Таблица момче-момиче

• 68 174
  • 530
  •   1
Отговори
# 510

От розали ми излиза момче еха!А др. не мога да я отворя.Не знам защо.  Thinking

# 511
samo edno nemoga da razbera na tablicata rozali kakvo shte reche napulno zavurshenite godini na maikata v meseca na bremennosta az bqh na 24 ama sled 2 meseca napravih25? newsm78

Навършените години на майката при забременяването.
Може и след месец да навършиш 25, но когато си забременяла си била на 24 г.

# 512
Тази таблица е вярна за мен.

# 513
За мен са верни и двете таблици  Peace

# 514
Здравейте!А аз ще ви кажа по какво друго можете да познаете пола на детето.От цифрата 49 се изважда месеца в които сте забременели след това събирате годините си и накрая с това число което ви се появи го събирате с цифрите от 1 до 9.И така смятате докато не се появи едно цифрено число.Четно за момиче и нечетно за момче.На пример при мен.
 49-10+20+1+2+3+4+5+6+7+8+9=104  10+4=14  1+4=5 момче
10 е месеца в които съм забременяла   20 на колко години съм                                                                                     

# 515
и с тези сметки ми излиза момиче    Peace
това е....., ще трябва да се прави второ - писано ми е и момиче да си имам   Joy

# 516
Абе то не е важно какъв е пола на детето най-важно е да е живо и здраво

# 517
 На мен ми излезе, че ще имам момче, а на ФМ ми казаха,че 100% е момиче. Дори на снимка ясно видях дудата. Е, не е съвсем сигурно докато не го родя, но си го усещам и по всякакви показатели е момиченце Peace

# 518
И двете познаха при мен.Верни са  Peace

# 519
Аз пък неуспях да си отворя тази табличка!!!??? Sad

# 520
Всички таблици пробвах и всички ми показват,че е трябвало да имам момче  Rolling Eyes ,нооооооооо е момиче  Laughing Laughing

# 521
на мен таблицата не ми се отваря, до сега нито една таблица не ми е познала,

# 522
На мен всички таблици и изчисления ми показват момиче. Но все още не знам какво чакаме...ако съм забременяла малко по-късно от нормалното може и да е момче, така че май при всички положения ще са познали  Laughing

# 523
Абе то не е важно какъв е пола на детето най-важно е да е живо и здраво
така е    newsm10

# 524
Да ви е живо и здраво каквото и да е то!

Общи условия

Активация на акаунт