СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 507
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз съм много разочарована. Чак 11то желание.
РУО    Класиране    № желание    Училище    Паралелка    Бал
СОФИЯ-ГРАД    1    11    93 СУ "Ал. Теодоров - Балан", ГР.СОФИЯ    0933 - Природни науки - АЕ    250.750

Хора, моля ви, кажете ми, има ли смисъл да се борим за второ в 127мо? Praynig Praynig

Смисъл винаги има. И нищо не губиш.

# 616
Втора английска с немски, химия и биология. Момиче, бал 427,50.
Щерката е доволна, ще изчакаме резултати за баловете по училища, но има вероятност да се запишем на първо класиране.
Засега комбинацията от английски, немски, химия и биология я устройват идеално.

# 617
За неточните балове сигнализирайте веднага в РУО. Цялото класиране може да се преобърне за тези училища при преизчисление. И не само за тях.

Звъня в РУО от един час. Никой не вдига  - от Кастрева, през отдел Информационно обслужване, чак до експертите по средно образование.
Според мен са взето верните балове в класирането. Но грешно са отразени. Приети сме в ТУЕС с бал 257,75  - по тяхната система. Реалният бал е 421,25. Не е утроена математиката.

# 618
За статистиката - момиче, София
91 НЕГ
БАЛ 466

# 619
Free Agent ,
Гледайки миналогодишната статистика за 127мо, балът варира доста, според паралелката. Не пречи да опита детето, изчакайте статистиката и преценете. Ако се движи като миналата година, сте на границата. И при нас е сходна ситуацията, но само статистиката, ще ни даде яснота, дали да се пробва на второ класиране. Нашият е доволен и от това си желание, но една идея повече иска първото избрано.
Успех!

# 620
  • Пловдив
Девойката е приета по първо желание. Tada
За статистиката:
ПЛОВДИВ 1 1 ЕГ "Пловдив", ГР.ПЛОВДИВ 1010 - Чужди езици, АЕ  435

# 621
Скрит текст:
За неточните балове сигнализирайте веднага в РУО. Цялото класиране може да се преобърне за тези училища при преизчисление. И не само за тях.

Звъня в РУО от един час. Никой не вдига  - от Кастрева, през отдел Информационно обслужване, чак до експертите по средно образование.
Според мен са взето верните балове в класирането. Но грешно са отразени. Приети сме в ТУЕС с бал 257,75  - по тяхната система. Реалният бал е 421,25. Не е утроена математиката.
Възможно е, но е добре проблемът да се изчисти навреме, за да няма неприятни изненади.

# 622
СМГ английски Heart Eyes, бал 467...

Сузане, девойката също, бал 465, но ще продължава за второ...

# 623
  • София
Според мен, трябваше със сигурност да я приемат в природната в 119то!
Много ми е тъпо да се заврем в някакво училище, дето балът му е по-нисък и от нашето.
За  2 по 2 балът ни е 257, така че трябва да влезем!

# 624
  • София
Втора английска с немски, химия и биология. Момиче, бал 427,50.
Щерката е доволна, ще изчакаме резултати за баловете по училища, но има вероятност да се запишем на първо класиране.
Засега комбинацията от английски, немски, химия и биология я устройват идеално.

Вероятно ще е с учителите на голямата ми дъщеря. Grinning Тя завърши тази паралелка.

# 625
  • София
Приети сме по първо желание в ПГИИ"Николай Райнов",Компютърна графика.Много сме щастливи с дъщеря ми.Късмет на всички да попаднат в правилното за тях училище!

# 626
Първо желание 91 НЕГ !!!

# 627
Току-що говорих с един любезен господин от РУО - София, записа сигнала за сгрешените балове. Каза, че ще ми звъннат.

# 628
  • София/Благоевград
Момче, София, 1АЕГ  АЕ/ФЕ/М, бал 415 /така и очаквах/
Ще чакаме второ класиране.

# 629
Честито на всички доволни и успех на всички, които ще чакат второ класиране.

Искам да попитам (за София, ако има значение) дали трябва да потвърдя, че искам да участвам на второ класиране или просто чакам?

Общи условия

Активация на акаунт