СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 162 594
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 470
Е, все не ми е ясно, въпреки двойно повечето кандидати от други градове бал, по-висок с 61,5 точки спрямо миналата година..... Направо безмълвна ме остави.

# 1 471
  • София
За кое училище? Прощавай, ама много се писа днес и не помня.

# 1 472
  • Пловдив
Е, все не ми е ясно, въпреки двойно повечето кандидати от други градове бал, по-висок с 61,5 точки спрямо миналата година..... Направо безмълвна ме остави.
То затова не се сравняват балове, а се гледа относително място на детето в общата статистика за успеваемост.

# 1 473
  • София
Гледам документи за записване във 2 АЕГ - каква е тази  Справка за новоприет ученик, някой знае ли?

# 1 474
Моята статистика, :Влизаме момче по 28 желание с 349 точки бизнес администрация с ие. Минимален бал 347.5. На по -предно 25 желание НФСГ маркетинг и мениджмънт ае с минимален бал 346.5 и не е класиран. ???? Нещо се обърках.

# 1 475
  • София
Екатерина Милчева, радвам се за Вас, но няколко пъти Ви обърнаха внимание, че злословенето срещу 105 е крайно неуместно и нетатктично, предвид, че има деца, приети там, които ЧЕТАТ ТЕМАТА!
Според мен е трол, съмнявам се даже да има дете.
Ако не е, детето й не е от това училище.
Подробности  само на лични.

# 1 476
12 СУ

# 1 477
  • София
Моята статистика, :Влизаме момче по 28 желание с 349 точки бизнес администрация с ие. Минимален бал 347.5. На по -предно 25 желание НФСГ маркетинг и мениджмънт ае с минимален бал 346.5 и не е класиран. ???? Нещо се обърках.

Да не би балообразуването да е различно за тази паралелка?

# 1 478
Гледам документи за записване във 2 АЕГ - каква е тази  Справка за новоприет ученик, някой знае ли?
Дават ти я на място, "информационна бланка". Ще ви искат и бележка "отпускно", ако ще се записвате окончателно. Маршрута ви е 2АЕГ-старото училище-2АЕГ, любезни са. Поне миналата година бяха Hands V
Извинявайте, че се намесвам в темата, но днес тръпна с вас и... теглих им една (няколко)!

# 1 479
  • София
Пенева, няма вече отпусни. Това не пречи да го искат, ама нямат основание. И от старото училище съвсем основателно могат да откажат да издадат.

# 1 480
Гледам документи за записване във 2 АЕГ - каква е тази  Справка за новоприет ученик, някой знае ли?
Дават ти я на място, "информационна бланка". Ще ви искат и бележка "отпускно", ако ще се записвате окончателно. Маршрута ви е 2АЕГ-старото училище-2АЕГ, любезни са. Поне миналата година бяха Hands V
Извинявайте, че се намесвам в темата, но днес тръпна с вас и... теглих им една (няколко)!

Няма вече “отпусни”, всичко е по служебен път.

# 1 481

Да не би балообразуването да е различно за тази паралелка?
Благодаря 😊 за пъти математика.👍

# 1 482
Сигурно ли е? То и за нас уж нямаше! Положителна промяна Hands V

# 1 483
За статистиката: Момиче, 397 точки, Прието в 128 СУ на първо желание

# 1 484
  • София
12 СУ

Възможно е. Не знам дали и колко подробно си чела предишните теми, но обсъждахме, че след 162 т. надолу, има много повече деца с добри резултати тази година, в сравнение с предишната. Има по-голямо струпване при средно високите резултати и затова прогнозирахме, че баловете след първите по бал училища ще се повишат. И колкото по-надолу по бал е училището - толкова по-голямо да е повишението.

Общи условия

Активация на акаунт