Звездни компромати- 369 част

• 80 669
  • 773
  •   1
Отговори
# 750

Ех, това ся е хубава новина! Да им е жив и здрав! Максим ми е от любимите имена❤

Роско си го тресе нормална за възрастта му криза. Ще му мине, само като свали розовите очила и мине този захарния период, не знам как ще я карат. Не са ми подходящи един за друг  някак. Може да греша, ще видим.

Десито не е на 20 години, опитна е и ще слуша . Не вярвам да има ексцесии и силни емоции натам. Тя намери каквото иска, знае и той какво желае - просто ще следи за комфорта и уюта му.

# 751
  • София
Бекъмови са много готини! Да им е честито.

# 752
  • о`майна лунна нощ е
Колкото и да са глупави, с тийнейджърски трепети, леко досадни с "потайната" си любов - обичат се. Или поне много достоверен  вид дават. В пъти ми е по-приятно да чета за поредното им участие или интервю, отколкото за обезобразените "елитки", развод, скандал, плиткоумен коментар на n-та поред самозабравила се амеба или изява на финансово красиво мазно шкембе.

# 753
Много щастлив изглежда , на мен ми е жал за него ,заради трагедията  детенцето му  и за това не разбирам какъв е този хейт по тях. Реално по-добре да дават хора ,които разказват за сватбата си пред Сузанита и т.н.

Бекъмови са страхотни.
Точно заради паметта на детето му и заради предишното му семейство, смятам, че е нелепо да посещаваш предавания - тип "Гала ", женските списания и ежедневниците, за да демонстрираш колко си щастлив, колко чиста и възвишена е любовта ви.
Първоначално се зарадвах на новината за тях, точно защото смятах, че този човек наистина има нужда да бъде щастлив, но защо ли още тогава не повярвах на изявленията им, че искат да стоят настрана от медийното внимание и просто да бъдат щастливи.
Искаме да бъдем щастливи насаме, не искаме медиен шум и тогава се появяваме в де що има предавания, преса и т.н. да разказваме за любовта си. Еми, тъпо е...

# 754
Ами те искат да са далеч от медийното внимание, даже много искат. Затова обикалят де що предаване има, за да го заявят, барем да няма неразбрали. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 755
Плевнелиев е бивш президент, но да не забравяме, че беше доста случайно поставен такъв. Кой знае какво достойнство никога не е демонстрирал, ясно си беше, че е пионка от самото начало. Бойко Борисов в прав текст си го казваше.
По отношение на останалото - явно поведението на бившата му жена по време на мандата му е било доста неприятно и сега компенсира.  Очевидно е и влюбен. Лошо няма.

# 756
Може би Плевнелиев твърде дълго е бил нещастен в личния си живот, и сега си "отвзема"? От друга страна, с тези участия по предавания стимулира бъдещата медийна кариера на Деси. Аз виждам в това доста прагматичен мотив, а не само желание за показност.

# 757
  • Пловдив
Дейвид Бекъм и Викторя Бекъм празнуват 19 години съвместен живот! Heart Eyes

# 758
Аз не виждам каква е връзката между починалото му дете и настоящото му поведение на щастливо женен мъж. Няма право да е щастлив ли, трябва да се замонаши до края на живота си и да показва все печални и кахърни физиономии ли? Няма право на нов живот ли, какво? И по какъв начин факта, че се е оженил, накърнява паметта на детето?
Малко се прекалява вече...

# 759
Аз имах предвид ,че след токова тъжно събитие се радвам ,ако е щастлив и е срещнал жена ,която да го кара да преодолее по-лесно загубата и да го обича.

# 760
  • София
Канди, не ти какво имаш предвид, за теб е ясно и аз съм на твоето мнение. Иде реч за коментарите, че едва ли не нямал право на такива демонстрации на щастие и че не почитал паметта на починалото му дете. Доста нелепи коментари между другото.

# 761
Единственото смешно в случая на Плевнелиеви е, че наляво и надясно разправят как искали да са дискретни и да ги оставели на мира, като в същото време се показват ни в клин, ни в ръкав да се обясняват подробно (главно при Гала, все пак, няма да ги поканят в Панорама, я) къде, ама как, ама по колко и т.н.
Иначе, и двамата ги разбирам, че сърце им не трае, ама поне да не се правят на дискретни, да си се фукат свободно, кво толкова.

# 762
Може би Плевнелиев твърде дълго е бил нещастен в личния си живот, и сега си "отвзема"? От друга страна, с тези участия по предавания стимулира бъдещата медийна кариера на Деси. Аз виждам в това доста прагматичен мотив, а не само желание за показност.

Деси е вече 18 години в публичното пространство.
Ако досега не е станала симпатична на публиката и не е успяла да реализира ТВ кариера, точно сега ли мисли да стане? Получава се точно обратното - досега ми беше безразлична, сега вече ме дразни.
Разбира се, говоря за себе си, другите хора може и да я харесват.

Пак казвам, че не е лошо, че е щастлив, животът продължава, но е нелепо човек, който е бил президент да се лигави при Гала за това колко е щастлив сега, отделно снимки от сватбата навсякъде, корица на списание и т.н.
Кой им пречи да са си щастливи като нормалните хора - скромно, непретенциозно.
Обаче жаждата за слава и изява не им дава мира. По- скоро на нея де.

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 13:21 от Veracruz

# 763
Плевнелиеви ги гледах при Гала като гостуваха първия път. Казаха, че са решили да стопират спекулациите и от първо лице да си разкажат историята. Викам си, чудесно, дет се вика цивилизована постъпка. Още тогава двамцата заявиха, че странят от медийното внимание и повече няма да занимават аудиторията със себе си. И какво стана? Ми те не спряха с интервютата, снимките и прочие жестове, търсещи внимание. Едно говорят - друго прявят. Не ща и да ги виждам повече, обаче чета новини и те са там, гледам новини - те пак там. Еми байгън от тях вече, ама не спират бе, бълват, бълват...Не го разбирам и това е, стават смешни и мега досадни!

# 764
Плевнелиев  е на 7-то небе, то си му личи Simple Smile За Деси не знам, но изглежда много доволна. Ще пребъдат според мен, съвсем са си добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт