СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 306
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 170
Моето дете с бал  412,5 беше прието в 35то, а преди това беше писала френската, нейна съученичка с бал 402 беше приета във френската сутринта , нямам думи!
Само в професионалните е грешката, нямам думи, лъжат като дърти цигани!

# 1 171
  • Sofia
Нещо друго са о**кали,  нашия бал за НПМГ, Х/Б /АЕ  си беше точен до хилядните. Как на едни сгрешен, на други не????

МОЛБА към всички пишещи тук: Сега като излезе Втория вариант на Първо класиране, моля всички да си впишат типа паралелка, училище и точен бал, може и на кое желание/ което уж не влияе/ е да си направим сверка.
Аз вече вяра им нямам!!!!!
А най-добре да изискаме такъв списък с класираните, какъвто са пуснали в Габрово и забравих още къде. Там поне всичко си пише.

# 1 172
  • 1st floor
Въпрос към юрист във форума:
Дете класирано на желание „Х” – тази сутрин се класира на желание „У” – тази вечер.
Това детето се стресира. Има ли фактически последици за тези хорица от МОН и пр.?
Със същия въпрос съм, но заменям "детето" с "майката"! Mr. Green

# 1 173
  • София
Според мен има грешка във всички училища и паралелки с утроена математика. Освен това, стана ясно, че и балообразуващите от свидетелствата са осрани. Та къде са грешките и какви са, ще остане мистерия. Няма да се учудя да излезе още нещо, след изваждането на баловете по паралелки.

# 1 174
Култова тема е нашата, КУЛ-ТО-ВА! С толкова много неща ще остане в историята, включително с понятията "първо Първо класиране" и "второ Първо класиране". Ех,...Joy

... е какво лошо има на класирането, и то като международната езикова рамка с леки изменения - класиране 1.1., класиране 1.2., после класиране 2.1., класиране 2.2. А защо и да не си го ъпдейтнем та да стане 1.1., 1.2, 1.3. с увеличаване на цифричката накрая ще става все по-правдоподобно и вярно и процента на истинност ще се увеличава:astonished:

# 1 175
  • София

МОЛБА към всички пишещи тук: Сега като излезе Втория вариант на Първо класиране, моля всички да си впишат типа паралелка, училище и точен бал, може и на кое желание/ което уж не влияе/ е да си направим сверка.

Подкрепям!
Да, аз ще го направя. Вече писах по-горе как преди ми се виждаше излишно, но вече не мисля така! Граждански контрол му е майката и доверие нула Sad

# 1 176
  • София

Подкрепям!
И аз !

# 1 177
Дете класирано на желание „Х” – тази сутрин се класира на желание „У” – тази вечер.
Това детето се стресира. Има ли фактически последици за тези хорица от МОН и пр.?
И аз това се питам вече няколко часа?! Моята е непукист, но аз от нерви вече не мога да мисля. Освен, че са лъжци, не им пука за никой на "Образованите специалисти"..

# 1 178
  • София
Задължително!

# 1 179
  • sofia
Моето дете с бал  412,5 беше прието в 35то, а преди това беше писала френската, нейна съученичка с бал 402 беше приета във френската сутринта , нямам думи!

Дали става въпрос за една и съща паралелка?

А колкото до разместването в класирането, то е ясно, че ще има такова и то в по-голям размер, отколкото от МОН твърдят. Защото не само, че някои деца ще изпаднат от Туес и ще избутат други назад по класирането, но пък на тяхно място ще влязат нови деца, които пък ще освободят заетите от тях места за други деца....

Ние сме писали всички паралелки на френската

# 1 180
Цитат на: Maya Vasileva 594091 link=topic=1047271.msg36986219#msg36986219
date=1530625668
Ако в исков процес се докажат вреди- имуществени напр. нереализирано предплатено пътуване или неимуществени- тревога, стрес, мигрена, повишено/ понижено кръвно налягане... Соматичните прояви се доказват с амбулаторен лист, а психогенните- със свидетели.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 17:02 от Шарлот

# 1 181
  • София
Ти да видиш! И моето с 413 не е прието във ФЕГ.

Просто страхотно:close:
Аз още в една от предходните ни теми писах за такъв гаф - с две деца на мои колежки - миналата година. Просто са за разстрел!

# 1 182
  • София
Според мен има грешка във всички училища и паралелки с утроена математика.

При нас нямаше грешка сутринта.

# 1 183
Утре ще има ли записване?

# 1 184
  • София
Утре ще има ли записване?
И аз това се питам? Че в четвъртък щерката пътува за провицията. Simple Smile
Мислех утре да ходим двете. Или тя не ми трябва с мен? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт