СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 768
  • 919
  •   1
Отговори
# 780
  • тук-там
Моите са с никаква разлика, защото е едно Wink Евала на многодетните майки! Поклон!

За статистиката - 73 набор съм, започнах с мат в ПМГ и завърших биологическа - повече ми се нравеше. Промените ме свариха в 10-ти клас и тогава бъркахме свободата със свободия Wink Формиращ етап от живота ми беше. Емблематичен!

# 781
За гимназията не знаех, че вече е "официална".  Това е супер, дано повече талантливи деца се насочат и могат да си го позволят. Интересно ще ми е дали има интерес към нея и от колко деца ще бъде първия випуск на есен.

# 782
Съвсем официална, вписана е в регистъра на училищата.

# 783
  • Sofia
ANNAFACE, потърси, имаше тема за тази гимназия, 1-2 майки писаха, че са си записали там децата.

# 784
  • В светлината на слънцето
lulumba-кой набор си?И аз учих италиански в 105то.
Аз съм набор 75

67-и съм. Завърших 8-о. Тогава само там имаше италиански. После се появи и в 105-о. Но аз прескочих подготвителния клас, кандидатствах директно с език, защото го знаех. Другата ми опция беше испански, който тогава беше във фег. Но не ме влечеше и се отказах, та друг извади късмет с моето място там.

# 785
  • София
СофтУни и аз го следя, евентуално като опция за малкия след време.

# 786
Аз съм набор 75

67-и съм. Завърших 8-о. Тогава само там имаше италиански. После се появи и в 105-о. Но аз прескочих подготвителния клас, кандидатствах директно с език, защото го знаех. Другата ми опция беше испански, който тогава беше във фег. Но не ме влечеше и се отказах, та друг извади късмет с моето място там.
И аз съм завършила 8-мо с италиански,но съм 80-ти набор.

# 787
  • София
Накрая можем да си спретнем и среща по училища. Grinning

# 788
Аз съм набор 75

67-и съм. Завърших 8-о. Тогава само там имаше италиански. После се появи и в 105-о. Но аз прескочих подготвителния клапс, кандидатствах директно с език, защото го знаех. Другата ми опция беше испански, който тогава беше във фег. Но не ме влечеше и се отказах, та друг извади късмет с моето място там.
Ти си много гърди пред мен...щом си го знаела и преди това!Аз не можах да го науча,защото в началото на 8ми клас случайно се запознахме с ММ.Часовете по италиански винаги бяха последните два часа.Точно тогава пристигаше и влака Joy Беше неудобно и нешовешки,момченцето да пропътува 200км.в едната посока,за да ме види,а аз да уча език Stuck Out Tongue Winking Eye
Но нито за миг не съжалявам!За мен истинската любов трябва да се пази и обгрижва!
После завърших икономика...а винаги съм искала да уча в приложната...

# 789
  • София
Куку Руку спа до 11. Детето до още по-късно. Сега на фурия се оправяме, че сме канени на РД на свеки.

# 790
  • Sofia
Предварително се извинявам за въпроса си. Но просто ми е невъзможно да изчета всичките последни 30 страници. Бях заета много тези два дни и не съм ви чела. Липсвахте ми, сега малко ви чета, но едва ли ще сколасам напълно. Само да кажа и аз - тази тема и списващите в нея толкова ми допадат, че и аз се надявам да продължим да си пишем и занапред Simple Smile На бяло, червено, смокини, череши, ягодово сладко, мента, бира - все тая!

Та въпросът ми е следният: И при вас ли от вчера в сайта на МОН за приема изчезна графата Класиране, където преди пишеше - некласиран кандидат? И ако да, това всъщност означава ли, че вече сме на финалната права? Че всеки момент ще излезе първото класиране на седмокласниците? Дай, Боже! Изчака ми се чакАлото вече...

Връщам се да чета назад. Но ще бъда много благодарна на нови отговори. За да не ровя назад като бухал. Flowers Hibiscus

# 791
И при мен го няма...

# 792
  • София
При всички го няма, Вихрогонче. И вероятно причината е, че вчера са сгафили и са пуснали класирането за Сливен, след което са го премахнали, както и самата графа клласиране  - за всеки случай, да не оплеска пак някой нещо. Joy

Иначе, непременно се връщай да четеш от вчера. Заслужава си!

# 793
  • София
Така е, Вихрогонче, няма го. А че сме на финалната права, е ясно, ама кога точно ще го пуснат - не е ясно. При мен бутонът изчезна още онзи ден май.

Оплаквам се от студа! Вместо на студени напитки ме кара на топло ядене. Възразявам!

# 794
Вихрогонче, още от вчера, 29 юни, правя опити да видя секция Класиране, ама нея я няма. Рефрешвам страницата, белким се появи, ама не. То ясно, че резултатите са наместени в класацията, ама не ни ги показват още. Остава да търсим връзки в МОН, че да ни ги покажат днес-утре. Аз обаче нямам такива....

Общи условия

Активация на акаунт