СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 287
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
26/26- паралелка без квоти.
13/13- паралелка с квоти.
[/quote]

когато са две паралелки са 26 момичета и 26 момчета затова е /26/26, а без квоти пише: 26/-/-!

# 1 141
Явно ме им е само това проблема. На моят дзвер приятелката е с бал 430, приета е в 32-о, но преди него е писала 22-о, където на деца с по-нискък от нейния бал са влезли (за една и съща паралелка говорим)
Имам подобна информация за други училища. Ако добавим и използвана балообразуваща Б вместо Х в 3044 за НПМГ и всичко, прочетено във форума, грешките не са само споменатите на пресконференцията.

# 1 142
  • София
Явно ме им е само това проблема. На моят дзвер приятелката е с бал 430, приета е в 32-о, но преди него е писала 22-о, където на деца с по-нискък от нейния бал са влезли (за една и съща паралелка говорим). За сега няма база за сравнение с по-предни желания.
Моето дете е прието в 22-ро със същия бал! В ИЕ,АЕ.

# 1 143
  Момичета,да знаете,че ви мисля и стискам палци всичко да се нареди както трябва за вас и децата.Имам доста работа и не следя всичко.

# 1 144
Обърканите балове дори в едно училище ще пренаредят цялото класиране, защото детето, което е заело място в ТУЕС (да речем) с грешен бал ще отиде в НПМГ (примерно) и ще измести от там друго с по-нисък бал и т.н.

# 1 145
 Видях във фейса,че Министър Дидева е отстранена от форума,някой знае ли какво става?Искаме си я тук и то незабавно,защото знае и разбира повече от всички МОН-човци взети заедно!!!
Спокойно, проблемът беше отстранен. Явно беше станала някаква грешка. Simple Smile

# 1 146
Нито ми  се работ и, нито нищо.
Бясна съм! Не касае дъщеря ми, но все пак....

# 1 147
  • София
Цитат на: Mareto_

26/26- паралелка без квоти.
13/13- паралелка с квоти.
[/quote
Има квоти. Когато е 26/26 са 2 паралелки А и И - т.е. 26 момчета и 26 момичета.

# 1 148
Дидева си е тук, не си я даваме Heart
Успех на всички! Много тъпо се е получило това в София...Нямам думи просто. Ама то с думи не става вече. Трябва идиотите от МОН всички, ама всички до един да си подадат оставките и на полето с мотиките. За друго не стават.

# 1 149
  • sofia
Моето дете с бал  412,5 беше прието в 35то, а преди това беше писала френската, нейна съученичка с бал 402 беше приета във френската сутринта , нямам думи!

# 1 150
  • София
Торнадо, ако и след второто първо класиране нещата не са се оправили - сигнализирайте! Пищете кански! Не ти, де, родителите на девойката. Стана ясно вече, че на системата не може да се разчита, така че който има съмнения - да реагира!

Аз, да си призная, като четях миналогодишната тема, много се чудех хората какво си споделят точките, баловете, кой къде е точно приет...Викам си - тия сега фукат ли се, оплакват ли се?  Joy Обаче сега си давам сметка колко е важно да си кажем честно, защото ей така се хващат безумните грешки. Ако нямаш база данни за съпоставка и виждаш само твоето си дете - може и да не видиш грешката, "техническата" имам предвид Angry И да се усетиш чак, когато излезе статистиката.

# 1 151
  • София
Случилото се днес е скандално! Няма аналог!

# 1 152
Трето първо класиране ли ще има?

# 1 153
  • На черешата
Моето дете с бал  412,5 беше прието в 35то, а преди това беше писала френската, нейна съученичка с бал 402 беше приета във френската сутринта , нямам думи!

Грешките са повечко, но МуН-човците ликуват.

# 1 154
  • София
Ще има известно разместване. Няма как. Каквото и да обясняват. Хипотетично дете със 75 т. МАТ и  82 т. БЕЛ - събира бал 257 т. по техните изчисления. Това му стига за ТУЕС по тяхното първо класиране. Но като се утрои математиката - това дава бал 407 т. Така вече не му стига. Т.е. това дете, което на сутрешното класиране е било прието, вече отива на по-задно желание. Но на това задно желание вече има друго класирано дете от сутрешното класиране. А Кастрева каза, че има 20 деца, които ще минат на по-задно желание от сутрешното си класиране. Така че, няма да е значително разместването наистина на фона на 9000 седмокласници в София, но поне 100-200 може да се окажат на друго място

Права си. Не съобразих, че МАТ е*3, а МОН на "първото класиране" са го взимали 1*БЕЛ и 1*МАТ.

Общи условия

Активация на акаунт