СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 775
  • 919
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Е, чак толкоз трътлеста не съм Laughing Значи - Средното пони Joy

# 616
Аз за името, де. Не за ....ония дадености.  Joy

# 617
  • София, "Младост 3"
И с двама различни психолози разговарях - първият път беше през зимата, когато "ситуацията" все още не беше започнала да излиза от контрол и според него - промяната в поведението била нормална за възрастта и. За втори път ходих в края на миналата седмица, но и там ме убеждаваха, че в този период трябва да се "науча" на "безусловна родителска любов".
Три дни след това дъщеря ми отиде да спи в "приятелката си" без да попита и без да се обади къде е ...

Аз ще я оставя за една вечер някъде. Мiсиля, че няма да я пусна у дома. Баща ми бе така и не съжалявам и аз съм така. Ако ми се повиши глас и прекалят лекинко събирам куфара и го подавам.

Моята майка така правеше. Правеше, казвам, не и се наложи дълго да го практикува. Подаде ми куфара и не ме видя 15 или 20 години, не ги броях на финала.

Следващата седмица всеки ще отдъхне, на 1 класиране обикновено голяма част от форумните деца са приети, дори останалите за 2 и 3 класиране вече са по-спокойни някак. Късмет желая на всички!

Не е като да не знам възможните изходи. Но ако мен някой не ме цени, това че аз съм го създала не значи, че аз трябва да се унижавам и да потъпквам това, вкоето вярвам, защото този някой не знае как да се държи.
Процеса е взаимен. И уважението. Моите деца са извоювали уважението ми, така както аз заслужавам всеки ден тяхното. С делата, с поведението си. И да аз трябва да съм по-зряла и разбираща, но ако детето премине граница .... и не може да намери нужното приличе да спазва правилата у дома, които важат за всички... може би е по-добре всеки по своя път.
Сори, но лично за себе си не мисля, че трябва да подложа душата и сърцето си някой да го тъпче дори това да са децата ми.

# 618
Абе вие добре ли сте.!?! Това да не вие гордост и предразсъдъци, какви са тези" ти мене уважаваш ли ме!?!"
Никога не ми е минавало и през ум, че децата трябва да воюват за уважението ми, да не са ми подчинени, аз ги обичам, ужасно много и само мисълта някое от тях да не знам къде е и какво му се случва, дори да е направило най-нвуважителното към нещо си ме побърква. Моля се да минем с минимален демидж с дъщеря ми през пубертета, гледам да преценям много внимателно ситуациите, наясно съм, че ще има моменти в които ще ме лъже, аз също съм лъгала нашите,сега идват гаджета та, първите сексуално контакти - изобщо съм на бойна нога със свито сърце.

# 619
Здравейте, момичета
Дали някоя от вас е с близнаци и дали е наясно каква точно е процедурата при записването им в една паралелка.Писах на мейла в РИО, но вече 2ра седмица мълчание

# 620
Какво ще трябва за проверката на класирането - само с входящия номер от кандидатстването ли или и с входящия номер от матурите? Много съм неориентирана, да му се не види...

# 621
Annabelle*,
пак в priem.mon.bg - входящият номер от листа, с който се явиха на НВО, и идентификационният код за парола.

# 622
Същото, което трябваше за проверка на резултатите. Входящият номер и персоналният код за достъп от служебната бележка.

# 623
Министър, няма ли да ставаш вече на Класиран  Heart Eyes

# 624
  • София, "Младост 3"
Абе вие добре ли сте.!?! Това да не вие гордост и предразсъдъци, какви са тези" ти мене уважаваш ли ме!?!"
Никога не ми е минавало и през ум, че децата трябва да воюват за уважението ми, да не са ми подчинени, аз ги обичам, ужасно много и само мисълта някое от тях да не знам къде е и какво му се случва, дори да е направило най-нвуважителното към нещо си ме побърква. Моля се да минем с минимален демидж с дъщеря ми през пубертета, гледам да преценям много внимателно ситуациите, наясно съм, че ще има моменти в които ще ме лъже, аз също съм лъгала нашите,сега идват гаджета та, първите сексуално контакти - изобщо съм на бойна нога със свито сърце.

Гордост и рпедрасъдъци се базира на живота. Първо. И второ- уважението не изисква подчинение. То елиминира идеята за подчинение, освен ако за вас уважението не нещо друго.
Вие по принцип уважавете хората без зачение какво правят или аз нещо не мога да разбера? Защото за мен уважението не е константа и се завоюва с това което сме, това което правим и как действаме....Не е самоцел, а резултат от много неща...... За мен лично не е достатъчно да знам къде е детето ми, но е много по-важно какво е направило.... Но всеки с приоритети и разбиранията си.

# 625
  • София
Моята пък показва явно неуважение, но всичко си ми казва.

# 626
И с двама различни психолози разговарях - първият път беше през зимата, когато "ситуацията" все още не беше започнала да излиза от контрол и според него - промяната в поведението била нормална за възрастта и. За втори път ходих в края на миналата седмица, но и там ме убеждаваха, че в този период трябва да се "науча" на "безусловна родителска любов".
Три дни след това дъщеря ми отиде да спи в "приятелката си" без да попита и без да се обади къде е ...

Аз ще я оставя за една вечер някъде. Мiсиля, че няма да я пусна у дома. Баща ми бе така и не съжалявам и аз съм така. Ако ми се повиши глас и прекалят лекинко събирам куфара и го подавам.

Моята майка така правеше. Правеше, казвам, не и се наложи дълго да го практикува. Подаде ми куфара и не ме видя 15 или 20 години, не ги броях на финала.

Следващата седмица всеки ще отдъхне, на 1 класиране обикновено голяма част от форумните деца са приети, дори останалите за 2 и 3 класиране вече са по-спокойни някак. Късмет желая на всички!

Не е като да не знам възможните изходи. Но ако мен някой не ме цени, това че аз съм го създала не значи, че аз трябва да се унижавам и да потъпквам това, вкоето вярвам, защото този някой не знае как да се държи.
Процеса е взаимен. И уважението. Моите деца са извоювали уважението ми, така както аз заслужавам всеки ден тяхното. С делата, с поведението си. И да аз трябва да съм по-зряла и разбираща, но ако детето премине граница .... и не може да намери нужното приличе да спазва правилата у дома, които важат за всички... може би е по-добре всеки по своя път.
Сори, но лично за себе си не мисля, че трябва да подложа душата и сърцето си някой да го тъпче дори това да са децата ми.
Правилата в нашия дом са взаимно доверие, споделяне на всичко и обич.  При мен имаше огромна разлика при правилата у дома от страна на родителите ми, на едните баба и дядо и на другите. Някои от правилата на родителите ми не ми харесват и до ден днешен - съответно гледам да не ги налагам на децата си. Правилата на  родителите на майка ми бяха - безусловна и ненатрапчива обич и подкрепа, дори и когато правeх глупости /като дете и после преди да се омъжа/ живеех с тях, и дори сега, много години след като си отидоха, преливам от нежност, благодарност и любов при всеки спомен. За родителите на баща ми на първо място беше дисциплината, уважението към по-възрастните, етикета, държанието пред хората - съответно от страна на многобройните им внуци винаги са съществували неизбежните и по задължение възможно най-кратки посещения. С ръка на сърце мога да кажа, че това си е чист егоизъм. Искам на старини около мен да са децата ми и внуците ми не по задължение, а от искрена обич. Ама се разнежих, простете:)

# 627
  • София, "Младост 3"
Моята пък показва явно неуважение, но всичко си ми казва.

Това че показва, не значи, че не те уважава Wink
Щом споделя значи сте повече от добре!

Ех, мерси на всики за споделянето!
Лично аз чета, макар и понякога да не съм съгласна и да споделям различно мнение, прочетох всяко едно и съм се позамислила. Нямам причина, но ползвам свободното си време сега да мисля....че псоле ще е късно.
Колкото хора сме, толкова са различията... има какво да се научи от всеки, дори от най-крайно различния.

Едно виждам - не само на мен мие  трудно и не съм единствената със съмнения, а това е подкрепа. И помага - значи не, че бъркам - а просто така се случват нешата Wink

Прегрдъки на всички и аз да пожелая на всички прекрасен и красив уикед и леко чакане.

# 628
No_frame bitch, какво стана с класирането в Сливен? Коментираха ли нещо от вашето РУО? Това с изчезването на класирането е безобразие, по-лошо от нашето безплодно чакане.

# 629
  • Пловдив
No_frame bitch, какво стана с класирането в Сливен? Коментираха ли нещо от вашето РУО? Това с изчезването на класирането е безобразие, по-лошо от нашето безплодно чакане.

Безобразие е това, че са допуснали излизане на класиране в една област.
Класирането трябва да излезе едновременно за всички области.

Общи условия

Активация на акаунт