Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 6

• 49 340
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря, bubalini ,
от сърце ти желая успех ! Ако не се чувстваш спокойна, смени клиниката .Аз бях спокойна, но след два неуспеха ще си търся щастието другаде.

# 406
Бубалини, в коя клиника си?

# 407
Момичета днес правих ЦС, доктора каэа че упойка не е нужна усещането е като при трансфер ( когато вкарва катетърчето преэ шийката на матката ).Не го усетих. Окаэа се че дясната ми тръба е ,,леко слепнала " ако мога така да го кажа в буквален превод на български,эатова се наложи още веднъж да вкара контрастна течност, но течността премина.Много леко ми стана дискомфортмо,търпи се ( аэ на болка иэобщо не търпя ).
Видя че има фоликул 16 мм,а днес ми е 7 ден,вэе ми и кръв да види кога ще е овулацията.Е много ми е интересно как ще раэбере,като при всички жени е раэличен пика на LH като стойност или се бъркам.
Питах го сега като ми е ,,отлепил" дясната тръба може ли да эабременея и нормално (эащото аэ все още вярвам че така ще стане ) той каэа че често се случвало.Само дето ММ таэи седмица чак в петък ще е в къщи,а до петък ОВУ-то май вече ще е минало .
Ако ф.е 16 мм днес на колко мм и кога се пика горе-долу энаете ли

# 408
  • тук-там
Когато моят е 16 мм, ову е след 2 дни.

# 409
Хм,эначи да го отпиша тоэи месец.
А течността от цветната снимка эа колко време се абсорбира,энаете ли

# 410
  • тук-там
Не го мисли! При нас вероятността за естествено е наистина много малка. Само си представи - в тази тема пишем сигурно около 50 женки, не знам някоя да е успяла по естествен път. То и за асистирано успеваемостта е 1 на 50, какво остава за естествено.
За течността нищо не знам. Предполагам Вики ще се включи по темата.

# 411
  • София
Ние се завърнахме от краткото море.
Днес ми е ден осми, смятах нещо и рекох да пробвам един тест. Имам едни отпреди, викам си да не застояват.
Една черта излезе. Гледах го, въртях го, на слънце, на лампа все една черта си има.
Прегнила от преди месец със сигурност се е разсеял вече Joy

# 412
Бубанка, при положение че сега си правила ЦС, е хубаво да изчакаш 1 месец,
преди да предприемеш нещо. Има облъчване, макар и минимално,
освен това и контрастното вещество е вредно.
По време на опит не се прави ЦС, така ми казаха на мен.
Успех! Hug
Бамба, дано положителен да се окаже накрая! Hug

# 413
Бубанка, при положение че сега си правила ЦС, е хубаво да изчакаш 1 месец,
преди да предприемеш нещо. Има облъчване, макар и минимално,
освен това и контрастното вещество е вредно.
По време на опит не се прави ЦС, така ми казаха на мен.
Успех! Hug
Бамба, дано положителен да се окаже накрая! Hug

Сиси няма никакво облъчване,отдавна не се правели ЦС с ренген .
Доктора първо проми влагалището после сложи тънък дълъг катетър(както при трансфер ) преэ шийката на матката и инжектира раэтвора,и с вагинален ултаэвук гледа и прави снимките на монитора .Това е .Някъде бях чела,че течността се иэлива в корема и от там се абсурбира,но не намирам статията.

# 414
Благодаря, bubalini ,
от сърце ти желая успех ! Ако не се чувстваш спокойна, смени клиниката .Аз бях спокойна, но след два неуспеха ще си търся щастието другаде.

И аз бях спокойна в предната,но имам 2 неуспеха.

# 415
Бубанка, говорим за различни процедури.
Не са ти правили ЦС, а хидротубация.
Това изследване се прави чрез ултразвук и не е на 100% надеждно като ЦС.
Цветната снимка се прави с рентген.
Контрастът също е вреден, може да се получат различни реакции.
Предстои ми снимка, ще правя и МБ преди това.

Последна редакция: пн, 16 юли 2018, 21:27 от sisi345

# 416
  • София
Бамба, раничко е още май 😘 Стискам палци да стане с две чертички, тези дни 🍀

# 417
За течността нищо не знам. Предполагам Вики ще се включи по темата.
Хаха...това ме разсмя. Когато ми бяха запушени вече тръбите, синият разтвор се изтичаше 2-3 дни. Така или иначе на следващият цикъл подновете опитите след ЦС.
Бамба, дано се промени резултата! Ако не са наред нещата, какво ще правите след това?

# 418
  • In transit
Ленда, добре дошла и от мен. Ще споделиш ли, в коя варненска клиника бяха опитите ти?

# 419
Бамба, нали са тридневни ембриончетата? Рано е още. На 10-11-ти ден ще видиш втората черта

Общи условия

Активация на акаунт