Кога да монтирам входната врата

• 2 631
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте, правя ремонт в момента и ще сменям и входната врата. В момента съм на мокет, като предстои да се прави замазка 1-2 см на пода и след това плочки. Вратата ще се отваря навътре. Преди замазка и плочки ли трябва да се монтира или след тях?

# 1
  • София
Консултирай се с тези, които ще ти изработят и монтират вратата. Логично е първо да вдигнеш нивото и после да вземат мярка за вратата.

# 2
Ние същото ще я сменяме човека който ще ни слага плочките каза че първо плочките после вратата.За да можел да си вземе мярката иначе можело да се разминат нещата.Нещо такова беше обяснението.

# 3
  • София
Първо замазка и плочки и после мерки за врата. Иначе врата ще стане на нищо от пренасяне на материали и тем подобни.
Каса ще къртите ли?
И от солид врата не ди взрмайте!

# 4
Първо замазка и плочки и после мерки за врата. Иначе врата ще стане на нищо от пренасяне на материали и тем подобни.
Каса ще къртите ли?
От Солид или Солид 55? Какъв е бил проблема? Солид 55 би трябвало да правят много висок клас врати.

# 5
  • София
Солид 55. Не спазват срок  по договор за изработка, външна фирма монтира, които са пълни некадърници.

# 6
Солид 55. Не спазват срок  по договор за изработка, външна фирма монтира, които са пълни некадърници.
Мерси.

# 7
Каса ще къртите ли?
да, ще къртим старата метална каса на панела, и то има доста за къртене. няма ли как да се монтира на база изчислено вдигане на нивото? Предполагам ще се облепи и ще я запазим, но не знам и аз вече

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 19:58 от intercooler

# 8
  • София
Вижте фирмата, която ще поставя вратата. Солид слагат само с тяхна каса т. к. вратите са по над 100 кг и теърсят, че наличната каса няма да издържи.
Ние къртихме в панел, няма как да се запази.

# 9
  • София
Входната врата се слага преди плочките.

# 10
  • София
Да обясните защо?

# 11
  • София
Като се сложат плочките те се напасват по старата врата.която в повечето случаи е с метална каса.Ако решите да я смените при демонтажа ще се счупят плочките около нея.

# 12
Като се сложат плочките те се напасват по старата врата.която в повечето случаи е с метална каса.Ако решите да я смените при демонтажа ще се счупят плочките около нея.
добре, преди плочките слагаме вратата, а може ли и преди замазката? Притесняват ме нивата. Вратата ще се отваря навътре

# 13
  • София
Само си я облеоете добре да не ви я съсипят.
Нас в шоурума за врати ни посъветваха последна вратата т. к. имало случаи на повредени от майстори врати. За 4 к врата ние не рискувахме.

# 14
  • София
Вижда се коя е най високата точка на замазката .Пускат се нивата на замазката.Смята се плочката с лепилото и се слага новата врата.

Общи условия

Активация на акаунт