Какъв_цвят_е_банята_ви?

• 19 404
  • 124
  •   1
Отговори
# 60
  • Varna, Bulgaria
В събота купих фаянса и теракота за новата ни баня, която ще е в пастелено синьо и бяло, но не изкрящо бяло а леко пречупен нюанс. Няма да имаме фрис, теракота е син, а иначе начина на подреждане на фаянса зависи от самите нас и нашата фантазия-по магазините има невероятни идеи без фризове. На мен лично фризовете не ми харесват.

# 61
Нашата е в синьо + бяло ..

Eто я ...

# 62
Едната любимата ми е в различни отенъци на златното , самите плочици са много малки квадратчета и е много приятна и уютна , другата е в черно и бяло а тоалетната е в плочки имитация на бамбук с леопардов фриз.

# 63
Това е едната баня на баща ми, някой ден и нашата ще е такава, много ми харесва : http://bgphoto.net/photos/10183/o632796898411562500.JPG
това е другата:    http://bgphoto.net/photos/10183/o632802069414843750.JPG
Иначе нашата баня мъжо я боядисва в момента в бледо жълто, тъй като сме под наем не може да слагаме плочки  Sad Но иначе много ми харесва и с бледо жълти плочки до средата и после бели...
  Peace

# 64
бяло-сивкаво и тъмно синьо с бледо сини фуги  Simple Smile

# 65
Пастелно сиво-зеленикаво.

# 66
Едната е в пепел от рози и винено-червено, а другата в бело и синъо.

# 67
Зелена-зеленичка.Фаянс,теракот,вана,мивка,завесите за баня също-абе всичко е зелено,но в различни нюанси. Laughing

# 68
Банята ни е в бежово с фризове , но ми се иска да е точно в синьо и бяло с фрлизове на мидички и рапани..но , какво да се прави  не съм го избирала аз.Някой ден обаче ще дойде и моят час да избирам и тогава ще го направя както аз си искам.Абе жените повече ги разбират тези работи  newsm47

# 69
тъмно и светло бежово.
Наскоро свеки прави основен ремонт в банята и направи тъмно и светло синьо, стана невероятна комбинация.

# 70
Бежово, охра и кафяво.
Не мога да я опиша точно. Но в бежовата гама.
Също.В темата за баните има и снимки.

# 71
  • Варна
Нашата баня  е изцяло в зелено  - светло и още по-светло, но е много свежарска.
А иначе аз много харесах една баня с бели и  червни плочки и едни разкошни макове върху бялото.
Падам си по ярките  цветове  и нестандартни решения.

# 72
Бяла и грозна  Sick

# 73
Едната тъмно синя и бяло със сребърни фризове, а другата оранжева със шарени фризове.

# 74
  • ул. "Мечтание"
Аз лично бих заложила на някакъв ярък цвят! И без това обикновено банята е доста мрачно помещение, ярките цветове ще го освежат! Добре е да комбинирате някакви цветове, отколкото да използвате нюанси на един и същи цвят!
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт