💄Новите ни козметични похождения - 82

• 105 138
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
# 166
# 167
  • София
Да не би Farsali  да се предлага вече и у нас? ( предвид честото появяване в темата)

# 168
Вчера и аз с огромно учудване го видях в Сефора в мол Парадайз.  Wink
Но предлагат единствено този и лилавия серуми.  Peace
Консултантката дори в началото не ме разбра като я попитах дали нямат  черния хидратиращ.

# 169
  • София
Споделете дали ви харесват серумите?

# 170
  • София
Има лилавия и златния от няколко месеца, сега има даже и минита. Аз имам лилавия и все още нямам кой знае какви впечатления. Нанасяла съм го като база и като грижа, като повече го харесвам като второто. Очаквах, че е много по-"мазен", но не е въобще. Попива много бързо и е подходящ и за комбо/мазна кожа.

# 171
  • Седмото небе
Има лилавия и златния от няколко месеца, сега има даже и минита. Аз имам лилавия и все още нямам кой знае какви впечатления. Нанасяла съм го като база и като грижа, като повече го харесвам като второто. Очаквах, че е много по-"мазен", но не е въобще. Попива много бързо и е подходящ и за комбо/мазна кожа.
Моля да споделите, ако знаете цените на малките опаковки Фарсали Peace Ще ми се да пробвам лилавия на първо време,а по-нататък белия и черния Flutter

# 172
# 173
  • на последния етаж
Тайга, сподели повече за продуктите след време. Лосионът как се ползва?
От мен:

# 174
  • Варна
Утре ги чакам.
Предполагам вместо тоник, поне такива са намеренията ми.

# 175
  • София
Моля да споделите, ако знаете цените на малките опаковки Фарсали Peace Ще ми се да пробвам лилавия на първо време,а по-нататък белия и черния Flutter
В момента са 31 лв малките

# 176
  • Седмото небе
 Благодаря Илли,значи ще се ходи до Сефора през уикенда. Смятам обаче да си взема не повече от 100 лв в брой и само толкова. Че ако съм с картата става страшно Rolling Eyes
 И за да не е спам се отчитам с:

Купи ми ги приятелка,от магазина на Морска гара-Варна и ми ги изпрати. При предното пътуване взех само една за проба и се влюбих Heart Eyes Тази маска и пачовете ANR за под очи на Ести са козметичните продукти, от които съм виждала МОМЕНТАЛЕН ефект!

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 22:36 от *Амарилис*

# 177

Това последното как ухае.. Blush

# 178
О, пристрастих се към аромата му и крема за ръце от същата серия е разкошен.

# 179

ПС. благодарение на надписа на тази снимка разбрах колко се разваля качеството й след качване ... пф

Общи условия

Активация на акаунт