СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 083
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 440
# 1 441
  • София
Баау! Flushed Испанската е изпреварила 73-то при момичетата. А паралелката ИЕ;АЕ е само с 1 точка под НЕГ! Дидевааа, правилно ме е притеснила твоята таблица. Joy

# 1 442
Аз съм на диуретичен чай, ще чистя токсините на МОН 😂😀😂.

# 1 443
  • София
Без промяна от сутринта Момче  СОФИЯ-ГРАД    1    30    133 СУ "А.С.Пушкин", ГР.СОФИЯ    1332 - Чужди езици - ФЕ;РЕ    369.000

След прочетеното  от мен в темата това не е правилното класиране. Не може да няма размествания. МОН и д-р Кастрева къде са списъците на приетите по 1 класиране?

Има размествания, но не за всички. Грешките касаят наколко училища с различно балообразуване. На останалите се отразяват дотолкова, доколкото деца от училищата с различно балообразуване са посочили и други училища, с /да го наречем/ нормално балообразуване.
Моите изчисления са точни. Там трябва да е на първо класиране. Логиката показва не може да няма размествания за други от сутринта.

# 1 444
Хахаха, 4 точки не ни стигат за 1-вото желание Grin
На 2-ро мисля, че ще влезе. Миналата година балът за 2-ро е паднал с 25 точки.

# 1 445
  • София
Новини избягвам.
Днес реших да гледам - Нова.
Думичка не чух за никакви класирания.
Сигурни ли сте че днес е имало такова нещо?
Не вярвам и гаф да е имало!
... Нито първо първо класиране или второ първо класиране!

# 1 446
  • София
Много ви моля за малко разяснение. В желанията си на първите места са професионални паралелки с различно балообразуване от останалите по ред. Следващите 6 желания са профилирани паралелки. Класирани сме на 9- то желание в профилирана паралелка. При второ класиране започва ли се отново отгоре надолу по желанията или отдолу нагоре. Тоест само с едно нагоре ли можеш да отидеш или с няколко, за да достигнеш евентуално първите (професионални) паралелки. Не знам дали правилно изписах мисълта си?!

# 1 447
За статистиката - без промяна от сутринта.
Девойка, София
32 СУИЧЕ, 3021 паралелка АЕ/НЕ, бал 393,500

# 1 448
  • Пловдив
Момиче ПЛОВДИВ  приета МГ "Акад. К. Попов",  Математически, АЕ  416.500

Как мислите, с колко ли ще падне бала за ЕГ Пловдив+АЕ и ЕГ Иван Вазов+АЕ? На 1 класиране са съответно 419.0 и 418.0! За момента с 407 сме аут.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 19:52 от zdravko

# 1 449
Сина ми вече си е приет в испанската, а не в 105. Слава бога. Детето се побърка сутринта като видя класирането. Няма да бъде в това ненадежно училище

# 1 450
  • София
Дори и едно дете при едно с бал 470 да се запише в Бузема, ще бъде отчетено статистически, че въпросното училище е на първо място по минимален бал.
По максимален.
Интересува се минималният, а не максималният бал.

# 1 451
Много ви моля за малко разяснение. В желанията си на първите места са професионални паралелки с различно балообразуване от останалите по ред. Следващите 6 желания са профилирани паралелки. Класирани сме на 9- то желание в профилирана паралелка. При второ класиране започва ли се отново отгоре надолу по желанията или отдолу нагоре. Тоест само с едно нагоре ли можеш да отидеш или с няколко, за да достигнеш евентуално първите (професионални) паралелки. Не знам дали правилно изписах мисълта си?!
Започва се отгоре надолу.
И да, може с няколко позиции нагоре да се придвижи. Прегедайте добре позициите преди 9-то желание, да не се окаже, че има някое, което вече не е толкова желано (не по-желано от 9-то), и на което не иска да се придвижи.

# 1 452
  • София
Екатерина Милчева, радвам се за Вас, но няколко пъти Ви обърнаха внимание, че злословенето срещу 105 е крайно неуместно и нетатктично, предвид, че има деца, приети там, които ЧЕТАТ ТЕМАТА!

# 1 453
Извинете, но нали тази година представянето на седмокласниците уж беше по-зле, пък като гледам мин. бал за 51 СУ, СХН е 343, а миналата е бил 290. Това реално ли е?!

# 1 454
Големи вълнения днес, засега само за едно дете около мен разбрах, че е минало на друго място след промените в класирането, за късмет не е разочаровано.  Crazy

Ето една табличка, в която разделих минималните балове за девойки младежи за по-лесно:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1909OkRyB8sK__dGATbhoL_We … /edit?usp=sharing

П.П. Ако някой съзре грешка, нека каже, но би трябвало всичко от файла на руо да се е конвертирало правилно.

Успех на всички! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт