"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" новият проект на Джан Яман. Тема 13

• 102 194
  • 741
  •   1
Отговори
# 615

Дъга Hug Мише Hug,за постовете! newsm10 newsm10

Аз съм гледала толкова много турски сериали,че ако започна да търся сравнения,то няма да остане време да го гледам! Laughing Донякъде може да се направи сравнение на даден герой с предишен негов проект!Но ние още в началото като видяхме визията и играта на актьорите,които сме гледали в ''Пълнолуние'' и ''Номер 309''(както и в др.сериали)вече го направихме! Peace

Биби Hug

# 616
Привет,момичета...wavey Hug

Цитат
...не разбира с какво толкова Птичката грабва зрителите, като е едно голямо клише, за вечно бързащата на някъде главна геройня и показващия перфектно тяло главен герой

Всеки има право на мнение мила ,Нева  Heart Eyes...За съжаление и аз донякъде мисля така... Sad
Харесвам ги като двойка...като игра ,но сценария...йок...искам нещо по различно ,по екстремно ,нещо ,което да ме държи в напрежение...а че има взаимстваност от други сериали е толкова очевадно...но ,това е положението...Всички пишем ,че не искаме да правим сравнения с други герои и сериали ,а ...точно това правим...и...това въобще не е лошо  Naughty...и по назад го бях писала...
За снимката по горе ,на която не харесвам Джан...незнам дали има химия или не...дай боже да няма Praynig Praynig,но скоро гледах едно видео и съм в потрес...удрят Джан с една топка в корема и по гърдите /ако не бъркам  Naughty ...ще го потърся/...и се питам ...това нормално ли е ...заради една визия ...ами здравето??????? Ами клипчето с лицевите опори... Shocked

Някой ще попита ...ами защо тогава гледаш, след като не харесваш... newsm78
Ами и аз незнам... newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Шегувам се,естествено  Party...гледам заради Джан ,когато е облечен  bowuu Joy Joy Joy Joy,гледам заради Демет с нейните невероятни муцки...и...чакам сценаристите да ме накарат да тръпна в очакване на всяка следваща серия...

# 617
Blush Здравейте,
Много ми хареса 3 еп. чакам с нетърпение превода Simple Smile за да се насладя
Сравнение с друг сериал или ЛПН не правя, макар че в последния месец съм под властта на ЕлБарите, много различни са ми самите актьори, и самата игра, а ситуациите се повтарят навсякъде по сериалите...
Физиката на Джан, ОК генетика ама... без химия хич не ми се вярва... дори протеин не пиел, че как се възстановява тялото само с манджа домашни хич не ми се вярва, доста е релефен сега и според мен определено си пие необходимите добавки....

# 618
Най-обсъжданите актьори за периода 15.06.-15.07.

.... актриси....

....и сериали...

# 619
Сърбят ме ръцете да пусна един вечерно клюкарски пост. Laughing Laughing Laughing

Случайно ми попадна едно клипче в ютуб, в което ни запознават с гаджетата на актьорите от „Птичката“. Изгледах го, че да хвана и аз клюките и ми направи впечатление, че нашият Джей Джей/Анъл Челик  е гадже с Ачелия Топололу, бившата любима на Джан Яман и негова партньорка в „Да обичаш на инат“.

И друго ми се наби в очите. Че освен на Джан Яман, ще се наложи да търсим севгили и за друг красавец – Емре/Биранд Тунджа също го играе свободен. Тия жени кьорави ли са, бе? 
На опашката на свободните сърца са се наредили още куп народ: Тууче Кумрал /Дерен също го играе свободна. Също и хубавия ни месар Осман/Али Яаджъ, Айлин/Севджан Яшар, Айхан/Джерен Ташчъ, Музафер/Мехмет Джихан Еркан и Гюлиз/Сибел Шишман.
Абе почти всички са свободни. Може да се чифтосат помежду си...
И без това от снимки нямат време за личен живот.

https://youtu.be/vg9nMnbi47w

Нова фотка с Джан.

# 620
Здравейте птички.
Относно визията на Джан и последната снимка мисля, че малко са в повече тези мусколи, ама той си знае, дано е самоза тази роля. Иначе аз го харесах с тази брада и дълга коса.
 Та в тази връзка ми е любопитно кой образ на Джан най-много се харесва.
Аз лично от трите които знам, май клоня към Ялън после Джан и последен Ферит.

Колкото до взаимстванията от други сериали, мисля че ги има ама какво от това мен на моменти ми е интересно все как други актьори как ще го направят. Много повече ме дразнят безумните пълнежи.

# 621
Относно сюжетите: първо - това е и живота и второ - то друго няма какво да се измисли.

# 622
Добро утрооо! Wink Hug wavey

Днес очакваме новите снимки,озета и 2-ри фрагман! Party Party Party

клипче.....

Innamorato/Can&Sanem
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video427295103_456239056%2F115 … l_wall_-146912950

Днес е Илинден!Честито на именниците! bouquet bouquet bouquet

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 623
Здравейте! doh

Злати  Hug Ева  Hug Тигаса  Hug

Хубав да е денят ви и от мен! Nature Sunny

В очакване на новите неща днес, аз повторих някои моменти от серията и доста се посмях.
Голяма веселийка беше на партито с този ексцентричен и доста настъпателен италианец, който беше очарован от Санем. Тя пък, милата се чувстваше неловко с тази рокля, която я превърна в център на внимание.

Дерен вече изобщо не може да контролира ревността си. Първо покани Джан на танц и той й отказа , а после се натресе и на италианеца, а той направо я отряза като кисела краставица и отиде да танцува със Санем, а тя подви опашка. Като прибавим към това и как я нахока Джан пред всички колеги за стореното на Санем, много й се събра, но акъл не й дойде.

А Джан така хубаво изигра ревността, че не е истина. Очите му мятаха пламъци като ги видя да танцуват. Много добре го изигра. А това за парфюма направо го довърши. Как да не отиде и да  си отведе момичето пред всички, то не се трае.

Санем пак успя да блесне с познания и да направи впечатление, въпреки че чистосърдечно си призна, че работи в бакалия. И накрая пак спчелиха сделката, въпреки че Айлин вече предвкусваше победата. Сега не искам да мисля на какъв огън ще пече Емре, особено като не получи и пръстена, който чака..  Дано се сети, милия да си сложи каска, преди да отиде при нея, защото надушвам голяма истерия...

От Айхан и Музо накрая ще излезе добра двойка накрая. Инфантилността на единия и склонността към фантазии и глупостта на другия в началото ми бяха леко досадни, но вече са ми симпатични.  Живеят си безгрижно в техния си измислен свят, но пък са добри души и добри приятели.

# 624
Привет обедно! Hug

Дъга Hug

Превод на интервюто с Джан за в.Hürriyet

Джан Яман: Я не робот, а здоровый мужчина

https://kino-teka.com/news/tureckie/2930-dzhan-yaman-ya-ne-robot … yy-muzhchina.html

Приятен следобед! bouquet

# 625
5. Bölüm Fotoğrafları

Озета....все още няма превод на руски ез.
Скрит текст:
Can’la Sanem partiyi el ele terk ettiğinde Fabbri kendisine hakaret edildiğini düşünür. Bunun üzerine Fikr’i Harika ajansla çalışmaya devam etmeyeceğini açıklar. Ancak Ceycey son anda dahiyane bir fikirle ortaya çıkar.

Ajans çalışanları ve eşleri o hafta sonu markanın çalıştığı diğer ajanslarla birlikte motivasyon kampına davet edilir. Sanem ise bu kampa nişanlısı ile katılmak zorunda kalır.

Mahallede ise Nihat, bakkalı kaybetmenin huzursuzluğu içindedir, Mevkibe ise bu duruma çare olmaya kararlıdır.

Yayın Günü: 24 Temmuz Salı
Yayın Saati: 20.00

# 626
Злати  Hug, както винаги си на пост!
Мерси за фотките и озета!

Рускините още не са го превели, но този път и с трансалтора се подразбира.

Това дето се чудехме какво ще бъде, е мотивационен лагер за служителите на агенцията, заедно с половинките.
Ще трябва да се спасява сделката с капризния италианец и Джей Джей ще вкара в действие тежката артилерия и ще „сгоди“ Санем и Джан, а те ще разиграват театър.
В махалата Нихат очевидно ще си върне магазина, благодарение на Джан, но сега пък ще се бори с конкуренцията.
Пак няма почивка за нервите на Мевкибе... hahaha hahaha hahaha

Ознур Серчелер/Лейля се е снимала в реклама за „Гарниер“.

https://vk.com/feed?z=video152608807_456239862%2Ffa12227c6de34f0 … _-60100797_342569

Джан с фенка.

Севджан Яшар се е разделила с дългата си коса заради ролята си на Айлин.
Това е документирано във видео.

https://vk.com/feed?z=video152608807_456239861%2F48a8dd6b59a0543 … _-60100797_342573

Чакаме и нов фраг тази вечер, нали? newsm78 newsm78 newsm78

# 627
Дъга Hug,благодаря за видеата! bouquet

Очакваме и фраг! Peace

озетът вече е преведен.....

промяна на погледите във всеки епизод....

# 628
След 4 излъчени епизода, вече се оформиха не само различните сюжетни линии и интригите между героите, но знаем достатъчно  и за техните характери.

Джан и Санем на пръв поглед са много различни, но в същото време непрекъснато откриват неща, по които си приличат. И точно тези неща създадоха между тях връзка, която вече никой няма да може да разруши.

Двамата обаче са израснали в съвсем различна среда.

Санем е отгледана от родители, които са поощрявали нейната самостоятелността и свободолюбивия й дух и не са й пречили да мечтае. Била е заобиколена от любов, топлота и разбиране. Защо обаче е избрала за своя мечта Албатроса? Защото той олицетворява чистата и вярна любов, която все още изпитват родителите й един към друг. Точно тази любов тя асоцира с птицата албатрос. Санем мечтае  на истинската, безкористна, единствена и неповторима любов, която е по-силна от всичко.
Стълкновението с Джан обаче тотално я обърка. От една страна тя подсъзнателно разпознава в него една по една чертите на мъжа от мечтите си, а от друга се тревожи, че изпитва тези чувства към неправилния човек и сякаш предава мечтата си.

Съвсем различна е ситуацията при Джан. Той прилича на баща си. Привързан е към семейството си и е способен е да се жертва за любимите си хора. За Джан птицата албатрос е символ на свобода и целеустременост. От детството си той вероятно е бил лишен от майчина любов и все още се чувства обиден и предаден от майка си, която вероятно ги е изоставила. Отношението му към майката вероятно по някакъв начин е повлияло и на отношенията му с жените. Той няма доверие на жените и го устройва свободната връзка с Полен без никакви обещания и ангажименти. Така можеше да продължи живота си кой знае колко време, ако на пътя му не се беше изпречила Санем, която не прилича по нищо на момичетата, с които се е срещал досега. Тя го увлече със своята непосредственост, импулсивност и неизчерпаема енергия и лудост и го накара да й се довери. Може би за първи път да се довери на жена.

Емре обаче е съвсем различен. Вероятно прилича на майка си. Той има съвсем различни цели и принципи в живота. Цял живот се съревновава с брат си, с който са коренно различни. Но това очевидно го е уморило и сега предпочита да получи желаното с подлост. Заради Айлин, или по-скоро заради собственото си усещане за непълноценност, е готов да предаде собственото си семейство.

При Лейля и Санем също има съревнование и завист, само че те се съревновават за любовта на родителите си. Но за разлика от братята, въпреки съперничеството, сестрите се обичат истински и никога не биха се предали една друга.

Да кажа нещо и за ледената висулка Айлин. От самолет се вижда, че не изпитва нищо към Емре. Тя не би харесала такъв тип мъж. Отдавна си мисля, че тя в миналото вероятно е била влюбена в Джан, а романа й с Емре е просто нейната възможност да предизвика евентуално ревност у Джан или пък да му отмъсти, че я е отхвърлил. Допълнително г-н Азиз е разкрил далаверите й и я е изхвърлил от фирмата и тя се е озлобила. Но не се е отказала от Джан, сигурна съм. Очаквам продължение.

# 629
Скрит текст:
След 4 излъчени епизода, вече се оформиха не само различните сюжетни линии и интригите между героите, но знаем достатъчно  и за техните характери.

Джан и Санем на пръв поглед са много различни, но в същото време непрекъснато откриват неща, по които си приличат. И точно тези неща създадоха между тях връзка, която вече никой няма да може да разруши.

Двамата обаче са израснали в съвсем различна среда.

Санем е отгледана от родители, които са поощрявали нейната самостоятелността и свободолюбивия й дух и не са й пречили да мечтае. Била е заобиколена от любов, топлота и разбиране. Защо обаче е избрала за своя мечта Албатроса? Защото той олицетворява чистата и вярна любов, която все още изпитват родителите й един към друг. Точно тази любов тя асоцира с птицата албатрос. Санем мечтае  на истинската, безкористна, единствена и неповторима любов, която е по-силна от всичко.
Стълкновението с Джан обаче тотално я обърка. От една страна тя подсъзнателно разпознава в него една по една чертите на мъжа от мечтите си, а от друга се тревожи, че изпитва тези чувства към неправилния човек и сякаш предава мечтата си.

Съвсем различна е ситуацията при Джан. Той прилича на баща си. Привързан е към семейството си и е способен е да се жертва за любимите си хора. За Джан птицата албатрос е символ на свобода и целеустременост. От детството си той вероятно е бил лишен от майчина любов и все още се чувства обиден и предаден от майка си, която вероятно ги е изоставила. Отношението му към майката вероятно по някакъв начин е повлияло и на отношенията му с жените. Той няма доверие на жените и го устройва свободната връзка с Полен без никакви обещания и ангажименти. Така можеше да продължи живота си кой знае колко време, ако на пътя му не се беше изпречила Санем, която не прилича по нищо на момичетата, с които се е срещал досега. Тя го увлече със своята непосредственост, импулсивност и неизчерпаема енергия и лудост и го накара да й се довери. Може би за първи път да се довери на жена.

Емре обаче е съвсем различен. Вероятно прилича на майка си. Той има съвсем различни цели и принципи в живота. Цял живот се съревновава с брат си, с който са коренно различни. Но това очевидно го е уморило и сега предпочита да получи желаното с подлост. Заради Айлин, или по-скоро заради собственото си усещане за непълноценност, е готов да предаде собственото си семейство.

При Лейля и Санем също има съревнование и завист, само че те се съревновават за любовта на родителите си. Но за разлика от братята, въпреки съперничеството, сестрите се обичат истински и никога не биха се предали една друга.

Да кажа нещо и за ледената висулка Айлин. От самолет се вижда, че не изпитва нищо към Емре. Тя не би харесала такъв тип мъж. Отдавна си мисля, че тя в миналото вероятно е била влюбена в Джан, а романа й с Емре е просто нейната възможност да предизвика евентуално ревност у Джан или пък да му отмъсти, че я е отхвърлил. Допълнително г-н Азиз е разкрил далаверите й и я е изхвърлил от фирмата и тя се е озлобила. Но не се е отказала от Джан, сигурна съм. Очаквам продължение.

[/spoiler]
 Peace чакам с нетърпение 5 епизод. А Джан и Санем вече дори си приличат и по прическите......небрежен кок Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт