Фонсе, стискам палци!
Пъшка пък при нас съм го чувала като чепка грозде - една пъшка грозде.
Ние пък тая сутрин с мъжа ми да вземем се успим - телефонът ми нещо блокирал, замръзнал през нощта и не звъннал. Станахме в 8 без 15, след половин час вече бяхме на работа, ама с голямо препускане (и двамата сме от 8ч). И оттогава, та досега, не мога да се организирам да започна, пих две кафета, слизах да закусвам, наваксвах на имейли .... то още малко обяд ще стане, та да се стягам.
И на мен тези дни Поморие никак не ми хареса, но и аз като теб, Али, трайках си, понеже на другите им харесваше Вече мъжа ми като ме взе и бъра-бъра-бъра, всичко си излях
Ама то, честно казано, като си свикнал на големите празни гръцки плажове, на ниските постройки и на това отвсякъде да виждаш море и зеленина ... няма как да ти хареса тоя бетонен ад, то по-презастроено от Младост
Както каза Мая, аз тук още нямам усещането, че съм на море. И какви цени, майко мила! 10 кинта беше бънджито за 5 минути, за ресторантите да не говорим. Отделно, в хотела пред-последния ден ни изгоря крушката в банята и въпреки настойчивите ни молби на рецепцията, така и не я смениха, докато тръгнахме. Къпахме се на отворена врата и пишкахме на светлината на телефоните.Ама пък - починах си, море видях, кеф си ми е
Айде, сега ще се опитам да не ви чета в следващите няколко часа, та да поработя. Както казва Нешка - не ме заговаряйте

.Яко уволджак положението.
.
.
.Прегръдка! Като има обич,всичко се подрежда
, на чужд език ни задяваха