Искам да кажа ... (148) през юли 2018

• 273 873
  • 6 054
  •   1
Отговори
# 5 955
Сбъдваща, от какво това? Да не е врастнал нокът? Той ли имаше проблем с това?

# 5 956
  • София
Светълче, синът ми се кани да ходи на Балчик към края на август за 3 дни с гаджето - освен да мятам Мая и теб в колата и да ходим да шпионираме младежта JoyJoy Майтапя се за това, ама много ми е гадно като си помисля, какво ми стана не знам и аз... не съм такава принципно.

Светкавичке, аз също харесвам варненския плаж.

Титина, кога успяхте Simple Smile Да се оправя бързо Калин!

Айяла, стискам палци за лекаря!

Ой, Сбъдваща, това колко болии, горкия!!! И при него да минава бързо пожелавам!!

# 5 957
Той, 2 пъти го оперираха. Не са врастнали ноктите в момента. Широки са му обувките. Не знам вече. Ако не се подобри до няколко дни ще търсим лекар. Не знам, хирург ли да търся или друг специалист,  ама какъв?

# 5 958
  • София, Младост
Привет!
Ленд,  прегръдки! Не падай духом!
Сбъдваща, ние нашата кака я водихме на хирург. Тя също беше закъсала с палците на краката. Докторът почисти гнойта и даде напътсствия-правихме компреси с йодасепт, киснах в разреден разтвор на калиев перманганат. Лятото гледам да ходи с отворени обувки/сандали, но тя и без това в 90% от времето на къмпинга е с джапанки. Няма проблем. При нея положението се влошава зимата от затворените обувки.
Ужасно неприятно е.
Титина, бързо да се оправя и твоето момче.
На Алечка-приятна почивка, хубаво време и умната!! Simple Smile

# 5 959
Той, 2 пъти го оперираха. Не са врастнали ноктите в момента. Широки са му обувките. Не знам вече. Ако не се подобри до няколко дни ще търсим лекар. Не знам, хирург ли да търся или друг специалист,  ама какъв?
Аз съм ходила на медицински педикюр.

# 5 960
Титина, неприятна работа, но бързо да минава всичко. Ще се изтъркулят тези 7дни.

При мен промяна в плановете, ще гледам за море от 23ти август. Ако е такава прогнозата май хич няма да гледам за там. Направо не знам вече с това време. Не ми се дават куп пари, а да се наложи да висим в стаите. Може би ще се ориентирам вариант с апартамент във Варна, май най-добре ми се струва така.

# 5 961
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Едвам се добрах до вас.
След снощното ми късно прибиране и още по-късно заспиване, уви рано-рано домашните ме вдигнаха. Затова пък децата са разходени, почерпени със сладолед, наобядвани, изкъпани и изпрани (но все още непростряни).
Изморих се.

Снощи беше последната вечер от Международния балетен конкурс. Летният театър беше пълен. Млади, стари, семейства с деца, много чужденци. Атмосферата беше невероятна, вечерта топла и приятна, небето отново осеяно със звезди. Запомнящо се представление изнесоха бивши и настоящи лауреати. Накрая на сцената раздаваха автографи и който искаше, можеше да се снима с участниците. Много емоционално и вълнуващо беше. Толкова млади и красиви хора. Heart  

Златната медалистка от старша възраст - Jessica Xuan (Канада):

Скрит текст:

Златният медалист от старша възраст - Sinuo Chang (Китай) и партньорката му  Siyi Li (Китай) - лауреат първа степен, младша възраст:

Скрит текст:

И превърналият се в любимец на публиката, 15-годишният Antonio Casalinho (Португалия), който грабна четири специални награди:

Скрит текст:

Страхотно е това момче. Много талантливо и много харизматично. Искрено се надявам след две или четири години отново да имам възможността да го гледам на тази сцена вече като златен медалист.
Много ми е мъчно, че това издание свърши.
А на вас благодаря, че изтърпяхте "балетните" ми терзания. Gift Heart

Повече снимки и информация има тук:
https://www.facebook.com/pg/varnaibc/photos/

Отивам да ви изчета и да видя каква сте я свършили днес. Book

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 14:53 от zwarte tulp

# 5 962
  • Sofia
Ох,бе,Сбъд, съчувствам за/на младежа  Hug. А таткото как е?
Титина, бързо възстановяване на Калин. Сигурно е нещастен,че трябва да поспре тенисът. Confused
Споко,бе,кЪк пък няма да се презорвам,санким  Whistling. Хахо-хихо и НА мол бях.
Е,имам да отмятам едни бумаги,амаааа неЙ спешно.
Разписаха ми отпуската за другата седмица (те са пренебрежими 2 дни),обаче и Португалската отпуска тря'я пробутам в навалицата.  Mr. Green
Ох, с тия палци на краката как ме плашите  Shocked.Аз,както си ходя все обутичка-зиме,лете. Crossing Arms
Ох,че красиви балетисти  Heart Eyes

# 5 963
По план утре ми е последният работен ден и след това се отдавам на заслужен релакс. Имам седмица преди почивката да си сложа в ред къщата, а като се върнем ще подготвям стаята на първокласничката. Бая неща има за хвърляне и доста ще преговаряме кое, къде и как.

Титина, Сбъдваща - да се оправят бързо момчетата. Кофти е по време на почивка да бездействат вместо да лудуват.

Ланд, прегръдки и не падай духом.
Скрит текст:
При мен не помогна ""природата така е решила." Десет години по-късно и две деца в плюс, чувството че съм била ограбена си стои.

# 5 964
Сбъдваща, бързо да минава на Първородния. Аз знам и за налагане със зелеви листа.
Титина, да му се размине и на Калин. 7 дни с гипс да си свършат работата и да не трябва повече.
Айяла, Фонсе, стиснах ви.
Зварте, най- накрая видях щерката!
Да измрънкам, че късата коса ме подлудява. Боцка ме на врата, ако е пусната и ме кара да се изпотявам. Почвам да съжалявам, защото сега пак съм вързана на опашка, а като я пусна не става за носене без миене и издухване....

Хър, синът ми също си търси хора за Фортнайт.

# 5 965
Дзверте, страхотни са. Радвам се, че успя да се насладиш, въпреки лошото време.

Сбъдваща, помня и предишните проблеми с палците на Номер 1. Имах съученичка като него, но нямам идея как накрая разрешиха проблема. Много му съчувствам, защото аз имам постоянни проблеми с кутретата и затворени обувки, от които да не ме болят още не съм намерила.

# 5 966
  • Sofia
О,за Фортнайт щях да казвам. Играе моят,ам'чИ как. Като се върне от морето ще ти пиша,Хър. Чувам го,че ги командори и на английски  Mr. Green, явно има и чуждестранни участници в отбора  Hug

# 5 967
Не взехме лаптопите (съвсем умишлено!) ,  ще карат лятото без Фортнайт синковците. Пляскат на 3 езика, големият на 4, голям кеф е като попаднат на българчета . Малоумна ми се струва играта , ама с мярка бива.

Татито ни още работи, Генич. Пие си антибиотика и по всичко личи,  че сме хванали нещата навреме.  Дано да е така.

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 15:01 от Анонимен

# 5 968
Маре, и аз съм все вързана, прсото не ми тежи и дърпа дълга опашка, а къса:) Лятото няма смисъл от прическа.

Сбъдваща, ужасно е това с ноктите горкото дете:( С бани със смрадлика и лапи от билката пробва ли? Домат пресен също вади гнойта.

Тинтина, дано със седемте дни да мине всичко!

Тони, тиквички пекох 😂😂😂 Ма некви зелени, малки, от оня магазин и горчат, тяхната кожа!
Да не би да са някакви салатни и да не са за печене? Сума зеЙтин похабих! Пуууу!

# 5 969
Мари и аз съм вързана лятото, ужасно ми е топло иначе. И с дълга и с къса, все вързана.

Сбъдваща, много неприятно. Йодасепт. Търсете хирург.

Титина, не е счупено щом не се вижда на снимката, споко. Дано му мине само за 7 дни.

Общи условия

Активация на акаунт