СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 768
  • 919
  •   1
Отговори
# 765
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

С голямата обработваме ММ за наследник - аз съм щяла само да го родя и кърмя и да се върна на работа, пък тя да го гледала (има афинитет към малки деца, и те я обожават -все съм си мислела, че ще работи нещо свързано с деца един ден). Той не ще и да чуе обаче - ами ако и четвъртото било момиче Laughing Laughing

Ние с малката обработваме ММ за 4то, ама като ги нашарихме с третото и ей го на - не ще! Иначе сме го измислили - излизам по майчинство с 4то, малката тръгва в 1кл (тя е набор 2012), а аз записвам втора магистратура и ето - оползотворихме времето!  Joy Ама не ще гадината, не се дава лесно!  Crazy

Песничката за вафлите е култува, аз помня и двата варианта - оригинала и пародията.
Скрит текст:
Куку-руку, вафла чудна
пълна с течен динамит!
Хапнеш, гръмнеш и повърнеш,
чак ти се завие свят!

# 766
  • София
Аз пък някак си тая фафла съм я пропуснала Thinking

# 767
  • В светлината на слънцето
Ха-ха, оправихте ми настроението още с кафето. По повод класовете - аз в гимназията бях в единствената по онова време италианска паралелка в София: 42 деца, от които 4 момчета и всичко друго - женоря. Ад!

# 768

С голямата обработваме ММ за наследник - аз съм щяла само да го родя и кърмя и да се върна на работа, пък тя да го гледала (има афинитет към малки деца, и те я обожават -все съм си мислела, че ще работи нещо свързано с деца един ден). Той не ще и да чуе обаче - ами ако и четвъртото било момиче Laughing Laughing

Ние с малката обработваме ММ за 4то, ама като ги нашарихме с третото и ей го на - не ще! Иначе сме го измислили - излизам по майчинство с 4то, малката тръгва в 1кл (тя е набор 2012), а аз записвам втора магистратура и ето - оползотворихме времето!  Joy Ама не ще гадината, не се дава лесно!  Crazy

Песничката за вафлите е култува, аз помня и двата варианта - оригинала и пародията.
Скрит текст:
Куку-руку, вафла чудна
пълна с течен динамит!
Хапнеш, гръмнеш и повърнеш,
чак ти се завие свят!
Добро утро,
В тва време нищо не ми се прави, а трябва да пътуваме..

Е, всичко има в този ютюб бе:

https://www.youtube.com/watch?v=m8sEtsPMNf4&feature=youtu.be

# 769
  • София
О, сега сметнах, че когато малкият ще е на 14, голямата ще е вече на 20 - релакс.
Правя си сметка, поне да завърша университета преди голямата училище, че вече се излагам.

Я да ви дам тема. Светлин Наков нещо се е юрнал да внася нова програма в МОН. Как можело в 8 клас да няма програмиране в спец. училища. А може ли да се вкарат такива часове и колко? То вероятно пък ще трябва ИИЧЕ да го съкратят на РИЧЕ.

# 770
  • Sofia
Alexova,
И моите си ги наредих (съвсем случайно) през 6 години и наскоро се замислих как в следващите поне 15 години все някой ще е в пубертет. Брррр.... Simple Smile

Възхищавам ви се как може да имате сили и желание за четвърто, аз не бих могла да издържа нито психически, нито физически на това. Нямам търпение третото да започне да общува с думи вместо с писъци и да не опикава всичко около себе си. Но пък е много сладичко.

За всички почитатели на Куку-руку - наскоро в Лидл бяха пуснали, сигурно по някое време пак ще има. В Гърция също съм виждала. Взех им на децата да видят що е.

# 771
Светлин Наков нещо се е юрнал да внася нова програма в МОН. Как можело в 8 клас да няма програмиране в спец. училища. А може ли да се вкарат такива часове и колко? То вероятно пък ще трябва ИИЧЕ да го съкратят на РИЧЕ.
Всъщност в момента е точно обратното. За профил математически информатика в осми клас се изучава при учебен план с ИИЧЕ, а при РИЧЕ информатика не е предвидена. Не вярвам да се върнат назад. Тъкмо извадиха информатиката от учебния план за доста профили. Кои са спец. училища? Профилираните и професионалните гимназии са неспециализирани. Специализираните училища са -  спортните,  училищата по културата, училищата по изкуствата и  духовните училища.

# 772
Ооо, аз за трето  не си и помислям, в БГ няма начин просто, та затова и аз ви се кефя, пък че и за четвърто се каните....
Отделно, че и двете  ми бременостти минаха с повръщане до 5 месец  и отслабване здраво....С второто даже в болница влязох, нямах сила да дишам...

Та с трето направо ще умра!

# 773
  • София
Благодаря, Дидева!
Исках да кажа професионални гимназии.
Колко часа информатика се учи в 8 клас?

# 774
72 часа за 36 учебни седмици, т. е. два часа седмично при интензивно изучаване на чужд език за профил „Математически“, „Софтуерни и хардуерни науки“, „Икономическо развитие“ или „Природни науки“.

# 775
О, сега сметнах, че когато малкият ще е на 14, голямата ще е вече на 20 - релакс.
Правя си сметка, поне да завърша университета преди голямата училище, че вече се излагам.

Я да ви дам тема. Светлин Наков нещо се е юрнал да внася нова програма в МОН. Как можело в 8 клас да няма програмиране в спец. училища. А може ли да се вкарат такива часове и колко? То вероятно пък ще трябва ИИЧЕ да го съкратят на РИЧЕ.

Моите са с такава разлика-много е готино.Не се застъпиха пубертети,имах достатъчно време и за двамата,сега каката е авторитет за брат си и много ми помага в това отношение.Даже го искаше при себе си в София след 7ми клас.Много ни често ни освобождава уикендите,като им ходи на гости.
    Много са ми сладки,тя като си дойде,все му дава някой лев скришом и му носи разни подаръчета,ама "без мама да знае".МАМА ЗНАЕ ВСИЧКО!

# 776
  • София
Скрит текст:
БелИте ви са безобидни,
не сте май хулиганки видни.
Наш випуск беше на бригада,
нейде там до водопада..
След вечерна дискотека
даскал гепиха с дюшека.
Спящ го туриха в  браздите
светеха му там звездите.
Бе омацан и със паста,
без изкуство- джаста-праста.
Мамба се  това зовеше,
персоната си сладко спеше
със одеалцето завита,
нощта не беше ветровита..
Ама после се събуди
и от зор се превъзбуди.
баш виновници откри,
заваля поток искри.
Вживя се в роля на ченгето,
не прати никой в СМГ-то...
Тъй че методът на Мента,
не донесе дивидента
другаде да се окажеш,
магарии да покажеш.
Туй ми приятел преразказа
и ме хвърли верно в джаза..
Понеже младата русалка
друг даскал хитро избудалка
след вечерната проверка
с други спретна далаверка,
от бунгалото избяга
даже без да се напряга.
На речен бряг среднощ да стъпят
и вкупом да се там изкъпят -
това им бе целта заветна
за брагада многоцветна.
Но пък мамба не видяха,
на съученици завидяха
за  голямата забава
как се даскал "награждава"...

Скрит текст:
Какъв ентусиазъм за деца след трето, направо ме изумявате... Аз  само като си представях евентуално такава картинка, мигом я обвързвах с още плач, колики, зъби,  развеждания насам -натам,  12 години училище  и съпътстващите  ги бонуси като кандидатствания и пубертет... И все  приключвах с "Не, мерси", а и е опасна възможността четвъртото да е пак  мома и пак лъвица...

# 777
lulumba-кой набор си?И аз учих италиански в 105то.
Аз съм набор 75,пуша от 5-6 клас Joy Каката не пуши,за пубера не се знае още...
Още като се омъжих исках три...ама и двете бяха супер ревливи и ММ каза НЕ,за трето...

# 778
Я да ви дам тема. Светлин Наков нещо се е юрнал да внася нова програма в МОН. Как можело в 8 клас да няма програмиране в спец. училища.

Не, че съм песимист, но това някак си не го виждам да стане в близките години, камо ли и да огрее нашите деца (виж за внуците може и се случи).
Като се сблъска с институциите най-много да отвори една школо и той като Джонев, за да си обучава кадри и да преподава програмиране.

# 779

Общи условия

Активация на акаунт