Искам да кажа ... (148) през юли 2018

• 273 848
  • 6 054
  •   1
Отговори
# 5 970
Жаки, да не горчат от зехтина?
Аз в последно време все на горчащ попадам и ми е много гадно.

Цял ден се мъчи да вали, сега напече и е жега. По традиция ще завали довечера или нощес. Тропици...Simple Smile

руми, какви майстори ви трябват за стаята? Мебели ще поръчвате или купувате готови?

# 5 971
Е, вашето късо, не е баш късо.

Аз съм с къса коса и не я връзвам. Аз са това и я остригах, защото, като беше по-дълга и все вързана ходех. Сега, кеф ми изправена (рядко), кеф ми естествена - демек, разплетена дамаджана, кеф ми на букли.

# 5 972
  • София
Добър ден.То е вече шашкън пладне де.
Титина да се оправя бързо Калинката,ужас е с гипс.
Аз имах проблем с палците това ,което ми помогна е компреси с обикновен локум за 24 часа,смяна баня със смрадлика и пак.
Аз ходя на плиткакато я вържа горе ме боли главата.
Толкоз оати до плажа да иде ей сега тръгвам.
Ланд прегръдки,аз имам две загуби,още си ме човърка,но лекциите по генетика ми помогнаха.Всико ще се нареди.

Да стискате палци в 17ч сме на рентген със змията да видим тумор ли е какво ли е това топче ,което открихме.

# 5 973
Лендspoko. Не прочетох, но мисля, че се досетих. Всичко ще се нареди Hug.

Стискам палчета за всички в нужда  fingerscrossed.

А тези със здравословни проблеми бързо да се оправят   Hands Thumbsup bishop.

# 5 974
  • София
Да се оправят синовете на Титина и на Сбъдваща.
Ленд, не можах да те прочета, но съжалявам...
Моят син ми е сърдит, че не искам да го заведа до Търново за някакъв си турнир на Клаш роял. Ма това, път, разходи, отпуск...хич не го вълнува, съвсем искрено ми се обиди на отказа и си страда вкъщи. Лошото е, че и аз тайничко страдам, че не ми е възможно да му "услужа", много съм глупава, значи...

# 5 975
Миднайт, дано му няма нищо на животинчето. Само да ти кажа, че морската ни свиня имаше бучка, но решихме да не я оперираме, защото беше рисковано и живя до преклонна възраст.

Аз утре съм в къщи. Викат ни в училището, защото пубера пак се представя зле. Мързи го и няма интерес към нищо. Знам къде сбъркахме, а аз не можах да се наложа, но животът си е негов и като иска да е по трудния начин, така да е. Ще спра кранчето и да се оправя. След по-малко от месец става на 18, а аз на тази възраст работех и живеех сама и учих.
Ще ми трябва успокоително, за да се държа прилично утре.

# 5 976
Даун, той нали бал мина, какво училище...аз ли нещо греша?

# 5 977
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Изписали сте света от сутринта насам ...

Искам да кажа:

- на Айяла - дано има добри новини от прегледа на дъщеря ѝ;
- на Титина - бързо и безпроблемно да минат седемте дни и Калин да се чувства добре;
- на Сбъдваща - палците на сина ѝ да оздравеят бързо и безболезнено;
- на Миднайт - туморът на любимката ѝ да се окаже фалшив;
- на Светълчо - добре да си изкара с децата и в последствие с малчугана;
- на Даун - дано не е толкова зле положението в училище ...

Несебър и Созопол харесвам и съответно си причинявам само в топлите есенни дни, когато тълпите вече ги няма и навсякъде е тихо и спокойно.

Албена открай време си е феодално владение ... Жалко за прекрасния плаж и добрите дадености.

Подписвам се под всяка дума на Светкавица за Варна през лятото.
Аз сега я харесвам много повече от преди. Само за задръстванията имам забележки.  
По-малко хора, по-малко шум и мръсотия.
Това последното важи за навсякъде. Hug

# 5 978
  • Варна
Тяхната учебна година май не свършва с бала.

Дауне, стискай зъби. Буквално и преносно. После си излей тука душичката. Не е малък, трябва да съобразява нещата. Значи ще си носи последствията, няма как.

# 5 979
  • Sofia, Младост 3
Много обичам змии, дано нищо й няма на вашата, Миднайт Sad
И аз орязах косата, но не много и пак си ходя на странична плитка. Така бонусът е, че като трябва да докарам прическа за излизане просто разплитам плитката и разрошвам - става много яко. Вечер разресвам, пръскам със спрей на Милкшейк и сплитам пак. На плаж ходя пак така, но първо връзвам горе високо и тогава сплитам, много удобно.

# 5 980
Рая, при тях бала е в средата на годината. Има до ноември, ама е зарязал всичко и то умишлено, като че ли на пук на мен.

Хай, няма да стискам зъби повече. Да си ги стиска той, когато му се наложи сам да се оправя. Аз го обичам, но не съм склонна да поддържам някой, който не полага усилия. Смятам, че един шамар от живота ще му дойде добре. Предупредила съм ги с баща му, че ако не влезе в университет, аз пари няма да давам за нищо. Ако иска да живее в къщи, ще трябва да допринася с доход и работа, ако не, да се изнася на квартира.

# 5 981
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Даун, а влюбването не му ли действа мотивиращо по някакъв начин?
Ох, много са деликатни тези ситуации. 

# 5 982
  • Sofia, Младост 3
Права си, Даун, иначе дондуркането до старини е само в минус - изгражда им се фалшива реалност, подкрепяна от родителската патерица и в един момент какво ? Ако не се учи, според мен е редно изцяло да се отдели младият човек и да търси начин сам да се оправя

# 5 983
И аз те подкрепам, Даун! Не може безконечно да разчитат на мама /тати/, иначе инерцията ги поема и реалността им идва като парен чук.

# 5 984
Даун, а влюбването не му ли действа мотивиращо по някакъв начин?
Ох, много са деликатни тези ситуации. 
А да не е точно, защото е влюбен?

Общи условия

Активация на акаунт