"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" новият проект на Джан Яман. Тема 13

• 102 169
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, момичета! wavey wavey wavey

Благодаря ви за споделеното! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Момичета, малкия сладур Алихан Тюркдемир  е имал рожден ден, станал е на цели 9 години на 29 юни. Май го пропуснахме, но да е  е живо и здраво това талантливо детенце и дано скоро и него да видим в нов проект, защото ми липсва усмивката му. Спрягаха му името за някакъв драматичен сериал с Баръш Фълай наесен - „Моят син“, но ще видим.

За Джан Яман да кажа, че на мен много ми допада неговата самоувереност и самочувствие в последното интервю. Не мисля, че е надут, нито че се е  възгордял от нещо, а точно напротив – здраво е стъпил на земята. Той е просто един млад мъж, който въпреки че има образование и професия в съвсем различна и далечна от изкуството сфера, си позволява да последва сърцето си е да експериментира. И както съм чела да казва в други интервюта, ще го прави докато това му доставя същото удоволствие. Смятам, че му се получава доста добре с актьорството. Очевидно по природа си  е доста артистичен и нестандартен. В настоящия му образ, аз не виждам нищо от предишните, което за мен лично е много важно. Надявам се занапред  Джан Дивит да ни хареса още повече и дълго да му се радваме.

Ново от Деметка.

Нямам търпение за епизода.
Тази седмица обаче не съм доволна от екипа.
Залъгаха ни сямо с няколко снимки от епизода.
Няма ли да пуснат още някоя поне...

Хубав следобед! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

П.П. Хайде, имаме си откъсче от 2 епизод с Джан и Санем.

https://vk.com/feed?z=video455688311_456239701%2F642bae2eccac50e … _-155681903_64017

Превод на репликите:

Отрывок с Джаном и Санем из 2 серии 😍

- Ты же не боишься, да?
- Я? Нет, чего мне бояться?
- Санем?
- Слушаю?
- Мы приехали. Еще круг сделать?
- А, нет нет нет.
- Ты в порядке?
- В порядке ли я? Я чуть не умерла. Вы пытаетесь меня убить? Еще вчера ночью я из-за вас чуть не умерла! Вы знаете что? Вы лучше сейчас меня уложите здесь и можете проехать через меня! Вы тоже успокоитесь и я! Как это снять то!?
- Давай, отпускай.
- Хорошо, я сама сделаю.
- Оставь, оставь.

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 17:33 от * Дъга

# 61
Привет! Hug

Нева HugГости HugПепито Hug

Дъга,благодаря за откъса и репликите! Hug

Ето го с наредени буквички! Peace

пташка отрывок ко 2 серии
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-83475167_456241416%2F907 … _-83475167_491116

и др. превод на ДизиМания
пташка 2 - отрывок (рус.суб)
https://vk.com/journeytothefullmoon?z=video-132999259_456240677% … _-132999259_90834

Joy Joy Joy

# 62
Злати Hug

Чака ни много забавление утре.

Д: - А ты не боишься ?
С: - Я? Да, нет! От чего мне бояться...     

# 63
 Joy Joy Joy..........смела ни е момата ......тъй я,нЕмЪ се дава.......... hahaha hahaha

# 64
Joy Joy Joy..........смела ни е момата ......тъй я,нЕмЪ се дава.......... hahaha hahaha

Е...па ,нали е с българска жилка bowuu bowuu Peace Peace Joy Joy Joy Joy Joy

# 65
Добро утро!

Златииии, къде е кафетоооо.............?!?!?!

Да заредим за  довечера  Joy Joy Joy Joyда не заспим!

# 66
Добро утрооо! Wink Hug wavey

Софии Hug,идва кафето! WinkДнес малко окъснях,реала ме забави! Laughing

Днес е нашия ден! PartyОчаква ни забавен и интересен епизод!

Приятен слънчев ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

ПП А...когато влязох не беше пуснала кафенцето,а само текста... WinkНищо нека има повече...

# 67
Добро утро. Да пием кафето да имаме енергия и за довечера. В 20:00ч. и наше време започваше нали?

# 68
Привет...Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes
В 20.00ч. започва озета ,демек части от 1 серия...и.  към 21.00ч ще започне 2серия./може и по рано/

Мерсаж за кААвето...👍😍😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 11:27 от Svet_sz

# 69
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Адашче, хубава снимка. Само гърдите му...малко напират като на мома. Joy
Харесвам го аз Джан Дивит. Само онова куйруче отзад на главата му лееекинко ми иде да го префасонирам. Grinning

Интервюто ми хареса на мен. Да, има самочувствие, ама аз харесвам самоуверени мъже. Ми човекът си е адвокат, има си кантора, гладен няма да остане. Не чака на ролите да го хранят. Канят го да се снима, женската публика е луда по него, що да няма самочувствие? Съгласна съм, че не е изиграл кой знае какви роли, но беше добър в Любов на инат, в Пънолуние в първата половина също. В новата роля засега е супер, напълно му вярвам, че е фотограф, влюбен в природата и свободния живот и мразещ офисите, бюрата и вратовръзките. А и е хубав мъж, някой може ли да отрече? Grinning

За мен е най-важно това, че засега стоят много добре с Демет и се надявам това партньорство да се развие и да ни грабне, иначе няма да се получи сериал. И без това при комедиите сюжетът обикновено е доста измислен и натъкмен, ако няма химия между ГГ, трудно се преглъщат простотиите и глупостите на второстепенните герои. В Пълнолуние в началото също почнаха интригуващо, но при първия спад в рейтинга той свали гарда и загуби желание за игра. Доигра сериите вяло и без ищах, личеше му от сто метра, че е разочарован. Та силно се надявам да се разиграят с Демет и да имаме симпатичен и разведряващ сериал.

# 70
  • Варна
Здравейте в ранния следобед!

Не съм от ранобуднте птички и за това едно късно кафе от мен Wink

Самочувствието е хубаво да го имаш, да си самоуверен, но не и когато премине в надменност и пренебрежение към другите. Моето усеща е, че Джан има лекинко залитане в тази посока и в играта му и когато го гледам по интервюта. Като не само думите, а и езикът на тялото и интонацията , с която се говори взимам предвид.  Но хората не могат да са еднакви - едни са по цветни, друго по-надути, трети по-обрани. Интересно ми е да го наблюдавам и да видя как ще се развие. Малко ми е една идея по-надут , но мога да го преглътна за сега : ) Някак си захлупва партньорките и гледа да надделее в общите сцени. Опитва да е загадъчен, но явно темперамента му е на по-деен човек и избързва. И ми създава впечатление на незавършеност и някакво разминаване.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 15:04 от BVAR

# 71
На мен в "Пълнолуние" ми беше по-изтънчен ,тук ми е малко грубоват-ичък с тази външност ,но явно търсят единство в погледа му към /за живота и реалния му начин на живот ,което  той е постигнал вече........... пътешественик с безброй адреси  за домуване .... както и да е ........

Важно ми е със Санем да се харесат ,да намерят общото в "лудостта"им и представата им как трябва  да се живее.... а, ако отидат и на АлАбОзИЮ,  ГаБаКлАгОз ..тъй де ....ГАЛАПАГОС ,наистина ще има смисъл ,че са се срещнали в живота .

"айде да идва довечера /нищо ,че  още един ден от живото ми си отминава  ooooh! /  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 14:28 от sofia26

# 72
Привет! Hug

Нева HugСвет Hug

Светле HugБоби HugСофи Hug

от официалната страница....

Емре и Айлин обединяват своите сили....

# 73
Здравейте, Птички! wavey wavey wavey

Най-после е нашият ден и след броени часове ще сме пред екрана.

Йозге с фризьора си.

Снимки с фенове и зад кадър.

Хубав следобед и бързо да минава времето до 8 вечерта! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 74
Привет!

Досега и аз зяпах от балкона, ама реших да сляза за малко... Не на първия ред, но все пак... Лично на мен  Джан ми харесва като актьор. Има потенциал и заложби. Дори в "Пълнолуние" му харесах играта... Там просто имаше недостатъци в сценария и си личеше, че спретнаха набързо един финал... Ама нейсе.. Някак си за мен повече му отиват тежкарските роли... Тук малко вятърничав ни го представят, поне в началото.. Определено ще разочаровам много хора като кажа, че според мен не му отиват комедийните роли... Не ми се понрави и "Да обичаш на инат", но изгледах сериала само от любопитство...  Или просто защото аз не разбирам някои неща в този тип комедии, които ни представят комшиите...  Как така със Санем се гледат надупени /извинявам се за израза/ и опулени като полуидиоти /имам предвид сцената в предстоящата серия/ и това би следвало да бъде нещо, което да възприема като нормален човек... Да, наистина понякога има комични ситуации в живота, но проблемът е, че не са представени реалистично на екрана... Но за това не са виновни актьорите, а по-скоро режисьорите... В стремежа си да направят нещо прекалено комично, преекспонират нещата. И олекотяват прекалено много сюжета, което ми идва малко повече от несериозно... Но.. да видим... Може да ни покажат нещо по-различно и да ме опровергаят... Ха, дано, дет се казва... Smile

Общи условия

Активация на акаунт