Искам да кажа ... (148) през юли 2018

• 273 850
  • 6 054
  •   1
Отговори
# 5 910
  • София
Ланд-че, много съжалявам, прегръщам те!

Фонсе, стискам палци!

Пъшка пък при нас съм го чувала като чепка грозде - една пъшка грозде.

Ние пък тая сутрин с мъжа ми да вземем се успим - телефонът ми нещо блокирал, замръзнал през нощта и не звъннал. Станахме в 8 без 15, след половин час вече бяхме на работа, ама с голямо препускане (и двамата сме от 8ч). И оттогава, та досега, не мога да се организирам да започна, пих две кафета, слизах да закусвам, наваксвах на имейли .... то още малко обяд ще стане, та да се стягам.

И на мен тези дни Поморие никак не ми хареса, но и аз като теб, Али, трайках си, понеже на другите им харесваше Вече мъжа ми като ме взе и бъра-бъра-бъра, всичко си излях Joy Ама то, честно казано, като си свикнал на големите празни гръцки плажове, на ниските постройки и на това отвсякъде да виждаш море и зеленина ... няма как да ти хареса тоя бетонен ад, то по-презастроено от Младост Grinning Както каза Мая, аз тук още нямам усещането, че съм на море. И какви цени, майко мила! 10 кинта беше бънджито за 5 минути, за ресторантите да не говорим. Отделно, в хотела пред-последния ден ни изгоря крушката в банята и въпреки настойчивите ни молби на рецепцията, така и не я смениха, докато тръгнахме. Къпахме се на отворена врата и пишкахме на светлината на телефоните.
Ама пък - починах си, море видях, кеф си ми е Simple Smile

Айде, сега ще се опитам да не ви чета в следващите няколко часа, та да поработя. Както казва Нешка - не ме заговаряйте JoyJoy

# 5 911
Бърди (извинявай, че те заговарям 😂), тъй пък да мърморах вчера на обяд.... Буквално единственото място близо до плажа с храна беше една барака (ама барака), която предлагаше 500 гр. пица за 9 лв... Тия луди ли са, как ще дам 9 лв. за стомашен вирус. Ядох солети и псовах под мустак 😂 Не е нормална тая работа...  Днес идея нямам какво ще обядвам 😂

# 5 912
Айде, сега ще се опитам да не ви чета в следващите няколко часа, та да поработя. Както казва Нешка - не ме заговаряйте JoyJoy
ще ме скъсаш от смях.
Иначе, това цитираното и за мен важи, ама все надничам.
Кате, поглези се с нова рокла, пък за твоя рожден ден ще пропусне да вали, звездите ми го говорят:)
Али, хубаво си го наричаш човека, продължавай, пък той верно може да си заслужи титлата:).

# 5 913
  • Sofia, Младост 3
Алечка, на кой плаж ходите? Щом още не сте ходили до Стария град сигурно на Харманите ? Ама пък там има много заведения зад плажа 🤔 поне в началото му де

# 5 914
  • Варна
Събувах нощес, че се целувам с едно бивше гадже. Па и каква целувка беше, боже, ега ти съня. Хем аз хич не падам по лигавене.

# 5 915
О, в Созопол открай време е така, за Поморие нямам наблюдения.Принципа е "Ден година храни", а и с този слаб сезон се опитват да избият парите, не мислят, че никой няма да се върне отново там.

Не, смръчкаво е, дано го разкара към Жаки  Mr. Green

# 5 916
Така като ви чета, май и тази година ще пропуснем морето.
Аз много се колебая, щерката мрънка, че иска.
Борис в море не влиза, студена и черна му е водата.
Накрая ще пратя Калина с баща и, а ние с Борис ще се вейнем към Чифлика. Там няма как да се оплаче от студена вода. Simple Smile

# 5 917
      Да ви кажа, с риск да бъде оплюто мнението ми, което знам, че е супер непопулярно. И дано не прозвучи като местен шовинизъм, но:

Ако трябваше да ходя на море в България, бих си избрала... презрения варненски градски плаж.
Години наред аз също "не стъпвах" на този плаж, а пътувах до курортите.
От няколко години, всъщност откакто мъжът ми съвсем отказа ходенето на плаж, а детето беше малко, си ходим на градския плаж.Имаме едно любимо място- то е като барче- шезлонги, масички от дърво, чадъри. Кеф и седиш, кеф ти лежиш. Поръчваш си нещо- например обикновено- вода за мен, студен чай или мляко за детето и си изкарваме колкото искаме. Тъй като ходим рано, обикновено има възрастни баби или майки със съвсем малки деца. Тихо и спокойно е, масите са отделени, има си тоалетна със сапун и хартиени кърпи.Морето сутрин е чисто и спокойно, е, през август има вълнение и водорасли.

Ако човек избере почивка в града, може да се храни в множеството заведения на самообслужване- "тропс- къщата", "българска кухня" и особено "Таблата"- разнообразна, вкусна храна на съвсем ниски цени. Има и заведения за всякакви вкусове - с музика, без и т.н.

Забавления също  - колкото си искаш- разходки из Морската градина, детски кътове, нощни клубове, Музикален фестивал, кинофестивал- "Любовта е лудост", масови спортни прояви за желаещи .

Ако си в града и си с личен превоз- кеф ти един ден на Камчия, кеф ти на Златните, на Черноморец, на Шкорпиловци, в Аспарухово, на Галата-където и да е.

Някога , през лятото градът беше пълен до пръсване , за плажа да не говорим-чак си допирахме хавлиите с непознати ,беше доста неприятно .Сега, от години във Варна през лятото е тихо, спокойно, няма ги някогашните "манифестации" по главните улици.

# 5 918
О, в Созопол открай време е така, за Поморие нямам наблюдения.Принципа е "Ден година храни", а и с този слаб сезон се опитват да избият парите, не мислят, че никой няма да се върне отново там.

Не, смръчкаво е, дано го разкара към Жаки  Mr. Green

КатЬо, фана ти клетвата😆 Заваля колкото да прецака плажа, точно 5 минути, ся мрачно и смотано. Ще правя бойкот и няма да ида.
Ще взема да изчистя освен. На 2 ще ходим за каката, да я посрещнем на чистичко барем:)
Голяма програма съм им спретнала, ма едва ли ще ме отразят. Пак нощем хихи михи до никое време и после спане до обяд, така ще е вероятно🤪
Пускам после последен епизод на Слугинята, а препоръки за нов сериал от вас йок, егоистки! 🙃

# 5 919
Жаки, да знаеш, че утре ще ходя на лазер и тогава ще ти пиша, каква съм я свършила. Отмених часа в петък.

# 5 920
  • Sofia
Ку-ку  Mr. Green.Ей мЪ на.Проверявам коя е бдителна и забелязва ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОТО ми отсъствие  hahaha newsm47
ДодАх на работа аз.Ама,комай е можело и да не идвам  Whistling.Яко уволджак положението.
Ама пък ми се зарадваха групата.Питат ме де съм била -викам как къде,не личи ли колко съм зашЪметяваща.На разкрасителни процедури бях.Явно не личи,обаче  Crossing Arms.
Диалектите харесвам и ползУвам, както е видно  bowuu.
Алечко, какво  е кучето  Mr. Green Whistling?
Ленди, съжалявам.Не прочетох, но предполагам  Hug.Прегръдка! Като има обич,всичко се подрежда  Hug

# 5 921
  • някъде ... тук ...
Ланди, ще стане. Така е било писано! (така казваше баба ми едно време и се хващам, че често го употребявам и аз, макар да не вярвам много-много на такива неща)

Светкавичке, май си права за плажуването във Варна в последните години. Поне така чувам и от роднини-варненци.

Ние отказахме уикенд на Черноморец. Смятам, че ще ни излезе доста по-скъпо, хем при приятели, а и не обичам лудница. Ще си дигнем палатката до нашето местенце на Бяло море. Разстоянието е същото, времето за стигане - също.

Сесил, къде ходите на Чифлика?

# 5 922
Алечка, на кой плаж ходите? Щом още не сте ходили до Стария град сигурно на Харманите ? Ама пък там има много заведения зад плажа 🤔 поне в началото му де
Ева, в другия край на Харманите, май, преди скалите. С чадърите и заведенията го видях мястото, ама ми е далеч, аз съм мързел 😂 Не съм сигурна, че сме там де, защото грам не съм ориентирана 😁

Показа се слънчице, отивам и аз на плажа.

# 5 923
  • дядовата ръкавичка
Ланд,  Hug

Сбъдваща, разби ме, добре че пусна превод. Като студенти бяхме на стаж едно лято в Разлог.  Нищичко не им разбирах на местните ергени  Wink, на чужд език ни  задяваха  Wink

Созопол беше прекрасно място преди повече от 20 години. На Буджака нямаше пукнат хотел, само лозя и градини, Райският залив си беше райски - скали, кристална вода, дори корали имаше. Сега е просто една помийна яма  Confused

Джена, май ти хареса да поработваш, а  Grinning

Фонсе, всичко да е наред!

Стиснете едни палци и за нас с щерката. Ще ходим на лекар отново, дано се разбере и реши вече проблема, че ми писна. А и всяко ходене е съпроводено с цупене, нерви и пазарлъци.

# 5 924
Светкавица, описа моята мечтана почивка. Като малки, баща ми работеше в една фабрика и почивахме всяко лято по 20 дена на бунгала до Златни пясъци. Изкарвахме си времето в морската градина, на плажът във Варна с пързалката, ох, толкова хубаво беше. Последните години пък, бяхме на Албена и пак през ден бяхме във Варна. Толкова да ми е на сърце. И Балчик също, някак гледаш морето от високо.  Heart Eyes
Като студентка работех с една преителка в един денонощен магазин, взехме си отпуска и се качихме на нощния влак за Варна, "кацнахме" на гарата и си намерихме квартира точно до морската градина. Толквоа хубаво си изкарахме.
Като малка си мечтаех да живея във Варна, май и като голяма.

Общи условия

Активация на акаунт