СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 884
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 395
И при нас няма промяна. Само балът е променен. Момче - ТУЕС - Компютърни мрежи, бал 421,25. Второ желание. Първото ни желание е Системно програмиране в същото училище. Чакам минималните балове по паралелки, за да преценим има ли смисъл да подаваме за второ класиране или направо да се записваме.

# 1 396
НПМГ - физика, бал - 348

# 1 397
  • София
Според мен изчакай статистиката за съответната паралелка и действай. РУО и самото училище на място може би да съдействат?

# 1 398
# 1 399
  • София
Облачна, съгласна съм с Белинда. И аз бих изчакала статистиката и тогава да действам.

Сетих се какво ми убягваше: Да не им изсъхне прането! Никога! Triumph

# 1 400
https://offnews.bg/obshtestvo/koi-sa-naj-zhelanite-gimnazii-v-so … razni-683714.html

НПМГ - мин. бал - 312,42 т., макс. бал - 486,25 т. - ако може да се вярва на подадената информация

Облачна, не ги оставяйте! Според статистиката трябва да сте приети! Да не са въвели погрешно оценките от дипломата и оттам да се получава разминаване? Стискам палци, да си признаят грешката и детето Ви да не бъде ощетено! Пълни идиоти са тия от МОН

# 1 401
Балът на дъщеря ми беше занижен с 2 точки сутринта. Сега не е оправен...Има ли други мами със занижен и непоправен бал...

# 1 402
https://offnews.bg/obshtestvo/koi-sa-naj-zhelanite-gimnazii-v-so … razni-683714.html

Облачна, не ги оставяйте! Според статистиката трябва да сте приети! Да не са въвели погрешно оценките от дипломата и оттам да се получава разминаване?
Оценките от свидетелството се въвеждат служебно, а не от родител. Освен това балообразуването в НПМГ за различните паралелки е различно.

# 1 403
Ох, момичета, искрено ви съчувствам за тази простотия днес. Мъчно ми е, че има разплакани деца. Ама то се очакваше. Нямаше начин да не се променят нещата.

Иначе моето момче е прието по първо желание (Пловдив).

# 1 404
  • София

НПМГ - мин. бал - 312,42 т., макс. бал - 486,25 т. - ако може да се вярва на подадената информация

Облачна, не ги оставяйте! Според статистиката трябва да сте приети! Да не са въвели погрешно оценките от дипломата и оттам да се получава разминаване? Стискам палци, да си признаят грешката и детето Ви да не бъде ощетено! Пълни идиоти са тия от МОН

Тази статистика е за НПМГ общо, а не по паралелки. Никаква информация не й носи на Облачна.

# 1 405
Дидева,
да, така е, но няма ли възможност някой да е допуснал грешка, ако се въвеждат  ръчно? Не знам на какъв принцип ги вкарват в системата.

# 1 406
  • София
Тя вече каза, че балът е верен. Не е там проблемът, а че има анонси за приети в желаните от тях паралелки с по-нисък бал.

# 1 407
  • София
Искам да има промяна!
На кой трянва да се жалвам, че детето ми, с бал 422.50 не е прието в паралелка с балообразуване на мат*3. Оценките от свидетелството, калвото и да вземат са 6.
Дайте ми съвет! Писах в мон, писах в руо и нищо!

Отивай в училището на място. Директорът да ти даде съвет как да постъпите. Успех!

# 1 408
  • софия
Няма промяна от сутринта.
НТБГ-Банково дело с РЕ,момче,388,500

# 1 409
  • София
За статистиката - момиче - без промяна от сутринта
164 - бал 458 - ие/порт.е

Общи условия

Активация на акаунт