Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за мини четката на Foreo?
Какви са впечатленията за течния ФДТ, който не се усеща върху кожата и е устойчив на топлина и влажност?
Какви са впечатленията за пудрата на L'Oreal?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за мини четката на Foreo?
-
Какви са впечатленията за течния ФДТ, който не се усеща върху кожата и е устойчив на топлина и влажност?
Потребителите имат положителни отзиви за течния ФДТ, като го описват като естествен, без ефект маска, който не се стича или събира в линии. Той е лек за носене и осигурява комфорт при високи температури и влажност. Важно е обаче да се отбележи липсата на SPF; въпреки това има налични решения за този проблем.
-
Какви са впечатленията за пудрата на L'Oreal?
Мненията за пудрата на L'Oreal са смесени. Един потребител споменава, че е много светъл и изисква леко прилагане, докато други оценяват покритието му, но предпочитат по-лек подход. Важно е да се отбележи, че резултатите могат да варират в зависимост от типа кожа и личните предпочитания на потребителя.
-
Какви са отзивите за почистващото олио A-DERMA?
-
Какви са отзивите за маската за коса на Garnier Banana?

знаех че ще е нежен продукт, но не очаквах да е като крем....ужасно съм разочарована, никакво измиващо действие не виждам, ще го мъча като сутрин ще го използвам
това е друга бира, измива чудесно, ползвам го като второ почистващо средство след олио, кожата ми го понася добре, имам усещането че лицето ми се поизчисти от пъпките които ме тормозят понякога, препоръчвам за по-мазни кожи
харесва ми, обичам такива продукти, може би е малко по-груба от една пудра на Сефора, но е ОК
тониран крем за лице и тяло, пробвах го два пъти на лице, че съм все като сирене с тея защити и о небеса...имам лек хубав загар почти като на тялото 
за да допълня поръчката за да хване подаръка, който е:

Много интересна бомбичка. Направи водата черна без да остави следи по ваната. И самата бомбичка съдържа масла, които не изсушават кожата както след обикновена бомба.