Звездни компромати- 369 част

• 80 673
  • 773
  •   1
Отговори
# 735
Толкова хейт по Плевнелиеви... Ако не е темата, нищо нямаше да знам за тях. Нито Гала гледам, защото ходя на работа, нито списания чета, то май друго не остана. Показвали се били много... ами що не съм ги видяла тогава?! Явно някои от вас имат прекалено много свободно време. На мен тия хора не ми пречат, та ако ще Гала на живо да предава раждането на наследника. От сега гарантирам, че ще съм на работа. А и да не бях, има достатъчно други канали с предавания за гледане.

Добре, че намираш време поне за темата.

# 736
  • софия
Гала я "гледам" в таб тук https://nova.bg/live. Пристрастяваща е в глупотевините. Пробвах да мина на Деси и Сашо, но са твърде възпитани. Не е нужно да съм пред телевизора.

# 737
Нямаше ли и с Бербатов тя нещо навремето?
Имаше, имаше....20 години търси елитен мъж да я направи булка. Успя

# 738
 Плевнелиев ми е симпатичен ,дано е щастлив ,аз мисля,че на него му е приятно, че Деси се хвали с него и афишира непрестанно връзката им. Щом това ги прави щастливи-нека  се показват, нито са първите,нито последните. Peace

# 739
Плевнелиев ми е симпатичен ,дано е щастлив ,аз мисля,че на него му е приятно, че Деси се хвали с него и афишира непрестанно връзката им. Щом това ги прави щастливи-нека  се показват, нито са първите,нито последните. Peace
Така е, да!

# 740
# 741
Плевнелиев е бивш президент, а не настоящ тийн, който има нужда да се показва с младата си булка.

# 742
Явно има нужда ,не виждам кое е толкова странно и защо дразни? Явно са щастливи ,канят ги и си разказват хората.

# 743
# 744
Между другото не сте ли виждали оглупяли от любов мъже - в онази възраст - с равносметката и имамправодабъдащастлив като сутрешна мантра ?

# 745

Ех, това ся е хубава новина! Да им е жив и здрав! Максим ми е от любимите имена❤

Роско си го тресе нормална за възрастта му криза. Ще му мине, само като свали розовите очила и мине този захарния период, не знам как ще я карат. Не са ми подходящи един за друг  някак. Може да греша, ще видим.

# 746
Между другото не сте ли виждали оглупяли от любов мъже - в онази възраст - с равносметката и имамправодабъдащастлив като сутрешна мантра ?

И на мен Плевнелиев ми изглежда по-влюбен и хлътнал от двамата...

Скрит текст:

# 747
Бекъм празнуват 19 години брак
https://www.instagram.com/p/Bk0wvHaF-yq/?hl=bg

# 748

Виждали сме, ама не да се излагат по тв.

# 749
Много щастлив изглежда , на мен ми е жал за него ,заради трагедията  детенцето му  и за това не разбирам какъв е този хейт по тях. Реално по-добре да дават хора ,които разказват за сватбата си пред Сузанита и т.н.

Бекъмови са страхотни.

Общи условия

Активация на акаунт