Искам да кажа ... (148) през юли 2018

• 273 882
  • 6 054
  •   1
Отговори
# 5 925
Айяла, стискам палци!

# 5 926
Не прочетох какво е сполетяло Ленд, но я прегръщам и и пожелавам всичко лошо да е останало зад гърба и Hug
Варненския плаж посещавам от 3 години по принуда /има къде се спи там/, и много, много ми харесва. Ходим на южния до Ролбата, винаги има места, има и много свободни зони, заведения колкото щеш.... Сега може да пробваме Фичоза, че една позната много ми го похвали.

# 5 927
ЕлиТ, от 4години не сме ходили, последно бяхме в един хотел съвсем близо до големите басейни, но не останахме очаровани.
Сега не знам дали изобщо да ходим там. Предпочитам някоя къща, в която ще можем сами да си приготвяме храна.

# 5 928
Някой писа, че малката Веника /после му смениха името  пъти, сега май Алфа ризорт/ бил с нов собственик и било много добре. Ние ходихме, докато беше собственост на Пиреос банк и беше ужасно, дори нямаше топла вода в стаите. Като че ли най-добре там са Фея и Дива.

# 5 929
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ох, почвам вече да завиждам за разните моренца. Много ми се ходи. Четвърта година не съм ходила, нечовешко е просто. Чакам сега една приятелка да си види графика кога и дали ще може, иначе май взимам мъжа на Сесил и Калина и ги водя в Балчик. Joy Други мераклии няма. Joy

На Ландлейк не разбрах какво й се случва, но я прегръщам и аз и я подкрепям и ще моля Вселената да й прати добро развитие на нещата.

Светкавичке, много се разнежих на поста за градския плаж и Варна. Колко назад и в какви хубави времена ме върна! Целият клас се събираше сутрин след девет на Северния плаж и прекарвахме деня си там. На обяд някой прескачаше за банички от 10 ст. до кино Република или до пекарната на Г.Димитров. Или пък обядвахме сладолед и варена царевица. До края на лятото почернявахме като мулатчета.

Чакам си малчуганите извън графика. Grinning Ще ги доведе след малко майка им, че си има някаква работа, а довечера ще вземе само цветето, момъкът ще остане с мен тази седмица, че му липсвали дните, когато сме си били само двамата . Каква любовна идилия, нали? Joy

Дженка, ама голяма си капия! (понеже си говорим за характерни изрази и жаргони, това си е чисто варненско) Значи ги смотА с разкрасителни процедури, браво на теб! (Правописният Гуру на мамата ми подчерта като неправилна думата "разкрасителни". Как неправилна, бе! От тази по-правилна дума може ли да има!)
Созопол беше магично място, жалко че са го развалили и него. Не съм ходила отдавна, а не ми се и приисква, като слушам и чета.
В Поморие никога не съм била.
В (на) Черноморец ходиха моите деца преди две седмици, не бяха очаровани никак.

Стискам палци на Фонсе и на Айялината щерчица.

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 11:26 от Светълчо

# 5 930
  • някъде ... тук ...
Уф, много-много не ги харесвам там хотелите, че са и скъпи. От няколко години търся и запазвам за майка ми и баща ми, но те държат да има басейн в хотела и къща не ги устройва. Ами... всяка година в различен хотел и все едно и също - обслужване няма никакво, а не са претенциозни. Тази година бяха в Галакси - доволни от стая, басейн, храна, обаче - чакаш сума ти време да поръчаш, да ти го донесат и да вечеряш, да си просиш тоалетна хартия, щото е свършила, да не сменят поне кърпите за 5 дни престой и т.н.

# 5 931
  • Sofia
Чакам си малчуганите извън графика. Grinning Ще ги доведе след малко майка им, че си има някаква работа, а довечера ще вземе само цветето, момъкът ще остане с мен тази седмица, че му липсвали дните, когато сме си били само двамата . Каква любовна идилия, нали? Joy
Heart Eyes разтапяте ме  Hug. Много романтичен тоз младежчо.
Ау,сестра ми сега ми подава прясна информция от Албена. Освен бариерите на входа на курорта,които са по 10 кинта,вече са пуснали и вътрешните бариери с таксиЧКА 20 лв. Shocked Страшни иззедници, значи. Crossing Arms Демек , на всяко ходене- 20 кинта, изход. Кеф ти риба,кеф ти паламуд  Twisted Evil

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 11:41 от ДжеНа

# 5 932
Светълчо, то както се очертава, може още средата на август да се изстреляме към морето. Simple Smile Аз нямам проблем с гостуванията, Балчик много го харесвам. Simple Smile

# 5 933
Heart Eyes разтапяте ме  Hug. Много романтичен тоз младежчо.

О, и е много гальовен, все прегръща. (Аз трябва да клякам, че да ни се получи прегръдката. Grinning) Без прегръдки и целувки няма посрещане и изпращане. А цветенцето малко по-диво, отначало гледаше изпод бретона, ама покрай баткото и тя вече иска "цувки".Най-голямата мъка е вечер, защото не могат да се разберат до кого да спя, но и не може да съм в средата, защото всеки иска да е там. Та съм като еквилибрист - премятам се ту оттук, ту оттам. А бе голям екшън.
Само дето са злояди, иначе са си супер хлапенцата. (лапета, по варненски)

Родопският говор винаги ме е изумявал. Но и трънският не пада по-долу по неочакваност и неразбираемост.
Иначе, Сесил, произходът на думите е много сложен, преминават през много форми, докато стигнат до днешния изговор. Като сме учили текстове по старобългарски в университета, назубряхме значението им на съвременен български - толкова непонятен е езикът и не можеш да повярваш, че сегашният е произлязъл от него. От прабългарите сме  наследили само 10 думи (поне така сме учили). Всичко останало е със славянски, арабски и не помня още какви корени. Като цяло нашият език е с индоевропейски корени. Сложно нещо е етимологията на думите, но пък изключително интересно.

# 5 934
Алина беше споделила, че е 20 лв входът на Албена на колА. Сега казваш, Джена, 10 на бариерата и после 20 - 30 ли стават общо? newsm78

# 5 935
От днес Калин е с гипс. След седмица на контролен преглед, дано да е само навехнат, че просто не знам какво ще правим

# 5 936
  • Sofia
Алина беше споделила, че е 20 лв входът на Албена на колА. Сега казваш, Джена, 10 на бариерата и после 20 - 30 ли стават общо? newsm78
Десет лв. е на централния вход/изход. Към вътрешната част-към морето/плажната ивица има втори бариери, за които таксата вход/изход е 20 лв. Като си платил там не плащаш и на централния вход/изход. Разликата от минали години е, че са направили 20 левовите бариери.  Twisted Evil Демек:
1. влизане в курорта с кола=10 лв.;
2. достъп до плажната ивица с кола-20 лв.
Еее,Титич  Confused Стискам палци  Peace

# 5 937

Има синя и зелена зона.

http://albena.bg/bg/pages/entry-tax-fee-albena6.html?action=resu … amp;poll_ident=13

# 5 938
  • дядовата ръкавичка
От днес Калин е с гипс. След седмица на контролен преглед, дано да е само навехнат, че просто не знам какво ще правим

E, не видяха ли дали е навехнат преди да сложат гипса?

# 5 939
  • Sofia

Има синя и зелена зона.

http://albena.bg/bg/pages/entry-tax-fee-albena6.html?action=resu … amp;poll_ident=13
баш  Close

Общи условия

Активация на акаунт