Искам да кажа ... (148) през юли 2018

• 273 879
  • 6 054
  •   1
Отговори
# 5 940
Ленд, много съжалявам и виртуална прегръдка ти пращам. Ще ти стискаме палци всички да се възстановиш и да ни заеадваш.

Фонсе, стискам и аз палци.

Али, и аз искам да знам какво е кучето Simple Smile и стига мрънка, кат искаш пусто, ела ми на гости, ама за наблиско то не знам как  ще го уредим.

Точно днес четох статия за сравнение между различни градове и гъстота на население. Ние сме рехави много. Авторът, който се е преместил тук от Източните щати преди 20 години и битал близо ли е Бънбъри, град на 150 -200км.  от тук и получил отговор, да, зад ъгъла Simple Smile. Та за местните "близко" е мнооого разтегливо понятие.

Джен и ти с кой акъл се върна да бачкаш, ама пър разнообра зи се и после да си починеш качествено.

# 5 941
  • На брега на реката
Ето ме и мен. Стигнах и за 3 нощувки до морето и сега пътуваме към Арбанаси за още 3 нощувки. Много дъжд на това море, беше ужас направо. Дано от тук нататък се оправи.
Няма как да изчета 40 страници. Ако някой е имал повод, нека се чувства поздравен.
Прегръдки за всички, които имат нужда.
Дано  имам възможност да ви чета, че много пишете и не се смогва.😂

# 5 942
Минала съм на някакъв безумен режим- гледам филми до 2 през нощта, ставам къмту 10 и оттам се почва едно туткане, не си е работа.  ooooh! ШсЪ стягам, няма да стане така раБтата.  Rolling Eyes

Ленд, съжалявам. Ще се наредят нещата, ще видиш, колкото и нереално да ти се струва сега.  Hug Hug Hug Не успях да прочета написаното, но те засякох в една друга тема и предполагам какво се е случило.  Confused

Фонсе, палци!  Heart Eyes

Ева /Касиди/,
радвам се, че при вас всичко явно се е наредило.  Hug

Свет, и аз съм учила Старобългарски, както и СРавнителна Граматика на Славянските Езици /преподаваше ни на Станишев майка му, голяма сладурана, между другото/- много интересни неща могат да се научат, както и получих обяснения за  типично езикови и лингвистични неща, които винаги са ми се стрували странни и не съвсем ясни. Готино беше,  например, как ако знаеш една и съща дума как се пише и звучи на два сл. езика, по парадигма можеш да я изведеш как ще звучи и ще се пише и на всички останали. На мен лично ми беше изключително не само интересно, но и полезно.

# 5 943
  • постоянно
Тоз народ полудЕ- 30 лв за да вляза в Албена ? Познай когА.
Дженкич, карай го леката бейби , да не се пресилваш пак?!? Hug Синковец играе ли Фортнайт , че мойто гарЖе си търси съотборници .

Тит,
 и аз това се зачудих какъв гипс ако не са успановили има ли , няма ли фрактура? Може би говориш за обездвижващ ботуш ? Как я скалапихте травмата ?

Стискам палци на всички в нужда , и да донесете добри вести.

Ходехме на Аполонията като момичета - ех какви времена бяха..... по цяло лято хоцкахме по черноморието - все някъде някой или живееше или имаше баба / дядо или от работа  .Joy

# 5 944
Всяка година почиваме на Несебър през август и Созопол през септември, та чак ми е втръснало, на моите хора не им е интересно дори. Тази година обаче не сме помирисвали морето, но лошото е че и планове нямаме. Търся из турските курорти, нищо не ми допадна, а това което ми допадна като цена не ми хАреса, та и там ударих на камък засега, но аз съм упорита, все нещо ще намеря. Пообиколили сме нашата ивица - Обзор, Албена, Китен, Приморско, Поморие, Варна, на Царево сме били само за един ден и не останах впечатлена, през Ахтопол също сме се отбивали за еднодневен плаж. Ходи ми се на Синеморец и Резово, но не чак толкова много, че да тръгнем натам, ама като се замисля, аз и отпуска не съм все още заявявала, всички около мен се изредиха да почиват по веднъж.

Колеги ходиха на Созопол и споменаваха някаква цифромания. Салатите къмто 10-тина лева и то в абсолютно непретенциозните заведения, така ли е?

Тили, това е и моят режим Sick Страшно сбъркан, защото нищо не ми потръгва...

Титина, защо гипс, правиха ли му снимка?

# 5 945
Алина беше споделила, че е 20 лв входът на Албена на колА. Сега казваш, Джена, 10 на бариерата и после 20 - 30 ли стават общо? newsm78

Има синя и зелена зона.

http://albena.bg/bg/pages/entry-tax-fee-albena6.html?action=resu … amp;poll_ident=13
баш  Close

Да, зверски тъпо.
В темата за Алебна пишат, че може да се паркира горе на кръвговото за Балчик, но ми се струва адски много ходене пеш до плажа.

# 5 946

Светкавичке, много се разнежих на поста за градския плаж и Варна. Колко назад и в какви хубави времена ме върна! Целият клас се събираше сутрин след девет на Северния плаж и прекарвахме деня си там. На обяд някой прескачаше за банички от 10 ст. до кино Република или до пекарната на Г.Димитров. Или пък обядвахме сладолед и варена царевица. До края на лятото почернявахме като мулатчета.

Там, на Северния е и нашето място с детето.
А баничарницата,предполагам, е Иглика, някога там бяха най- знаменателните банички.И сега са хубави, но предпочитаме от съседна фурна- Гала

А като бях малка, много обичах след плаж с майка ми да сядаме в една сладкарничка в един от централните подлези, да ядем " принцеси" и да пием портокалов сок от машина( най- вероятно- чиста химия е бил и той, ама...вкусен)

# 5 947
От днес Калин е с гипс. След седмица на контролен преглед, дано да е само навехнат, че просто не знам какво ще правим

E, не видяха ли дали е навехнат преди да сложат гипса?
Гледаха, няма счупване, или поне не се вижда на ренгена. Искат след 7 дни контрола...до тогава с гипс, за да е обездвижен кракът.
От спешното отидохме и при приятел ортопед. И той гледа и казва същото.

# 5 948
  • дядовата ръкавичка
Значи, няма счупване, не се притеснявай  Hug

# 5 949
  • Sofia, Младост 3
ТиЛи, благодаря 🤗 Много мило, че си запомнила ❤ Оправиха се нещата, взе си поука явно и сега чертаем нови планове Simple Smile
Титина, да му минава бързо. Това на тенис ли стана?
Настроението ми за море май изчезна, от 25 август сме, а тогава казват ще вали и трещи И по морето 🤐 А аз уж съм на диета...защо ? Поне тука да не се срамя от Джена, айде, иначе дали и бански ще успея да ползвам таз година...

# 5 950
Титина, пропуснала съм ти поста.  Какво е станало с Калин?

Дано сте сложили водоустойчив гипс та да може да се къпе.

# 5 951
Ленд, не разбрах какво е станало, дано всичко да е наред вече Hug

Джен, да не се презориш на работа. Ама всъщност знам, че за скрипята ти домъчня - затова бързо се върна, налЕ Stuck Out Tongue Winking Eye

Хич не ми достига времето нещо. Ходи ми се до Плевен, но ей така, на разходка. И по на детето стаята още нищо не сме почнали, поне проекта ми е готов - ама всичките майстори, с които работим са заети. Какви ще ги къдря, не знам. Ей сега ще дойде септември.
Но пък от друга страна, голяма работа. То апартамента си е обзаведен, какво като няма да ѝ е нова стаята. Ще почака явно.

# 5 952
Падна на тениса, изненадана съм колко бързо действа здравната система в Бг.

Ленд, бързо да се справяш. Мен единствено ме крепеше мисълта, че господ е решил така. А въпросите на хората ме убиваха всеки път. Какво стана? Ами никой не знае. Тогава бях прекратила всякакви контакти.

Няма водоустойчив гипс, с нормален е. За баня ще фалираме и така.
Сега наблюдаваме кракът. Казаха при оток веднага обратно в болницата.

# 5 953
 Титина, бързо и леко да минава на детето!

# 5 954
Жаки, "Милиарди" гледай, ако не си. И "Аферата ".

Първородният е с 2 възпалени палеца на краката. Зверски възпалени. Снощи слагах живовляк, доста гной изсмука,  промивам редовно и държим на въздух въпреки студа. Ще действам така няколко дни, дано овладеем положението. 

Общи условия

Активация на акаунт