СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 162 900
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 180
Ама какво правите вие, от сутринта - нова тема и 12 страници, станах кривогледа, докато ви изчета!:)

# 181
Днес ли трябва да излязат?

# 182
Поетесите, я кажете някое форумско дете запътило ли се е към 22ро, испанската паралелка?
На 9-та позиция ни е, според изчисленията би трябвало да се класираме на 8-ма.

Значиииии,много ме кефехте с тези таблици, статистики и сметки.  Интересно ми е да споделите днес или утре дали са излезнали верни. И онези с наслагването.....отказахте ме веднага!

# 183
  • София
Днес ли трябва да излязат?

Не трябва, но може.

# 184
  • София
Мархаба!Вие нямате изчитане!Уникална тема!Поетесите ми разбиха представите за
"чакане на класиране".Ей тъй искам да чакаме и класиране за уни след 5 години,КАЗАХ!

Аз съм сигурна, че ако не беше Русалката с нейния доказан с времето талант и с нейната упоритост, нямаше да има сега толкова мерена реч в темата. Ама като ти почва деня (или нощта) с една среднощна Ода, вплела всички твои притеснения, вълнения, емоции, срамове или каквото там те е застигнало преди има-няма 12 часа и някак, леко, леко и ти започваш да мислиш в рими Joy
Сега на дневен ред са илюстрациите към стихосбирката и докато ги спретнем и тях и... дошло време да правим списъка с кой къде ще учи догодина Simple Smile

# 185
Още няма даже секция "класиране". В кой момент се появява? С излизане на класирането или предварително?

# 186
Аз да кажа на кандидатстващите в Бузема-най-верятно ще има прието дете,ама то най0-вероятно няма да се възползва.На приятелката ми синът,който е с висок,достатъчен бал.Родителите са разведени,а таткото не иска да поеме  ангажимент, а детето си иска немски.
   Когато щеркинса кандидатстваше,пуснаха резултатите към 17.00 ч следобед на предишния преди срока ден.Помня,щото беше на басейн,който държаха  едни приятели и с един мегафон я зарадваха.
   А ние като кандидатстваме в две области,и за двете ли ще ми излезе в секция класиран?Егати тъпия въпрос!

# 187
Ние също кандидатствахме в друга област.Би трябвало да излезнат и за двете

# 188
  • Sofia
Значиииии,много ме кефехте с тези таблици, статистики и сметки.  Интересно ми е да споделите днес или утре дали са излезнали верни. И онези с наслагването.....отказахте ме веднага!
О да, ще споделя. Ще е изненадващо за всички вкъщи, ако се класира другаде.

# 189
  • София
Оттам идем, писали сме го на 16-то желание.
И ние сме я писали не помя под кой номер.

# 190
Класирането ще излезе ли в сайтовете на РУО-тата или само в сайта на МОН?

# 191
От обяд въртя ту bg-mamma.com, ту priem.mon.bg - кривогледа станах, класиране няма, продуктивност 0 (чуден ден Simple Smile)!

# 192
Някои РУО имат секция за проверка на резултати, други нямат.

# 193
И ние сме писали 22-ро, но някъде много назад. Надяваме се на 1-2 желание да влезем

# 194
Някои РУО имат секция за проверка на резултати, други нямат.

Работят индивидуално, ясно.

Общи условия

Активация на акаунт