Матрак за земя

• 5 052
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
при матрак на земята се увеличава вероятността от мухъл, защото не може да се проветри отдолу. Peace

# 16
при матрак на земята се увеличава вероятността от мухъл, защото не може да се проветри отдолу. Peace
Пък и някакси, човек е по-близо до прах и вредители, колкото и да е чисто...

# 17
  • Варна
ММ има дискова херния и някой му казал да спи на земята. Независимо, че матрака му е много твърд от няколко месеца спи на земята, на една постелка за йога и едно одеало отгоре. Спрях да му обръщам внимание. Да спи където си иска. За мен остана леглото1,80 широко. Казва, че се чувства добре.

# 18
А може ли да каже и на ММ да пробва същото Simple Smile)

# 19
Аз на постелка съм спала много пъти по палатки в планината, и се изръбвам. Може и да е, защото там основата не е толкова равна.
И на матрак направо на пода съм спала, не е лошо изобщо.

# 20
Ние спим така, матраците ги вдигаме сутрин и стоят подпряни до стената през деня. Много е удобно, пък и има много място така. Матраците ни са средни, даже на мен ми се струват меки. Двустранни са, стоят директно на ламината нощем. Слагаме чаршафи всяка вечер. Много е удобно Simple Smile
Също и ако някой е настинал, и с хрема, е много лесно да се подложи нещо под матрака при главата и да стане приповдигнато и да се спи по леко.
Започнахме уж покрай бебето, да спим спокойно, знаейки че няма как да падне насън от високо, но така си остана.

# 21
  • Велико Търново
Японските матраци се наричат футон. Те са по-скоро постелки и наистина са удобни за спане. Пробвала съм да спя върху йога постелка, но не е същото. Ако можеш си поръчай футон от Амазон или ибей и ще прецениш дали е за теб или не.

Общи условия

Активация на акаунт