Благодаря ви за споделеното!

Момичета, малкия сладур Алихан Тюркдемир е имал рожден ден, станал е на цели 9 години на 29 юни. Май го пропуснахме, но да е е живо и здраво това талантливо детенце и дано скоро и него да видим в нов проект, защото ми липсва усмивката му. Спрягаха му името за някакъв драматичен сериал с Баръш Фълай наесен - „Моят син“, но ще видим.

За Джан Яман да кажа, че на мен много ми допада неговата самоувереност и самочувствие в последното интервю. Не мисля, че е надут, нито че се е възгордял от нещо, а точно напротив – здраво е стъпил на земята. Той е просто един млад мъж, който въпреки че има образование и професия в съвсем различна и далечна от изкуството сфера, си позволява да последва сърцето си е да експериментира. И както съм чела да казва в други интервюта, ще го прави докато това му доставя същото удоволствие. Смятам, че му се получава доста добре с актьорството. Очевидно по природа си е доста артистичен и нестандартен. В настоящия му образ, аз не виждам нищо от предишните, което за мен лично е много важно. Надявам се занапред Джан Дивит да ни хареса още повече и дълго да му се радваме.
Ново от Деметка.

Нямам търпение за епизода.
Тази седмица обаче не съм доволна от екипа.
Залъгаха ни сямо с няколко снимки от епизода.
Няма ли да пуснат още някоя поне...
Хубав следобед!

П.П. Хайде, имаме си откъсче от 2 епизод с Джан и Санем.
https://vk.com/feed?z=video455688311_456239701%2F642bae2eccac50e … _-155681903_64017
Превод на репликите:
Отрывок с Джаном и Санем из 2 серии 😍
- Ты же не боишься, да?
- Я? Нет, чего мне бояться?
- Санем?
- Слушаю?
- Мы приехали. Еще круг сделать?
- А, нет нет нет.
- Ты в порядке?
- В порядке ли я? Я чуть не умерла. Вы пытаетесь меня убить? Еще вчера ночью я из-за вас чуть не умерла! Вы знаете что? Вы лучше сейчас меня уложите здесь и можете проехать через меня! Вы тоже успокоитесь и я! Как это снять то!?
- Давай, отпускай.
- Хорошо, я сама сделаю.
- Оставь, оставь.

Очаква ни забавен и интересен епизод!

/