СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 163 560
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 105
Дъщеря ми каза, че резултатите със сигурност излизат днес. При мой въпрос "от къде знаеш?, отговори- "от една много легендарна група къде сте приети след 7 клас" Smile

"вчера излязоха резултатите на нпгпф а редовните винаги излизат на следващия"
Резултатите на НПГПФ излезнаха на 26.06.2018.Утре излизат от второ класиране за същото училище!

# 106
  • Варна
Явно това е начинът за записване в темата Smile

Чакането си изчакахме
с тази седмокласна сага!
В Бг-мамма се оплакахме,
че ИТ-тата залагат
чак в последния момент
резултатите да видим.
Днес ли ще е този ден?!
Мъчим се да го предвидим,
правим си сами класиране...
Няма хич да се обидим
от предсрочно активиране
на лелеяната страница!
Прием първи заслужаваме!
После с вино и със баница
да почерпим обещаваме Simple Smile

# 107
Даже, който не римува, го гоним вече, хихихи...

Sanaka, остави телефонче и данните на детето, ще ти звъннем  с новината , в рими ще е пак, обещаваме:))))

Абе и на мен ми е едно спокойно, май няма да са днес, залагам аз на утре.

До 12 и нещо остана малко, тръпна за изненада!

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 12:06 от alexova

# 108
  • Пловдив
Протоколчик на групата трябва да изберем, че творенията бълват и ще се затрият. JoyJoyJoyJoy

Ей, страхотна банда сме, радвам се, че успяхме да съхраним добрия тон и настраение през цялото това напрежение.

# 109
  • Бургас
На сайта на РУО Бургас, срещу класиране е записано : Ще се обяви на 03.07.2018 г.
А губя надежди всякакви за днес. Пусто любопитство, ще ме изяде, а човеко отдавна е записан. При вас сигурно е ужас Sad

# 110
Дъщеря ми каза, че резултатите със сигурност излизат днес. При мой въпрос "от къде знаеш?, отговори- "от една много легендарна група къде сте приети след 7 клас" Smile

Резултатите на НПГПФ излезнаха на 26.06.2018.Утре излизат от второ класиране за същото училище!
А дали ще бъдат качени списъци на сайта им? (ако имате информация)

# 111
МОН дава пресконференция утре в 10.30 за класирането след 7 клас. Това значи, че то трябва да излезе ден по-рано - имам предвид днес или бъркам...

# 112
  • out of space

Може, дано все пак резултатите излязат днес. Simple Smile

# 113

А дали ще бъдат качени списъци на сайта им? (ако имате информация)
На сайта има качени списъци от първо класиране по специалности.

# 114
МОН дава пресконференция утре в 10.30 за класирането след 7 клас. Това значи, че то трябва да излезе ден по-рано - имам предвид днес или бъркам...
Или утре сутринта.

# 115
  • София
При мен няма графа класиране за момента??? Така ли трябва да е

# 116
  • София
Съспенс до последно, ей големи гадове значи Rage Аз ви казах, че са в заговор с производителите на алкохол - вие не вярвате!

# 117
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Аз предвиждам, че класирането ще излезе днес или утре!  hahaha Мисля, че 100% ще позная!  Mr. Green

За НПГПФ се надяваме да качат и второ класиране на сайта, ама там ще има и трето, тъй като голяма част от децата кандидатствали там вече са се записали в другите 2 училища.  Grinning

# 118
  • sofia
Русалка много ме радва Simple Smile

Не съм, съгласна съм с теб

# 119
Аз ви казах, че са в заговор с производителите на алкохол - вие не вярвате!

или се скъсват от смях с нас и не искат "чудото " да свършва докато Русалка не пусне безплатна електронна стихосбирка. То и аз....

Общи условия

Активация на акаунт