Звездни компромати- 369 част

• 80 682
  • 773
  •   1
Отговори
# 705
Значиии трябва да има втори дубъл по студията. Нищо не сте разбрали...😁
Първо били на някакъв симпозиум, и там се видяли, та го помолила за нещо, май интервю, а тя си казала мъж - злато!
А вторият път вече се засекли съвсем по плажни одежди в хасиендата му в Гръцко и тогава майка ѝ... вече сте го разказали.
Пише ли в Ева, кога е станало бебето, да изчислим термин?

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 10:06 от Билян@

# 706
  • На брега на реката
Остави кога...важно е как е станало!
Много си повярваха с това медийно внимание. А не си дава сметка Росенчо, че става за резил. Може пък да се изявява като Тръмп, хвана си моделка или каквато е там Деситу, богат, известен, умен, направо 1:1 с Тръмп Joy

# 707
  • София
Нашето момиче Виктория Томова срещу Серена Уилямс

Скрит текст:

# 708
В гръцката му хасиенда била вече третата среща, а любовта им пламнала ето така:

За първи път двамата се срещнали през 2014 година в Ню Йорк преди години. „Уредих си интервю с българския президент, а камерата, която използвахме 12 журналисти, се оказа, че не е при мен и така се получи първият ни гаф. За щастие до мен имаше китайски екип, който ми помогна, а в замяна искаха българският президент да даде интервю и за тях. Още тогава ми направи впечатление, че е изключително добър и общителен“, спомни си Деси.

„Държа да отбележа, че от тогава до 26 април тази година, никога не сме се засичали отново“, уточни пък Плевнелиев.

Любовта между тях пламнала след като се срещнали на официалното раздаване на наградите за полет в изкуството "Стоян Камбарев", организирани от актрисата Деси Тенекеджиева. Последвала трескава размяна на есемеси. През юли вече се срещнали на първото си кафе.

# 709
  • На ръба..
Мога само да се хвана за главата след като го прочетох това...ужааас!

# 710
Много била впечатлена каква домакиня бил и как си играел с децата.

# 711
  • Sofia
А дъщеря и била впечатлена колко бил умен...

# 712
  • До морето
Но пък честно си признава, че той бил изумен от това, че тя 18 години цикли в прогнозата за времето. Провели един много дълъг и тежък разговор, в който той й казал, че е крайно време да прави нещо друго.

# 713
  • софия
Оф, Банова какво се прави - бедничката тя - толкова е задръстена и неопитна с мъжете, че ако не е майка ѝ да и покаже ухажора ...
Да, бе, да  smile3549 нЕкои сме дърти софийски пръдли и помним разни неща от ученическите години (а и след това). Оказа се, че дори мъжът ми я поназнайва от началото на кариерата ѝ на хостеса, а ние с него сме движили в различни среди. Смятайте колко е бизизвестна и неопитна.

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 09:57 от zvаnchе

# 714
Наистина ли ни имат за наивни, та си мислят, че им вярваме за случайната среща на гръцката хасиенда!?
Grinning

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 10:10 от koki1

# 715
Но пък честно си признава, че той бил изумен от това, че тя 18 години цикли в прогнозата за времето. Провели един много дълъг и тежък разговор, в който той й казал, че е крайно време да прави нещо друго.

После звъннал един телефон...

На хасиендата в гръцко (която е собственост на Плевнелиев) са се засекли не случайно, той я е поканил. А случайната среща е била на наградите Стоян Камбарев мисля. Говоря по спомен, че не ми се рови, ама веки. Между другото толкова се кълнат и шумят, че е нямало нищо преди това, че почнаха да ме съмнявата Rolling Eyes..

# 716
  • София
Плевнелиев нали уреди предаване на Деската за успелите българи. Сега може да спи спокойно, че вече се развива професионално.

# 717
Тия двамата са толкова скучниииии, че предпочитам за Николчето. Simple Smile

Един Милош Бикович с Венсан Касел (и двамата ги харесвам, но Бикович напоследък повече, бих проектирала нещо)
Скрит текст:

# 718
  • София
Милош е бонбон 😗😗😗 Чуден за проекти, пък като занарежда на сръбски 💋

# 719
Купих списанието с Плевнелиевата, отдавна не съм виждала толкова пространно интервю в техен брой. Удавих се в мазнотия докато го прочета

Общи условия

Активация на акаунт