Топли слънчеви лъчи, грее теста с две черти!Бебеправене Тeма 339

• 50 084
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Europa, + е теста отвсякъде 🤞Не се ядосвай, утре и вдругиден също е ок, даже най - добре! Успех 👌
Благодаря! Даваш ми кураж!

# 601
  • Габрово
Това е въпросното жълто тяло,прилича ли ви на такова..
Мале не знам на мен не са ми показвали такова единствено съм си виждала преди вереме някой друга киста като я зумнат така я виждам иначе фукитата съм си ги виждала малки точици около яйчника ама не са ми ги замервали щото нр съм си плащала за фуликуметрия.
Но щом доки е казал значи е такова стискам палци за бебе 🤗

# 602
Не искам да те плаша Барби,обаче когато лежах в хирургиите в Пловдив в АГ,ми го слагаха на системи,е спуках се да повръщам от него,няма такава отрова просто.За какво ти е предписан Confused

Изписан ми е за бактериална вагиноза... днес сутринта изпих първите две хапчета, та да видим. Надявам се да ми мине от флажила, понеже ми е доста дискомфортно вече. Ти за какво си го пила. Hug

# 603
  • Сливен
Здравейте. Да се отчета и аз. М дойде на 10ти и приключи на 13ти. Започнах веднага с Ову тестове, като имах положителен тест на 19ти в неделя. Очаквам да не ни дойде на 3.09. Пожелавам успех на всички.

# 604
  • Пловдив
Тази сутрин бях неприятно навестена Sad

Уж този месец всичко беше по график, уж тсх е повече от в норма, уж всичко ми е наред, а пак не станаха нещата...

Другия месец си записах час за фоликулометрия да видим какво се случва.

Имам чувството че всичко се повтаря с първата ми бременност - първия месец не стана, втория уж бяхме по-сериозни и пак не стана и чак на третия след фоликулометрия се получиха нещата.

Дано следващия месец вече имам същия успех. Хайде стискам палци някоя от вас да се похвали скоро, че напълнихме темата с положителни ОВУ тестове и ми се иска да изплакна с окото и с някой положителен тест за бременност  Laughing

# 605
Значи иде ми да се гръмна вече. Първия месец малкият беше болен, рев, температура, спане в нашето легло, не станаха нещата. Втория месец ММ болен. Третия месец уж нещо действахме, но не супер много пъти, защото май пак някой нещо не беше в ред. И този месец вече си викам всичко е подредено за термин май и....малкият пак болен. Може би вселената ми казва да изчакам....

# 606
  • Sofia
Patagonska_mara, винаги може да намерите малко време за себе си.... тайничко, макар набързо 😜! Вселената си знае работата, малко и ние трябва да побутнем нещата ! Успех 🙏🤞
Шелиа , съжалявам! И аз ,,уж " съм в топ форма, пия хиляда неща , тсх ок и пак нищо, вече четири месеца! Ще дойде и нашият миг👌, трябва да мислим така!

# 607

Уж този месец всичко беше по график, уж тсх е повече от в норма, уж всичко ми е наред, а пак не станаха нещата...

Имам чувството че всичко се повтаря с първата ми бременност - първия месец не стана, втория уж бяхме по-сериозни и пак не стана и чак на третия след фоликулометрия се получиха нещата.

Дано следващия месец вече имам същия успех. Хайде стискам палци някоя от вас да се похвали скоро, че напълнихме темата с положителни ОВУ тестове и ми се иска да изплакна с окото и с някой положителен тест за бременност  Laughing

Хаха чак на третия.. ние вече повече от година пробваме , всички изследвания правихме , всичко е наред , но не става. Божа работа , не се ядосвайте за 3 месеца....

# 608

Хаха чак на третия.. ние вече повече от година пробваме , всички изследвания правихме , всичко е наред , но не става. Божа работа , не се ядосвайте за 3 месеца....

Ние сме от 8 месеца. Със спермограма и хормони, само тръби не съм правила още. С хашимото и тсх, което ми писна да си мени стойностите. Уж съм на хранителен режим, уж пия витамини и правилна доза хормон, ходя много, пилатес 2 пъти в седмицата и пак нищо. Днес си пуснах ТСХ и желязо (от време на време и желязната анемия се обажда), да видим. Пропуснах да спомена, че спермограмата не беше прекрасна, но с витамини, щяло да е ок до 3 месеца. Засичаме ОВУ, има я уж, трудим се- кога малко, кога много, и пак никой...

# 609
И аз цикля, дори с една идея подрани, вместо да закъснее с 9 месеца... Скоро съм и на преглед да видим всичко наред ли е, иначе продължаваме към следващия...

# 610
  • Бургас
Момичета, мога вече и на вас да споделя, тази тема е повече от вълшебна и сбъдва чудеса. Днес видяхме две тупкащи сърчица. Орисвам ви , всички в нея, с подобно щастие и до някъде сладък шок, дано го изживеете възможно най-скоро. Предстои ми голямо приключние сега и реших, че е време да го споделя и с вас. Мен много бързо ме забремени тази темичка, направо беше мигновенно хаха Simple Smile Та вярвайте....

# 611
Cherry^Blossom, честито!!!Много се радвам за вас!По-хубаво от едно бебче са само две бебчета!!!Леко бременеене и прекрасни бебоци Heart Eyes Hug

# 612
Чери, честито и тук;) леко да е и накрая всички живи и здрави и щастливи!

На останалите
babydust7 и бързо две черти

# 613
  • Варна
Ми,  хайде,  като е вълшебна темичката,  да взема и аз да се запиша,  ако позволиш,  Чери ...  Heart Ще стискам палци,  докато не ги гушнеш и двете!
 Здравейте,  преди мноого години пишех в тази тема,  историята ми е много дълга и няма да разказвам сега,  за да не ви отегчавам... 
Успех на всички!

# 614
Честито, Чери!!! Flowers Hibiscus Браво, такава приказна новина. Пожелавам ти здрави бебчета на термин. Иии да ни поръсиш малко и нас.
Аз още влача проблеми с щитовидната жлеза, месец след месец, но няма какво да се направи. Явно трябва да чакаме... Sad

Общи условия

Активация на акаунт