Други мераклии няма. 
Ще ги доведе след малко майка им, че си има някаква работа, а довечера ще вземе само цветето, момъкът ще остане с мен тази седмица, че му липсвали дните, когато сме си били само двамата . Каква любовна идилия, нали?
Ще ги доведе след малко майка им, че си има някаква работа, а довечера ще вземе само цветето, момъкът ще остане с мен тази седмица, че му липсвали дните, когато сме си били само двамата . Каква любовна идилия, нали?
разтапяте ме
. Много романтичен тоз младежчо.
Демек , на всяко ходене- 20 кинта, изход. Кеф ти риба,кеф ти паламуд
разтапяте ме
. Много романтичен тоз младежчо.
) Без прегръдки и целувки няма посрещане и изпращане. А цветенцето малко по-диво, отначало гледаше изпод бретона, ама покрай баткото и тя вече иска "цувки".Най-голямата мъка е вечер, защото не могат да се разберат до кого да спя, но и не може да съм в средата, защото всеки иска да е там. Та съм като еквилибрист - премятам се ту оттук, ту оттам. А бе голям екшън.

Препоръчани теми