Искам да кажа ... (148) през юли 2018

• 273 845
  • 6 054
  •   1
Отговори
# 5 895
Трай си Ванини!

# 5 896
# 5 897
  • постоянно
Ланд ,няма по-голяма мъка от загубата на живот . Прегръщам те . 💗

Фонсе , ще пия 1чесец и тогава ще ми вземат кръв за проверка . Стискам палци за теб днес . 🤞💕

# 5 898
 Joy        Oх, беее Joy сега ще пазите поведение ли Wink

Добрутро!
Пия кафе и чакам едно семейство, нещо мрачно е и тук, но ще се светне.
От моя рожден ден се разтикват облаците, още малко Crazy

Ще ходя в Бургас и ще си търся я рокличка, я друго...

Нешка ми се губи май.
Ланди, прегръдки, ще се случи, само имай търпение Hug
На Фонската палци! Пиши после Hug

# 5 899
Нешка разбрах, че от днес отива да поработва, но май не на пълен работен ден.

# 5 900
  • Sofia, Младост 3
Хах, пъшка казваше една приятелка на мама от Чирпан на семките на динята. Като малка много се смеех.
Ние Созопол го харесваме и с тълпите, но сме си луди 😂 Просто си имаме спомени от началото на връзката там и ни е сантиментално.

# 5 901
Созопол в момента е София през лятото.Нафрашкано, липса на парко места и въздух.

# 5 902

😂😂😂😂 стига де, аз винаги мога да не казвам, щом съм го написала значи става за обсъждане.

# 5 903
Алечка, ама не така, за любопитните трябва ТТ данни, месторабота, роднини, имотно състояние...Simple Smile
Иначе все едно нищо не си казала.

# 5 904
  • постоянно
Да бе Али , the man рече само и избЯга . 😂😎😂 Остави ни да висим тук и да мислим .

Днес ММ каза ще “стягат багажи “ За 4 дни багажи ? Сам е направил план за всеки ден , ама много подробен . Само дето почивките за тоалетна не е написал . 😂

# 5 905
Ленд, много силно те гушкам.
Херче, и моята девойка винаги е с пълна програма на почивки, във всичко иска да участва, вечно да е в движение.
Джена от вчера липсва, защо така?
Кате, рожденичка ли си днес?
В Созопол не съм почивала, разхождали сме се само, ама като ви чета, явно е популярна дестинация.
Имам работа за целия китайски народ, само да започна веднъж.
Хубав ден!

# 5 906
Да бе Али , the man рече само и избЯга . 😂😎😂 Остави ни да висим тук и да мислим .

Абе дъ мен не е точното определение на тоя етап, ама как да го нарека човека... Гларус не е. Iron man може, по примера със Златото (на ЕлиТ или на Котето?)... 😂

Не ме мислете, чуууудна съм си аз 😁😁

Оф аз седя на терасата и се чудя да ида ли до плажа да не ида ли... Облачно е, но приятно. Моите отидоха. Ще се почудя още малко 😂

# 5 907
Ох Созопол беше страхотно място, преди да го презастроят. Като ергенка😂ходих всяко лято там, страхотно беше. Много го обичам но не и сега, загуби му се чара и атмосферата.

# 5 908
Кате, рожденичка ли си днес?
Мнее! на 02 август, мм е на 04 август  Crazy

Созопол винаги е бил популярен Peace

# 5 909
Кате, при теб вали ли?

Общи условия

Активация на акаунт