Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (76) - юли'2018

• 121 580
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 695
Благодаря! Значи не съм аз в Самърсби.
И във Флорина ме няма.

# 1 696
  • София
Няма ме във Флорина, но има едно и също име два пъти....
Много искам комплект на Капи. 😄

# 1 697
  • у нас
В последно време само едно голямо нищо. И във Флорина ме няма.

# 1 698
Пак от форума Blush

Изтеглени са десетимата потребители, които печелят комплект "Medix Razor". Това са:

smile_9
norcheto
П. Александрова
Тарталета
blackpearls
Тaня67 -
nunu17
milasara
milinde
Salvia

Честито!

# 1 699
Във Флорина има познати имена от темата(и не само...)-Честито!
Имам си магнитче от сладолед Дени...само с това мога да се похваля Simple Smile

# 1 700
Честито на всички спечелили!Мен ме няма в Съмърсби и Кармела,но много се радвам ,че са ме избрали във форумната игра на Захира

# 1 701
Похвалвам се с дюшек от Съмърсби  Laughing Май, сравнително бързо идват ......че едни бири от Ариана ги чакам вече сума време( не от писмо в бутилка, от другата им игра- още в първата седмица бях в печелившите). Дано до Коледа да пристигнат....... Mr. Green
И да се похваля, че от една игра във ФБ спечелих серум за мигли и  вежди от Филорга- е страхотен е.....малко ме присви корема като видях колко струва, но ми го пратиха без документи, та сега пърхам с мигли и  не му мисля данъка...... 4470

# 1 702
Не съм писала скоро, но и нямаше с какво да се похваля... до сега. Печеля топка от Кармела. Simple Smile супер хепи съм.
От Флорина, Милка и Съмърсби - нищо. В друго май не съм играла.

# 1 703
  • София
Честито на печелившите!
Искам да попитам в играта на Съмърсби има ли печеливш, който да е качил снимки, но в профила му да няма нищо? Защото Съмърсби пишат, че ако не са ти качени снимкити, а си ги пратил пак участваш в тегленията, но аз не им вярвам. Запалих сестра ми да играе в играта, но 2 седмици не и качват снимките.
Иначе във Флорина, Кино нова, Спаркса, форумните игри ме няма.

# 1 704
Честито на всички!
Аз качих снимки в Съмърсби още на 16.07. и още не са одобрени. Нямам спечелено нищо от тях. И аз се съмнявам, че изобщо не участвам в тегленията.

# 1 705
Aз пак да попитам - има ли някой неполучил награда от предната игра на Кармела? Чудя се дали не е време да ги подсетя, ако са ме забравили.

# 1 706
Aз пак да попитам - има ли някой неполучил награда от предната игра на Кармела? Чудя се дали не е време да ги подсетя, ако са ме забравили.
Да аз имам. Днес им звънях по телефона и ми казаха,че още предната седмица е предадено на куриер. Незнам на кой куриер нито есемес нито нищо и толкова време да стой там. Незнам в чудене съм 🤔

# 1 707
Най-накрая получих мейл от Ариана. Направо ги бях отписала.

# 1 708
Да аз имам. Днес им звънях по телефона и ми казаха,че още предната седмица е предадено на куриер. Незнам на кой куриер нито есемес нито нищо и толкова време да стой там. Незнам в чудене съм 🤔
Ще потрая още малко и ще ги притесня и аз Simple Smile

# 1 709
Мен ме няма никъде. Мрън!

Общи условия

Активация на акаунт