💄Новите ни козметични похождения - 82

• 105 111
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
  • Враца
Реконструиращ серум с кератин CHI Keratin Silk Infusion 59 мл
Подхранващ термозащитен крем LANZA Keratin Healing Oil Combing Cream 140 мл, на първо четене много ми хареса, мека и оформена коса, без фризита, ще видим как ще е с времето.

# 211
  • София
Chanel Reflex (82) Joues Contraste Blush

Прекрасен и любим и дори в момента съм с него и по бузи и по очите Simple Smile Със здраве да си го ползваш!
Благодаря! Hug
Даде ми нова идея току що! Flutter Party

# 212
  • гр. София

# 213
# 214
Съвсем я зарязах тази тема, но влизам да похваля това почистващо олио (душ олио) на A-DERMA:

Намерението ми беше да го ползвам за тяло, но реших да го пробвам на лицето за премахване на грима. Оказва се по-ефективно за тази цел от всичките ми налични в момента почистващи гелове, лосиони и пр. Понеже е олио, разтваря добре спирали, очни линии, същевременно почиства кожата идеално, по-добре от гел, и я изсушава по-малко. Винаги досега ми се налагаше да ползвам тампон с мицеларна вода, за да допремахна спиралата; сега не се наложи. Много съм доволна.

# 215
# 216
Kiehl's Ultimate Strength Hand Salve

Garnier Fructis Wonder mask:
1.Amla extract
2.Coconut Oil

Its a 10 miracle for blondes

# 217
Chanel Reflex (82) Joues Contraste Blush

Прекрасен и любим и дори в момента съм с него и по бузи и по очите Simple Smile Със здраве да си го ползваш!
Благодаря! Hug
Даде ми нова идея току що! Flutter Party
От лято 2017 насам това ми е много любим тренд за гримиране. Разбира се много деликатно за дневен и по смело за вечерен грим и Рефлексът на Шанел е великолепен в този вид....

# 218
Chanel Reflex е чудо. Може би най-добрият руж на всички време с Оргазъм Нарс. Те си приличат всъщност доста. Какви деколте и ключици, освен се правят и с двата?! Whistling

Днес прибрах изненадващо

# 219
Цялата серия:

Мицеларна вода:

Пилинг с охлюви:

ПП Денси, показания от теб течен озарител на Лореал е много хубав и нежен. Дано ти допадне и на теб.

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 12:48 от Джаста Праста

# 220
Да, много е хубав изненадващо. По нищо не отстъпва на високия клас продукти. Палитрата също е много добра. Не очаквах това от продуктите и съм приятно изненадана.

# 221
# 222
Джаста Праста, пилингът с охлюви откъде е? Днес бях в Елитис точно за него, но вместо това намерих този с плодовите киселини и взех него.
Денси, палитрата заслужава ли си 30-те камъка? Много й се чудя, цветовете много ми харесват.

# 223
За мен да. Силно пигментирани, но блестящите цветове е добре да се нанасят с пръсти или с мокра четка. Оранжевото е супер пигментирано.

# 224
Джаста Праста, пилингът с охлюви откъде е? Днес бях в Елитис точно за него, но вместо това намерих този с плодовите киселини и взех него.

Ами, аз точно от Елитис си го взех днес, но не от софийския/не съм от София/. Бяха заредили маските и от пилингите имаше по няколко бройки.  Не загледах много рафта, взех каквото си бях наумила и не съм гледала подробно, че все искам и само трупам, а кога ще ги ползвам и аз не знам.

Общи условия

Активация на акаунт