СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 809
  • 919
  •   1
Отговори
# 735
  • София
От споделеното до момента може да се направи обоснован извод , че младите мъже си падат по момичета, склонни към пребиване по улиците.

# 736
  • София
Абсолютно съм за Joy

Иначе, много добре ни се получи, след историите за децата, да си разкажем и нашите. Изводът, който си направих, е че всичко е в реда на нещата и децата са си нормални, според нашите аршини.
Keep calm and breathe!

# 737
  • София
Не така!
Keep calm and kot-takoa!

# 738
Ох, къде ме върнахте назад. Аз съм дърта - 67-и набор, та помня доста. До гимназията учех в 12-о, което тогава се зовеше Ленин.
Значи - никакви такива с край след първо класиране. Ние нали чакаме трето и четвърто, така че редиците трябва да се поддържат. А и след 3 години ще повтарям одисеята. Има ли и друг с набор 2007?
Чета ви и тъкмо щях да пиша ,че май съм най-голяма 72 набор, ама сега видях, че не съм. Завърших далечната 1990 в 1 гимназия .Ех временааа..

# 739
Аз съм набор 77 и на този ден преди 27 г. писах преразказ на "По жицата" при кандидатстване в ЕГ/помня не щото домашният му любимвц е бл динозавър, а щото братовчес ми е се роди/
В къщи култов въпеос беше:"Тате, дядо кога ти купи първия компютър?", как да му отговориш, че компа е по-млад от него...
За протокола второто котило е набор 2009, след 5 години и НВО и ДЗИ, но има оцелели след таковА товнадо, така че ще му мисля тогава
И аз ще съм в същата ситуация 7-12 клас

# 740
  • Пловдив
Ей ме на! Оцелях! След споменатото торнадо. Joy Следващите ДЗИ и НВО ще са в две последователни години. Не съм сигурна кое е по-кофти. Thinking
А жертви на набор 2010 има ли?

Аз, аз, малкото ми е 2010. Сега бях с първокласничка и седмокласничка. Трудна година беше и продължителна. 😀

# 741
  • София
Ей ме на! Оцелях! След споменатото торнадо. Joy Следващите ДЗИ и НВО ще са в две последователни години. Не съм сигурна кое е по-кофти. Thinking
Аз, аз един брой мома набор 2010.

# 742
  • София
Ето, събрахме се. Grinning Аз този път ще съм с младеж.

# 743
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Аз, аз, малкото ми е 2010. Сега бях с първокласничка и седмокласничка. Трудна година беше и продължителна. 😀

Друго си е с първокласник и седмокласник, поне и на двамата не им пука от нищо и училището им е последна грижа!  Mr. Green

# 744
  • Варна
Ей, три дена бях в командировка и вие цяла тема изписахте. Аз съм набор 1976, но най-голямата глупост, която съм правила е, че с целия клас в 7 клас бягахме от час, за да ядем дружно пирожки. Всъщност, дружно закъснявахме, защото по онова време часовете по трудово ги карахме в различни училища и на път за нашето си спирахме я тук, я там, почти докато свърши следващия час. Иначе промените се случиха точно в 7 клас и когато започнахме в 8ми, като започнаха едни ваканции - то дървени, то грипни, то поради стачки на учителите... и така, няколко години.

# 745
Аааа,че готино!Големи образи сме! Много от вас с по три броя-браво!На мен това ми е мечта,но така и не навих мъжо!И сега съм готова.
   Аз си бях читанка ,отличничка,но и в щуротиите участвах.Решаваме да бягаме дружно от час по превод.Ние бяхме 17 МОМИЧЕТА в клас.Първата година имахме две момчета,но издържаха само един срок и се преместиха в др.френски клас.Та 17 кифли ще бягаме,но на мен ми се разтваря ципа на раницата и съдържимото пада на пода в коридора.Другите се изнасят,аз докато се трътлявя да си събирам химикалките,пристига Муна-учителката по превод.Натири ме в клас и аз реших да се направя на важна-другите избягали,само аз не.Последва неизвинено само на мен,че съм предател.Помеже часовете бяха блок,по 3,последва изпитване.Превод на откъс от Парижката Света Богородица-мъъъъъка.Последва и 2.

# 746
И аз съм от тези, които след пет години ще се потят и с НВО, и с ДЗИ. А като си помисля малката колко е рогата още от сега... Не искам да мисля какво ме чака.
Иначе за протокола съм набор 1980. Тръгнах 6-годишна на училище. Промените ме завариха в началото на 4-ти клас. Тъкмо на 23 септември ми сложиха пионерската връзка и след два месеца ми я взеха.

# 747
  • Бургас
Ох, къде ме върнахте назад. Аз съм дърта - 67-и набор, та помня доста. До гимназията учех в 12-о, което тогава се зовеше Ленин.
Значи - никакви такива с край след първо класиране. Ние нали чакаме трето и четвърто, така че редиците трябва да се поддържат. А и след 3 години ще повтарям одисеята. Има ли и друг с набор 2007?
Aз имам и 2007, ама отсега съм се предала с него, не знам как ще избутаме до 7 ми клас. Голяма мъка ми е Sad
Аз съм 77 ма. год. но бях дивак, нито коси правех, нито поли носех. От онова време най-ясно помня забраните. Не прави това, не прави онова. Какво ще кажат хората ме побъркваше. Бунтар бях и връзката червена, синя, бяха в задния джоб. Добре че децата не са като мен, но и аз се старая да не съм като моите родители.

# 748
И чавдарче съм била ,и пионерче,и малко комсомолец.А бригадите и екскурзионните летувания,ехаааа.Помните ли ги-с раници,преход от хижа до хижа?

# 749
  • Бургас
Аз, аз един брой мома набор 2010.  
И аз с мома 2010, охххх замислих се, че скоро няма покой за мен Simple Smile
Иначе голям късмет изкара, изобщо не разбрах, че имам дете първи клас. Децата са толкова различни, докато батко и не може да го научим да пише в 4 кл., тя чете по-гладко от кака си и пише по- красиво от всички и това без да сме написали една домашна заедно. Каката пък сама реши колко ще учи и не се напъна за повече, каза в кое училище ще влиза още в 6- ти. клас и си изкара оценки които и стигат точно за там. Спокойно мина двойния трус при нас.

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 22:17 от Mira 1919

Общи условия

Активация на акаунт