Януари ще е зима, но пък вкъщи ще сме трима, четирима

• 47 706
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аз пък искам да изкупя целия свят. Вече знам пола със сигурност и единственото, което ме спира да накупувам всичко е, че ако започна от толкова рано после към края няма да има вече какво да пазарувам. Grinning

# 346
На мен не ми е рано за пазаруване. Не знам още пола на бебето,ама ако харесам нещо, го купувам. Даже и да разбера пола, обичам неутралните цветове, ще купувам бежаво, бяло , сиво. Харесвам изчистените неща. Ако е момиче , може нещо розовичко, или момче, нещо синичко, но повече неутрални цветове.
Иначе само колчката смятам почти в последния момент да купим, заради гаранцията.

# 347
  • София
За купуване ми е рано, но ако е момиче имам всичко необходимо, аз родих преди 2 год6м през януари момиче, а зълва ми роди този януари пак момиче, ако е момче само дрехи ще купувам последните месеци, единственото нещо което ще сменям е леглото, ползвахме трансформиращо легло Лорели, но заема ужасно много място, та ще взема сгъваема кошара и е готов бебока, а старото легло ще го караме по селата.

# 348
  • Пловдив
Здравейте момичета, да се похваля и аз . Днес бях на скрининг и ми казаха , че се вижда ясно , че е момче . Безкрайно много съм щастлива ,че за сега всичко е наред . Надявам се и вярвам ,че всички ние ще имаме здрави и щастливи бебчета    накрая. Kissing Smiling Eyes        People FamilyPeople Person Frowning                                     

# 349
Не мога да повярвам, че го пиша ... Адски се разочаровах днес от Селена!!! Преди нямаше такова лошо отношение!!! Възмутена съм!

# 350
???Какво стана мила?

# 351
  • Пловдив
Аз още преди 2 години ссе разочаровах от тая болница , но сигурно съм попаднала на кофти хора.

# 352
Идвам аз за първи болничен и насреща ми змии. Буквално змии. Пулят се насреща, държат ми тон ..... Къде ми били изследванията .... Видяха, че съм регистрирана, обяснявам, че доктора ми е пускал изследвания... Ама не, та не ... защо нямам изследвания аз ... Е, как да остана възпитана и добра, кажете ми!? Иди тук, иди там ... Пак се върни тук, пак там ... Накрая ми объркаха болничния и познайте къде съм в момента!? Пак тук, чакам ........ И ме оставят за последно ... Бясна съм!!!!! Преди 8 г.раждах тук и бях останала с хубави впечатления.

# 353
  • Пловдив
Laughing
Идвам аз за първи болничен и насреща ми змии. Буквално змии. Пулят се насреща, държат ми тон ..... Къде ми били изследванията .... Видяха, че съм регистрирана, обяснявам, че доктора ми е пускал изследвания... Ама не, та не ... защо нямам изследвания аз ... Е, как да остана възпитана и добра, кажете ми!? Иди тук, иди там ... Пак се върни тук, пак там ... Накрая ми объркаха болничния и познайте къде съм в момента!? Пак тук, чакам ........ И ме оставят за последно ... Бясна съм!!!!! Преди 8 г.раждах тук и бях останала с хубави впечатления.

Не им се ядосвай на тези квачки ... няма смисъл . Аз колко разправии съм имала там , направо не е истина . Сега ходя другаде и съм много доволна от вниманието и отношението . Много е гадно особено като си бременна и бушуват едни хормони и някой да се държи така с теб . Преди 2 седмици един  ендокринолог така ме разрева , че 1 час не можах  да се оправя , а по принцип не съм от много ревливите. Още в началото се усетих , че не съм наред когато ми стана много смешно и вместо да се смея по едно време се разревах Laughing Изобщо не им обръщай внимание и си пази нервите . Нищо , че понякога е невъзможно .

# 354
Ходих при друг лекар. Цитонамазката ми я взе със спекулум, но МБ ми я взе без него. Направи ми проверка на шийката отново с ръце и ми каза още по-плашещи размери - 1.5, 2см., което съвсем ме отчая. Попитах го какво трябва да направя в случая - бил противник на серклажа, питам го за лекарства - не ми трябвали сега лекарства. В 15 седмица съм и се опасявам, че имам буквално дни за реакция, а не знам къде и към кого да се насоча.

# 355
Ама какво е това мерене на шийка с ръце ?На ФМ измериха ли я с ехограф?

# 356
Нямам представа дали на ФМ е измерена с ехограф. Погледнах си документа и не пише нищо за шийка. Опитах се и на снимките да видя дали пише нещо, но и там май няма измерване или поне аз не намирам, не знам какво съкращение се използва за размер на шийката върху снимките.

# 357
На снимките не го пишат ,но го казва д-ра.Според мен ако е била къса щеше да ти каже. При мен спомена-шийката е добре .Щом не го е коментирал ,не е видял проблем ,поне така си мисля.Но шийка се мери с ехограф.

# 358
С ръка се мери, когато се ражда, за да се види колко е разкритието. Не знам какво да те посъветвам. Иди при още някой.

# 359
  • Sofia
На мен ми е прекалено рано за купуване Blush. То аз тези дни се престраших да кажа на бабите. А и предвид, че на феталната ми казаха, че е младеж... пазя всичко за до около 10 годишна възраст, даже и количката, и креватчето. И и се чудех за количката - тя си е в съвсем добро състояние, но дали ще ми е удобна Rolling Eyes . И дали не е вече демоде Blush, ама от друга страна здрава количка... Но има още време, докато стигнем до нея.

И ние имаме батко на 10, той е най-щастлив, че ще има още един брат 😊

Общи условия

Активация на акаунт