СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 810
  • 919
  •   1
Отговори
# 720

Аз като примерен пионер бях намерила и едно ключе обикновено - та ходих в милицията да го предам, много ми се смяха, а аз мислех, че се радваха. Laughing

Е, това беше култово, но за нашите още по- праисторически набори.
Първа глава на любимия на всички роман" Следите остават" се наричаше " Ключ пада от небето"Под влияние на романа що ключове сме събирали по улиците и що"  съмнителни" сме проследявали...

Лесна е вашата...Още два- три дена и лайф, а аз от понед. се чудя Дунава ли да преминаваме, до Чикаго и назад ли да тръгваме или за по- накратко, у Иречека на гости....

# 721
  • Силистра
Аз съм набор 77 и на този ден преди 27 г. писах преразказ на "По жицата" при кандидатстване в ЕГ/помня не щото домашният му любимвц е бл динозавър, а щото братовчес ми е се роди/
В къщи култов въпеос беше:"Тате, дядо кога ти купи първия компютър?", как да му отговориш, че компа е по-млад от него...
За протокола второто котило е набор 2009, след 5 години и НВО и ДЗИ, но има оцелели след таковА товнадо, така че ще му мисля тогава

# 722
  • София
Леле колко спомени и откровения...
Скрит текст:
Няма да ми стигнат римите Simple Smile , но може и да са постарая довечера, знае ли човек....

# 723
  • София
Ей ме на! Оцелях! След споменатото торнадо. Joy Следващите ДЗИ и НВО ще са в две последователни години. Не съм сигурна кое е по-кофти. Thinking
А жертви на набор 2010 има ли?

# 724
  • София
Ще видите, че с другите седмокласни теми няма да ни е толкова забавно и хубаво. Голяма рядкост е толкова кукувици да се съберат на едно място  Hug Обещайте, че няма да спирате да се обаждате и в осмикласната тема - трябва да проследим имало ли е смисъл от толкоз напън!!

# 725
  • София
Аз отсега мога да ти кажа - не е имало. Joy

# 726
  • В светлината на слънцето
Ох, ще ме уморите. И аз имам големи изцепки. Но пиша от тел и ми е трудно.

# 727
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
При мен второто е 2010, а третото 2012, ама до тогава има ехеееее, много време!  Grinning Пък и второто от сега го глася за БУЗЕМА, тъкмо като за него е!  Joy

# 728
  • София
Значи група 119-то станахме 4 Simple Smile

# 729
  • Sofia
И аз имам набор 2011 и 2017, ще имам малко спокойствие до следващите седмокласни терзания.
Струва ми се, че с второто ще мине по-леко, макар че и аз бях попитана, не може ли да не ходи на училище, а да учи вкъщи от книги....

По тийнейджърските въпроси не ми се включва, искам да забравя тази година възможно най-скоро. Бягства не сме имали, но в един момент искаше да ходи да живее при баща си. ConfoundedSob
Той обаче не я е искал.

# 730
  • Варна
Само аз ли съм пушил Ротманс плочка, а гаджето, или Ротманс Роял, или Море. На първата бригада почти, с мое съгласие, ме изнасили една майсторка. Не се дърпах много, без бой се дадох  Joy, да не казвам къде и как  Joy
Мнее, не си само ти. Ротманс роял беше класика. А ментоловите се казваха Салем.
Аз след пет години ще се пържат на два огъня - ДЗИ и НВО за набор 2009. И следващата година още едно НВО за да не забравям нещо с 2010. 😂😂😂😂

# 731
  • София
А, аз имам и 2017 Hug Ето, събрахме се Grin

Ротманс имаше в Бг чак когато аз бях в гимназия. Ние по-рано говорехме за едни други времена.

# 732
  • София
Санака, имам подобен случай на твоя. След училище се разхождаме тумба моми, в центъра на града. След нас вървят група момчетии, сред които и този по който примирах, ама само си 'фърляхме белтъци още. Вървя аз, кефя се и се правя на интересна, да привлеча макимално внимание, от когото трябва. Както ходя с вирнат нос, говоря шумно и жестикулирам и ..... оказвам се с няколко глави по-ниска от другите, пропаднала в шахта. Зачудих се, дали да клекна в шахтата и да се скрия или да изскачам бързо. Не се получи с изскачането, щото всички се заливаха от смях и нямаше кой една ръка да подаде. Излязох, мокра и кална до коленете... Ама с момъка се загаджихме после, даже и 6 години изкарахме.

# 733
  • София
Да кажа за цигарите... Преди няколко месеца класната на баткото се обади, че го е хванала с цигара. Тази година беше в 9 клас ( на 16 е). Аз не че не съм подозирала че пуши, но не ми се искаше да е истина. Говорихме, обеща, но продължавам да намирам запалки и парченца от цигари на необичайни места. А веднъж го прибирахме от купон леко подпиинал. Бяха пили водка с портокалов сок. Майката на приятеля у когото "купонясваха" си беше вкъщи. Дори не беше разбрала. Два дни след това ходи махмурлия и твърди, че не е пробвал втори път. Аз не пропускам да му припомням случката. А иначе е много спокойно   дете. В тази хубава възраст явно искат да пробват всичко. На моменти ми е доста трудно. Имахме проблем и със сутрешни закъснения за час. Пълна програма просто! Но въпреки всичко е добро дете и ние си го обичаме със всичките му дивотии.

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 19:56 от doroty02

# 734
  • София
Облачна, предлагам, след края на Епопеята, да вземе да издадем един общ труд с Русалка - тя ще участва със стихотворения, а няколко от нас - с къси разкази. Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт