СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 035
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 420
  • София

Детето не участва ли директно във второ класиране, без да се подава допълнително заявление?
Само ако никъде не е класирано на 1-во. Иначе подава в училището, в което  е прието на първо.

# 421
  • София
За второто класиране питане - Отиваме в училището,където сме приети по първо класиране и попълваме Заявление за участие във втори етап на класиране,нещо друго дали ще трябва и дали трябва да присъства маминия убавец,че едвам го карам да си измие очите пък сега и до училището да го мъкна:smiley:SmileySmile,така се е отпуснал вече,че нищо не го интересува..........само футбол и компютри.........е,може и за някоя девойка да си мисли,но аз нищо не знам......
И аз да питам същото.
Както и какъв е този картон, който трябва да се носи при записването?
Знам, че сигурно е разисквано поне хиляда пъти, обаче аз сега се сетих, че имам седмокласник Thinking

# 422
  • София
Добро утро! И днес няма да се работи... Може ли някоя добра душа да ми припомни какви документи бяха нужни при записването на детето в училището.

А вие кой ден мислите да ходите?
Чакай, бе! Задръж коня! Joy Ние още класиране чакаме, ти - ден и час за записване да планираме. Hug
Виж на сайта на съответното училище, повечето пишат какви документи трябва.

# 423
  • София
Ох, това пък с двама/две изобщо не знам как се понася...Биби Hug
пРЕфектно ! Да не чуе Гявола, както писах и оня ден, повечето негативи от пубертета си ги обрат една-друга, а и всичко минава на един веднъж. Изобщо с близнаците ми е било много по-лесно, отколкото с малката, но може би е от възрастта - по-млада съм била.
Аз пак да питам - децата ли ще пращате за отпускни? Аз мисля да се пробвам да ги пратя.

# 424
Добро утро! И днес няма да се работи... Може ли някоя добра душа да ми припомни какви документи бяха нужни при записването на детето в училището.

А вие кой ден мислите да ходите?
Чакай, бе! Задръж коня! Joy Ние още класиране чакаме, ти - ден и час за записване да планираме. Hug
Виж на сайта на съответното училище, повечето пишат какви документи трябва.
Бързам, бързам, току-виж съм предизвикала по-бързото излизане на класирането.😂

# 425
  • Бургас
Аз влизам дапожелая успех на всички дечица! Нека класирането не разочарова нито един ученик!

# 426
Хайде, днес в 9 ще е. Hug

# 427
Добро утро! Тези дни не смогвах да ви изчета, уникални образи има в тазгодишната седмокласна тема.
Пожелавам много радост и щастие да блика от темата днес и децата да си отдъхнат със заслужена ваканция и радостни емоции!
Стискам палци на всички, не остана!

# 428
  • София
Няма отпусни вече Биби, само свидетелството ще носим и здравния картон, въпреки че той може и по-късно да се занесе. Другото са бланки, които се дават от училището.

# 429
Ох, това пък с двама/две изобщо не знам как се понася...Биби Hug
пРЕфектно ! Да не чуе Гявола, както писах и оня ден, повечето негативи от пубертета си ги обрат една-друга, а и всичко минава на един веднъж. Изобщо с близнаците ми е било много по-лесно, отколкото с малката, но може би е от възрастта - по-млада съм била.
Аз пак да питам - децата ли ще пращате за отпускни? Аз мисля да се пробвам да ги пратя.

# 430
Акт за раждане трябва ли да се носи ?

# 431
  • София, "Младост 3"
Може ли някой да ми обясни ненормалната идея да се рзкараш на гъза на географията, за да подадеш за второ класиран? Някак тази инженерна мисъл ми е пълна загадка, ма явно затова не работя в МОН или РУО... Какъв е проблема да е онлайн ако искаш да продължиш??? М??? Че и цели фермани да пишеш - не може да цъкнеш едно копче, не!

# 432
  • 1st floor
Може ли някой да ми обясни ненормалната идея да се рзкараш на гъза на географията, за да подадеш за второ класиран? Някак тази инженерна мисъл ми е пълна загадка, ма явно затова не работя в МОН или РУО... Какъв е проблема да е онлайн ако искаш да продължиш??? М??? Че и цели фермани да пишеш - не може да цъкнеш едно копче, не!

И аз това си мислех!

# 433
  • София
Няма как да стане онлайн, защото или се записвате на първо класиране като си оставяте дипломата ( това е гаранция, че детето е записано и приключва кампанията), или подавате за второ.

# 434
Ох, ако още някоя баба ми се обади да пита "излязоха ли резултатите" ще гръмна някой айти.
Предупредени са 😈

Общи условия

Активация на акаунт