С какво ви дразнят свекървите- 95

• 39 619
  • 765
  •   1
Отговори
# 240
Впечатлиха ме високопарните изрази на момичето с немската свекърва - "спечелих войната само с поглед", "ще я накажа", ала бала. Чак ме е страх, да не стана свекърва някой ден, ще дойде някоя мома да ме строява и да ме наказва. Grinning

# 241
  • Варна
И на мен ми липсва Янечек, а Рибозом биеше рибата с нейните случки.

# 242
Мако, не знам. Вярно е, че много проблеми идват от премъчаването, но има хора, при това не малко, които нито от поставяне на граници, нито от преговори разбират. Аз поне, не бих имала нерви да се разправям и тепърва да уча възрастни хора кое е редно и кое не. Да стоя по-далеч, на мой терен ми се струва по-малко хабящо нерви и други ресурси.

Тинкърбел, за страх си е. Започвам да се изкушавам да кажа на Говендър мой да ми доведе зет, че да не ставам свекърва някой ден. Таман ще е в крак с джендър тренда.  Mr. Green

# 243
Не разбрах, те са се отказали или са ги отказали от форума по някаква причина?

# 244
Не са дали съгласие за оная тъпотия с поверителността на данните и бла бла.

# 245
Ха, че мен май никой за нищо не ме е питал newsm78
То па една поверителност във форума досега!?

# 246
Не може да не си цъкнала съгласие и да не са те декативирали.

# 247
  • при късмета
Ау, Рибозом и на мен ще липсва ужасно

# 248
Опитах се в по сбит текст да напиша част от историятаНа ДНК не бях съгласна нито ММ,ама айде мир да има щото свекървата се съмнявала и цял град ни приказваше заради нейните простотии та за това се реших отново на компромис от моя страна и заедно с ММ (който до последно не беше съгласен) направихме теста.
Да 4 години беше мирно и тихо...ама преди тва...само аз си знам какво преживях...Няма смисъл на дълго и на широко да ви разправям,ще се хванете за главите от ужас и драми Grinning  ама на ще...и аз един ден ще бъда свекърва,дано съм с акъла си та да не допускам такива приумици да ме спохождат Grinning

# 249
На ДНК не бях съгласна нито ММ,ама айде мир да има щото свекървата се съмнявала и цял град ни приказваше заради нейните простотии та за това се реших отново на компромис от моя страна и заедно с ММ (който до последно не беше съгласен) направихме теста.
Гигантска глупост сте направили. Като се съобразявате с нечии простотии, на практика ги толерирате.

# 250
  • София
1000% съм съгласна с това.

# 251
Още едни 1000% добавям.

# 252
Таз мома с германската кандидат-свекърва и "научните" правни термини като "нахалности, криминалности, наказания и превъзпитания", май е прекалила с ученето с  повече от 3 часа. Затова и германката й е казала да не учи чак толкова много. Предупредила я е тактично да не се уврежда повече.
Шегата настрана, ама ми се струва, че  това момиче не е в час. Много се съмнявам, че ще стане германска снаха, та дори и на свекърва със сандали и бели чорапи, и цели 130 кг.

А на онази снаха дето се чуди и възмущава как  свекърва й не може да прави палачинки на 50, ще я успокоя, че има и по-зле от нейната. Аз съм на 60+ и не мога да ги направя като моята снаха,  както и бухтички. Та много пъти съм я хвалила за това нейно кулинарно  умение. Ауууу! Груба грешка от моя страна! Какво ли си мисли за мен снахата?!

# 253
Тинкърбел, за страх си е. Започвам да се изкушавам да кажа на Говендър мой да ми доведе зет, че да не ставам свекърва някой ден. Таман ще е в крак с джендър тренда.  Mr. Green

Joy Joy Joy Ще ми е интересно какъв поглед ще хвърли "детето"

Мислех да напиша с кое провокира в мен раздразнение bananadana, но гледам, че се закроти обстановката, та ще спестя обясненията. Иначе без да си кривя душата - 6!!! часа на корабче си е подло отвсякъде Close

# 254
  • София
Цяло чудо е да си паснат снаха и свекърва. Имам брат и жена му е бясна на майка ми, но като поглеждам и двете страни на медала трудно се определя кой е по-прав. Примери - майка ми иска да заведе внучката на почивка и резервира места в хотел през ваканцията, но снахата е недоволна, че не я питат преди това. Майка ми смята, че естествено е да са съгласни и няма какво толкова да пита. Кой би бил против като всичко е за сметка на майка ми и полезно и приятно за детето и освобождава родителите за седмица. Упрекват свекървата, че не взима да гледа детето през уикенда и те да могат да си починат. Тя смята, че има право да планира живота си и понякога може и да им отказва. Смятат я за много нахална, защото подпитва снаха си дали не може и тя да почне някаква работа и да подпомага семейния бюджет, а с мен споделя колко се тревожи за здравето на брат ми, защото работи и всяка събота цял ден и неделя до обяд, а отпуска една седмица в годината. Ами и тя си обича сина

Общи условия

Активация на акаунт