две /по мои наблюдения/, в който рязко оглупяват, кой повече, кой по-малко и с различни проявления, но си го има. Аз съм на мнение, че ранният пубертет е по-малкото зло, защото на 13-14г. изборът на тъпотии, които можеш да извършиш е по-малък, зависимостта от родителите е по-голяма и възможностите за родителско въздействие са повече. Всеки има нужда и право да сътвори по някоя глупост и по-добре по-рано, отколкото по-късно. Grinning Да речем, на 17-18г. Деца на познати, които бяха кротки и добри на 13-14, на 17-18 ги изби на такива дивотии, че свят им се зави на родителите им. А тогава вече се мислят големи, родителският авторитет е по-слаб и е по-малко вероятно да ти повярват, ако им кажеш, например, че ще ги пратиш в комуна в Испания. Joy
Така че, тези които се борите с ранен пубертет, дишайте. Пубертетът се преживява с търпение. Търпение, упорито говорене, което, въпреки че към момента изглежда абсолютно безсмислено, дава резултат /в съответната ситуация светва червената лампичка - собствен опит/, зорко следене за признаци на извършени или предстоящи за извършване тъпотии и издръжливо чувство за хумор.  Smirk

# 541
  • Резерват "Северозапад"
Божке, аз от толкова говорене с нея последните месеци започнах да използвам тинейджърски жаргон Joy...понякога близначката като се увлече да говори и аз само трябва да подавам реплики Heart Eyes. Но поне вече говори и не ме лъже толкова много...или не съм я хващала скоро Mr. Green.

# 542
Ама хора при нас класирането излезе още сутринта, даже черпих цял ден, че сме приети първо желание, Confused сега случайно влизам в тема, падна ми чейнето, проверявам пак на сайта, класирането го нямаааааа Flushed
От Сливен съм

# 543
Ама хора при нас класирането излезе още сутринта, даже черпих цял ден, че сме приети първо желание, Confused сега случайно влизам в тема, падна ми чейнето, проверявам пак на сайта, класирането го нямаааааа Flushed
От Сливен съм

Къде се вижда когато класирането е излязло? Наистина от сутринта в сайта на МОН сектора "Класиране" го няма. В по малките градове трябва да излезе според мен.

# 544
От Сливен съм
Някое демо сте видели.

# 545
  • София
Пак са се оплескали нещо рошавите АйТи-та. Дидева, коя година пуснаха грешни резултати и маса народ беше в прединфарктно състояние, защото всъщност бяха пуснали миналогодишните?

# 546
Пак са се оплескали нещо рошавите АйТи-та. Дидева, коя година пуснаха грешни резултати и маса народ беше в прединфарктно състояние, защото всъщност бяха пуснали миналогодишните?
В нейната ...., т.е. тяхната   Sunglasses

# 547
Нашата. Simple Smile))) 2014-та. Новите имена и ЕГН, а оценките - на детето, което предходната година е имало същия входящ номер. Като видях две тройки...Преживяването е неописуемо. Joy

# 548
  • София
Страховито беше! Scream Обаче имаше и щастливи -  очаквали две тройки, пък им излезли 2х5,50. Joy

# 549
  • Стара Загора
Дано е вярно това, което сте видели  и да се потвърди на 03.07  .
Аз имах много работа днес, една приятелка ми каза, че бутона класиране е изчезнал . Проверих и при мен го нямаше, казах й че вероятно работят по класирането. Офф , слагам си вето и няма да проверявам повече като ви чета какви ги пишете и за 2014г

# 550
Има срокове.
Пък ако излезе по-рано, щели да хукнат за записват.
Никога ли хората не са работили със срокове ...

# 551
  • София
Един бърз запис и от мен, за да ви следя.
Отдали сме се с децата на селска ваканция- спокойствие, тишина, градинка със зеленчуци за мама...
Нямаме драма с желанията, нареди си детето каквото му е на сърце, а аз въобще не успях дори лекинко да я накарам да напише френската или английската, балът и щеше да стигне. 22-ро ще е, това е писала след Испанската.
След едноседмично мързелуване се зае с книгите от задължителната литература. Сега чете Дон Кихот и е почти накрая. Учи си някакви неща на испански и няма търпение да започне новата учебна година...какво да ви кажа, всеки луд с номера си, ние- с цяла програма!
Не съм чела цялата тема, ще ме извините- има ли вероятност преди трети да излязат класиранията?

# 552
  • София
Да бе, ще хукнат! Що народ отиде на море в тоя студ, за да използват дупката безвремие в сроковете...

# 553
  • София, "Младост 3"
Чета за пубертета и се чудя - да вземем да отворим един бар за взаимопомощ - виждам има ловки и обиграни на коктейли и съвети Wink Wink така де вместо да се чудя на къде да фана - да ида в бара и да ми мине след малко бело или нещо по-така...

# 554
Да бе, ще хукнат! Що народ отиде на море в тоя студ, за да използват дупката безвремие в сроковете...
А точно затва са хукнали Simple Smile
Те още по първи етап записваха из гръцко:)
А сините птички изрично казваха точно сега да не се ходи Wink

Общи условия

Активация на акаунт