СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 072
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 870
Аз не мисля, че ще има промяна в класирането. По-скоро в отразяването на бала в последната графа - явно там нещо не излиза коректно по някаква причина.

Трябва да има разместване. Баловете не са верни, а по тях са правили и някакво си класиране. И статистиката на МОН за всички у-ще е грешна! Погледнете кои са най-желаните у-ща ...

# 871
А ако не е прието никъде на първо, автоматично си отива на второ, нали?
На мен ми е малко мътен този момент, нека Министър Дидева да каже отново - май трябва да се подаде заявление за участие във второ класиране в училището, където е прието на първо.

# 872
  • София
Аз изобщо не съм я уведомила моята за този гаф. Живее си спокойно, че е приета.

Русалка, ама картите Таро това не го предвидиха, нали? Joy И бобът не успя.

# 873
Вече е "до края на работния ден". Свършете си работата до 17 часа

# 874
Да сменим името на темата, предлагам. Късмет и на второто първо класиране, а и на третото .....

Пепел ти на клавиатурата, не споменавай, че като нищо ще ни уредят трето първо класиране! Simple Smile Peace

# 875
Тук има таблица с баловете, пусната от РУО София, но доколко е актуална предвид грешните балове

https://m.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2018/07/03/3210243_sofiiskat … aziia_otnovo_e_s/
Като е пускат нещо, защо не пуснат за всички училища? Все пак не всички кандидатстват само в тези гимназии...

# 876
Синхронизацията ще продължи до края на работния ден днес!!!!

Данните за класирането са временно недостъпни поради синхронизация. Данните ще бъдат актуализирани според утвърдения график до края на работния ден на 03.07.2018 г.

Честно да ви кажа, вече не искам и да ни класират, много хубаво ми е и така!

# 877
  • София
Хахаха, това никое пророческо гадателство не го предвиждаше.
Пълна лудница!

# 878
Олекна ми, до края на работния ден рекоха, че ще се мотаят....

# 879
Данните за класирането са временно недостъпни поради синхронизация. Данните ще бъдат актуализирани според утвърдения график до края на работния ден на 03.07.2018 г.

Утре има ли записване?

# 880
Аз имам следния въпрос:
Подадох документи онлайн, на първо класиране "примерно" не ми харесва много училището , за да го запазя и да се придвижа по-нагоре обаче трябва да подам второ класиране в самото училище където искам да запазя мястото или в училището "гнездо" или отново онлайн.
Момент, няма запазване на мястото.
Ако мястото на първо класиране не е желано, може да се подаде заявление за второто класиране, но там ако се придвижи кандидатът нагоре, предишното място се губи!

# 881

# 882
  • Sofia
Вече е "до края на работния ден". Свършете си работата до 17 часа

Ама какво значи края на работния ден? Колко часа е това за тях? Приемната работи до 17:30, онзи ден четох, че МОН щяло този месец да е с удължено работно време до 20 часа.... така че кое е краят?

Упс, това с удълженото работно време било старо инфо.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 14:00 от szervusz

# 883
Базирано на предишен опит, да знаете че каръка съм аз.
Да се готви набор 2006 Joy

# 884
  • София, откъм тъмната страна
https://nova.bg/news/view/2018/07/03/220525/%D1%82%D0%B5%D1%85%D … 1%84%D0%B8%D1%8F/

Много искам да видя какво точно ще им е наказаниетоV

Общи условия

Активация на акаунт