"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" новият проект на Джан Яман. Тема 13

• 102 205
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Някой беше писал, че е възможно на Емре да му писне от скандалите и капризите на Айлин и да се ориентира към Санем.

И аз четох нещо такова, обаче някак си хич не ги виждам да изпитват взаимни симпатии един към друг. Даже и Емре да се ориентира към нея, тя не ми се вижда много ориентирана към него.
Но кой знае какво ще ни измислят сценаристите, дано не забият към много драма само, а да си останат в посока хумор, сатира и забава...

# 586
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Сън не спах да чакам серията и превода на падругите, обачееее изтрит вече. Язък! Някой да знае някое тайно местенце, където може да се гледа?

# 587
Светле Hug

Качих го в мега за една дружка.
Ако искаш си го свали и ти.

https://mega.nz/#!g9cDnYiT!DWG7xayxnVx31mGAejqEabwmBC..

https://mega.nz/#!g9cDnYiT!DWG7xayxnVx31mGAejqEabwmBCz07F0le8iTFD9hkAI

https://mega.nz/#!g9cDnYiT!DWG7xayxnVx31mGAejqEabwmBCz07F0le8iTFD9hkAI

# 588
Благодаря ти много, Дъга, но не знам как се сваля. Мога само онлайн да гледам.

# 589
# 590
# 591
Дъга, Тони, благодаря ви! Hug Hug Царици сте!

# 592

Цитат
Метин : Что у тебя с этой девушкой?
Джан : Ничего нет брат. Понятно? Ничего не может быть . Окей?
Метин : Окей

Явно някои преводи са ги изтрили! Peace Освен посоченити,ето на IndiTurk

РП - 4 сабы
https://vk.com/inditurk?z=video-149512731_456243483%2Ff367ccfe0e … l_wall_-100681614

Ако нямате регистрация в Контакта на ДизиМания в ЮТуб....

Ранняя Пташка Erkenci Kuş 4 я серия русские субтитры.

https://youtu.be/Sg8Rzgs_hnA

# 593
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Серията снощи беше супер...Благодаря ви за линковете с превод и споделеното...
Джан се обади в Лондон на Полен и каза, че иска да отиде при нея и да говорят лице в лице...
За мен има два варианта....Джан или ще прекрати връзката от разстояние с нея или ще и предложи брак..Аз искам да е първото...Но с този пръстен дето все му го навира в очите Сенем, да не "принуди" Джан и той на бърза ръка да се сгоди...От видяното снощи обаче...разговора им на яхтата и финала на серията искам да е финал с Полен и начало на борба за връзка със Сенем....Вие как мислите?

# 594

Фрагман
Екатерина Коручева -Санем и Джан са влюбени голяма любов, вие трябва най добре да разбирате Любов
- Ти найстина ли си имаш годеник
- Г-н Джан пръстена годежен пръстен е това
- Знам знам
- Заповядай те какво ви трябва
- Трябва да поговорим
-Вземи бате ключовете аз добро не видях
- Къде се зопознахте
- Невероятен аромат най првкрасния аромат на света после тамнина събрах смелост и я докоснах , спомнили си ме
От фейсбука

# 595
Олеле, новият фрагман е убиец направо, става си все по - убийствено. По казуса на Гости с Полен, не знам надявам се да сложи край Джан на отношенията им, но го има и другия вариант, тя с този пръстен много прекалява, а то е видно вече, че гледа все в шефа и чак го ревнува. Заплитат се нещата, интересното е, че пръстена не е загубен в гащеризона от снимките и сега спокойно Айлин може да го види.

# 596
  • Плевен / София

Фрагман
Екатерина Коручева -Санем и Джан са влюбени голяма любов, вие трябва най добре да разбирате Любов
- Ти найстина ли си имаш годеник
- Г-н Джан пръстена годежен пръстен е това
- Знам знам
- Заповядай те какво ви трябва
- Трябва да поговорим
-Вземи бате ключовете аз добро не видях
- Къде се запознахте
- Невероятен аромат най прекрасния аромат на света после тъмнина събрах смелост и я докоснах , спомнили си ме
От фейсбука
От фрагът любовта прелива ....и това опипване със затворени очи....надявам се на Сенем да и светне кой е бил в тъмното, както на Джан с парфюма....Очаква ни отново интересна серия....

# 597
Страхотни сте както винаги. БЛАГОДАРЯ за споделеното, коментарите, снимките Simple Smile
Каква ли ще бъде реакцията на аблам след тръгването на Санемката от партито.
Аз все си мисля, че Джан знае кой е целувал, но му харесва играта със Санем, но в същото време Санем се лута, търси и иска да разбере. Много хубави моменти има във фрага. Чакала на бързо ще върне ключовете от дюкяна. Джан е все по-близо до Санем и фемили.

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 19:46 от bobolina_nina

# 598
Здравейте момичета,много приятна и свежа темичка сте спретнали тук.Чета ви редовно и много внимателно, защото освен хубавите и задълбочени анализи на сериала,предлагате и невероятни идеи,които биха били от голяма полза на сценаристите ако можеха да ви прочетат.Досега всички серии ми харесват има хумор,хубави и приятни закачки и моменти между ГГ.Джан и Демет стоят добре един до друг,лесно и естествено изграждат образите си ,личи им че играят с удоволствие и настроение.

Големи благодарности на момичетата от екипа заел се с превода на български.За нас това е удоволствие и приятни емоции,но за тях това е усилна работа,много труд и много лично време отделено на този проект.Благодаря ви.

За сериала и аз искам Джан да прекрати тази висяща в нищото негова връзка с Полен,но това е много банално а сценаристите обикновено търсят нещо създаващо недоразумения,интриги и ревност,та може да забъркат някоя каша преди да ги разделят окончателно.Все пак и Санем трябва да изпита какво е ревност,не само Джан .
От фрага се вижда,че след постъпката на Джан,която загатва за по близки отношиния между него и Санем,италианският бос нещо е обиден и договора е под въпрос щом всички дори и Дерен го убеждават ,че те са годеници (отново заемка от Любов под наем).Да видим дали Санем ще успее да разпознае и почувства своя Албатрос или отново ще се противопостави на чувствата си .
Благодаря за линковете, които поствате много са полезни за такива като мен,които не се справят успешно с намирането на разнообразна информация в нета.

# 599
Момичета, благодаря за фрага!

Супер готин е.

Ето го и с руски субки.

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456241743%2F58 … l_wall_-146912950

Значи Джей Джей ще каже пред италиенеца, че Санем и Джан са гаджета ще разиграват театър . А всички останали ще поддържат тази версия. Очевидно не искат да изгубят италианеца кат клиент. Най-смешното е, че това ще се опитва да прави и Дерен, която ако може, ще удави Санем в капка вода от ревност.

Джан набързо ще уреди работата с магазина.

Играта със затворени очи е много идейна. А после пред всички, но и пред Санем Джан ще разкаже за пъвата им среща и може би ще се разкрие тайната на Албатроса.
Леле, колко интересна серия ни предстои. Ток лови от последните кадри. Grinning

По въпроса на Гости за Полен, аз мисля, че той ще прекрати връзката си с нея. Изобщо изключвам варианта мъж като Джан да разиграва точно такива игрички пред Санем, за да предизвика ревността й. Мисля, че той има потенциал да бъде много по-оригинален, за да постигне същия ефект. Очаквам да ни изненада. А Полен изобщо повече не държа да я виждам.

Лили Hug, добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт