СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 163 612
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 135
Нищо не лепят

# 136
  • Sofia
То и да разлепят, един списък ще е... номера, номера...

# 137
  • Стара Загора
А тези, които нямат достъп до интернет как ще си проверяват резултатите? Не може да няма офлайн вариант...

# 138
миналата година си спомням, че имаше залетени списъци на приетите по паралелки, имена и бал

# 139
  • София
Аз от притеснение си подремнах 😂 В свое оправдание ще кажа, че бебето не спи добре напоследък...Сигурно му е напрегнато заради батко му!

# 140
  • София
Моите толкоз се вълнуват, че са спали до 11 и после питаха може ли да отидат на ...Илиенци. Питам: Защо ?!
Отговор: Мии да видим какво е. Баща им го пусна, та се натъртиха общо 10 души да ходят на Илиенци.
Нямам думи.
8-класната литература стои непокътната на киндълите. Няма да се бия с тях. Ще им се види рунтав социализЪма, като опре ножът до кокала. Nerd Едната нещо за Дон Кихот прояви слаб ентусиазъм и започна да спори с мен, че ние сме ги учили в по-горен клас. (все едно, че аз пиша програмата в МОН)
И ние имаме 1 бр. колебаещ се за НПМГ с химия ( то май е химия и биология).
Понеже съм убедена, че ще искат отпускни, мислите ли, че ще ги дадат на децата ?
Гледам тук доста момичета и момче са внимавали при изучаването на стихотворните стъпки - ямб, хорей, дактил, амфибрахий...Бравост !

# 141
  • София
миналата година си спомням, че имаше залетени списъци на приетите по паралелки, имена и бал

Доколкото знам в училищата-гнезда разлепват списъци

# 142
  • София

Доколкото знам в училищата-гнезда разлепват списъци
Имаме едно до блока, ако някой идва, да свирка да взимам байраците. Yum

# 143
VIII. Директорът на училището, в което се приемат документи за участие в класирането:
1. Определя със заповед служителите, които приемат документите, и ги инструктира за задълженията им.
2. Организира и контролира приемането на заявленията за първо и за трето класиране на учениците.
3. Получава предоставената му информация от председателя на областната комисия – списъци, графици и др.
4. Получава и обявява на общодостъпно място в училището:
4.1. списъци с резултатите от изпитите чрез тест на учениците по входящ номер;
4.2. списъци на класираните учениците по входящ номер след всеки етап на класиране;
4.3. списъци на класираните учениците по входящ номер, по училище, профил/специалност от професия, след всеки етап на класиране;
4.4. информация за броя на незаетите места след всеки етап на класиране и записване по училище, профил/специалност от професия.

# 144
Вече, не че толкова ме вълнува самото класиране, по скоро ме изнервят с това мотане. Както толкова правят, че не могат 2 списъка да подредят и пуснат по-рано от предвидения срок. Бива, може, ама това на нищо не прилича.

# 145
Всичко е в последния момент/ден при нас. Знаем си я тази наша черта...

# 146
Начи...хич не четат тези от МОН. Като я видя тази "синхорнизация" на табчето с желанията и все се чудя никой ли не е видял досега, че да се поправят?

Оххх, сега ми излезе съобщение, че целият сайт cannot be found...
При вас как е?

# 147
Надписът е от миналата година. Joy

# 148
на кмой сайт проверявате? Само с номера и ЕГН ли става роверката?

# 149
  • София
https://priem.mon.bg

Код и парола

Общи условия

Активация на акаунт