Звездни компромати- 369 част

• 80 667
  • 773
  •   1
Отговори
# 765
Единственото смешно в случая на Плевнелиеви е, че наляво и надясно разправят как искали да са дискретни и да ги оставели на мира, като в същото време се показват ни в клин, ни в ръкав да се обясняват подробно (главно при Гала, все пак, няма да ги поканят в Панорама, я) къде, ама как, ама по колко и т.н.

Точно това противоречие на думи и дела е повод да ги обсъждаме в тази тема.

Сватбените им снимки бяха публикувани още в 12.00 часа на обяд в 24 часа, докато сватбата беше все още в разгара си. Дори Тоца изчака 10 дни и тогава пусна снимки от сватбата си, а Деси и Плевнелиев ни информираха в реално време в национален ежедневник за тяхното бракосъчетание със съответния снимков материал. doh

# 766
Плевнелиев  е на 7-то небе, то си му личи Simple Smile За Деси не знам, но изглежда много доволна. Ще пребъдат според мен, съвсем са си добре Simple Smile
Ето това е: той изглежда щастлив, а тя изглежда доволна.

# 767
Щастието обича тишината.
Вярвам в това.

# 768
Деса не ми изглежда на жена, която се грижи за нечий друг комфорт освен за своя собствен. Затова и не мисля, че Плевнелиев може да е щастлив с нея. Освен това той все пак е умен и начетен мъж, а тя 100 процентова куха лейка.
Да не говорим, че Деса и на хубост не го докарва кой знае колко, тя външната красота винаги е свързана и с харизма, дето идва отвътре. От богатия вътрешен живот както се казва, а при нея очевидно отсъства такъв.

# 769
Един за друг са двамата и всичко е перфектно-идеално! Да спират да ни занимават вече със себе си и ние ще спрем да си чешем езиците и да ги обсъждаме! Обаче второто ми е по-вероятно...

# 770
  • До сърцето...
Отивам да пускам нова тема, вие сте неудържими Grinning

# 771
  • ВАРНА
 Жал ми е,че от тях Тоцка не може да се вреди при Гала!

# 772
  • София
Плевнелиев  е на 7-то небе, то си му личи Simple Smile За Деси не знам, но изглежда много доволна. Ще пребъдат според мен, съвсем са си добре Simple Smile
Ето това е: той изглежда щастлив, а тя изглежда доволна.

Като добре налочила се котка. 😂😂

# 773
  • До сърцето...
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт