СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 452
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 445
  • София
В този ред на мисли, бележките в София, които се разменят за отпусното са най-голямото доказателство, че сте се записали! Joy

# 2 446
Принципно на записаните системата не позволява подаване на заявление за участие в трето класиране. Естествено, миналата година имаше бъг и в началото беше възможно да се подава. Познайте кой го забеляза пръв - съфорумки или РУО.

# 2 447
  • София
Сега, ако кажа РУО?!
Satisfied

# 2 448
В този ред на мисли, бележките в София, които се разменят за отпусното са най-голямото доказателство, че сте се записали! Joy
Амииии, смейте се, ама аз миналата година ходих да си я снимам в старото училище, че от новото не ми издаваха уверение, че е записан и е ученик при тях (до 15ти септември винаги съм можела да си изтегля документите Rolling Eyes какво да ги правя като ги изтегля).
Та ако на някой му трябва за нещо, я за градина, я за друго - поне си направете ксерокопие Simple Smile

# 2 449
Имай тоз' късмет. Stuck Out Tongue Winking Eye

Понеже темата е заключена, цитирам отговора на многоуважаемата д-р Кастрева.

УВАЖАЕМA  ГОСПОЖО  .......,
Във връзка Ваш сигнал с вх. № ........, Ви уведомявам, че е  имало проблем в системата за електронно подаване на заявления за трети етап на класирането за прием след VII клас, който е отстранен своевременно. За всички записали се ученици от първи и втори етап на класирането и за желаещите да участват в третия етап е въведена необходимата информация в системата. Не са необходими никакви допълнителни действия от Ваша страна.
Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА
НАЧАЛНИК НА РУО
СОФИЯ-ГРАД

# 2 450
  • София
Заявлението не го снимах, но ако ми дадат такава бележка, ще снимам със сигурност, да не спамя във форума.

# 2 451
Ей,насмогнах ви ,значи!
  Санака,успех на принцесата,с кеф да си учи във Волдемор и незабравими гимназиални години!
  Евала и на теб за мъдрия подход,аз едва ли бих се сдържала да не наложа решение.Радвам се,че не живеем в София,щото щях яко да натискам за АК.
    Винаги повтарям на моите двама,че трябва да полагат усилия за такива резултати,че  да имат възможности за избор.А не -ще уча там,щото само там ме приемат/само пример давам/.Когато голямата кандидатстваше за ВУЗ,беше приета на 4 места,все желани.На мен като родител ми беше много готино,че може да избира.После не ми стана готино от избора,но......се ла ви.
    Довечера се събираме с групата от първи клас,с които си контактуваме усилено,да се черпим за успеха на децата!
    /За съжаление,в Монтана нивото е доста по-надолу от София,Варна а сигурно и други големи градове.Моят син е 16 по успех приет в немската,което за мен е супер,но като цяло не е.Като гледам баловете в София,влиза в училище което е след топ 20.Но познавайки майка му,хахахахахаха,изобщо няма да го остави на мира,за да е конкурентно способен след това/
     На Кастрева са й окастрили мозъка,така ме дразни тази женица,а и останалите в министерството.......

# 2 452
  • София
Амииии, смейте се, ама аз миналата година ходих да си я снимам в старото училище, че от новото не ми издаваха уверение, че е записан и е ученик при тях (до 15ти септември винаги съм можела да си изтегля документите Rolling Eyes какво да ги правя като ги изтегля).
Та ако на някой му трябва за нещо, я за градина, я за друго - поне си направете ксерокопие Simple Smile
Аааа, аз ударих по една снимка още вчера.

# 2 453
  • София
Аз пък не се сетих да я снимам. Сега, като кажат, че не е записан, ще ви викам свидетели. Щом съм казала в мамата, че е записан, значи е записан, точка Grin

Иии, забравих - честито, Санака Hug Сестро, сИпи си довечера едно розАво, да видиш как хубав става животът...

# 2 454
...
Колкото и да зазлява всичко в БГ / за съжаление/ мисля, че точно медицина в БГ не се завършва лесно, защото все пак от лекарите зависи живота на човек и не биха пуснали дори с тройка някой, който би "уморил" с незнанието си студент.  Но знае ли се след 5-6 години.

Малко се отдалечаваме от темата, но преди 3 години в МУ-Пловдив направиха допълнителен изпит за тези, които имаха 2,00 на химия или биология, за да запълнят местата платен прием. Та и това чудо го има. Познато дете така учи фармация. Не казвам, че е посредствена, напротив, учи съвестно и си взима изпитите. Но и с "поправителен" кандидат-студентски изпит се влиза медицина/стоматология/фармация.

край със спама

Много ме изненадвате с тази информация за бала, за прием в медицинските университети , вече . Преди 25 години се скъсах от подготовка  и не успях да вляза .Но си мислех че все още е така . Приемане ,само с оценки -отличен , и на двата изпита (Х и Б).

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 17:10 от 77

# 2 455
Да се отчета и аз. Отидохме днес преди обяд в НПМГ. Отвън на входната врата са изложени списъците на класираните ученици по паралелки и входящи номера (без имена). С баловете видно всичко е наред - в низходящ ред. Навалица нямаше, само един младеж с татко си преди нас за записване в математическата, май с немски. Излизат те, ние се понасяме. Подема ни много екстравагантна госпожа с басов тембър: Вие за какво? Казвам: За второ класиране, ще подаваме заявление. И от там като се почна 😂😁😂 - умря циганката дето хвалеше НПМГ.  Половин час не мога да взема думата, за да обясня, че това ще е нашето училище и само за по-желана паралелка ще се борим. Добре че взех цял ден отпуск. Иначе като цяло ми се видя добра организацията - две дечица се записаха през това време, без проблем. Направих си устата за входящ номер - не давали. Ние да не се притесняваме. Сложиха ни заявлението в кутия от офсетова хартия, последната беше повече от половината пълна. Това е накратко.
Честито на приключилите сагата, на останалите късмет и ще се държим до последно.

# 2 456
  • София
Марулетка, само да кажа , че в 20-тото училище се мин бал е 437 за мат.паралелки. Точките от по 300 и нещо са за природни науки, с балоонразуване с Оли. Някак си ми е въпрос на чест, да си го защитя, не че за сега имаме нещо общо...

# 2 457
  • София
Моля да кажеш (аз пак съм впрегнала каруцата пред коня:flushed:, но чакаме второ класиране на 1,5 т. от ИЕ/АЕ и дай Боже да сме там след седмица) въпрос на избор ли е в коя от двете паралелки се записва детето или от гимназията ги разпределят по определени критерии, и евентуално, ако си разбрала, какви са те (т.е. само нивото на владеене на английски ли е).

От първо лице знам, че в испанската разпределянето става според по-високата оценка от матурата съответно по БЕЛ или по МАТ. Поне децата от английските паралелки на 8 клас са така, за по-големите не съм сигурна.

# 2 458
Забравих да споделя, че си направихме с щерката една две снимки пред училището. Само да са казали, че не сме ходили да подаваме за второ класиране😂😁😂.

# 2 459
Да се отчета и аз. Отидохме днес преди обяд в НПМГ. Отвън на входната врата са изложени списъците на класираните ученици по паралелки и входящи номера (без имена). С баловете видно всичко е наред - в низходящ ред. Навалица нямаше, само един младеж с татко си преди нас за записване в математическата, май с немски. Излизат те, ние се понасяме. Подема ни много екстравагантна госпожа с басов тембър: Вие за какво? Казвам: За второ класиране, ще подаваме заявление. И от там като се почна 😂😁😂 - умря циганката дето хвалеше НПМГ.  Половин час не мога да взема думата, за да обясня, че това ще е нашето училище и само за по-желана паралелка ще се борим. Добре че взех цял ден отпуск. Иначе като цяло ми се видя добра организацията - две дечица се записаха през това време, без проблем. Направих си устата за входящ номер - не давали. Ние да не се притесняваме. Сложиха ни заявлението в кутия от офсетова хартия, последната беше повече от половината пълна. Това е накратко.
Честито на приключилите сагата, на останалите късмет и ще се държим до последно.
Благодаря, че се отчете n_nova, че да се поуспокоя малко с тези входящи номера, че аз от разпитване и шока за директора забравих, че не ни дадоха нищо като доказателство.
Но аз имам снимка на детето  пред вратата с великата табела!

Общи условия

Активация на акаунт