СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 003
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Нищо няма, щели да се актиализират до края на деня!

# 931
  • София
Ще ме докарат до инфаркт! Пак БЪГ!!!

# 932
  • София
На мен ми излиза само, че сме класирани в София-град. Пак е нещо. Joy Току виж ни бяха класирали в Луизиана.

# 933
  • София
Същото е и при мен...Важното ,че сме в София, да...

# 934
  • София
И при нас излиза: " София-град    -   "

# 935
"Ставало въпрос за проблем със 78-те различни групи балообразуващи оценки, особено при балообразуването за професионалните гимназии.Класирането ще се промени за няколко професионални гимназии като балът ще се повиши.По предварителна информация става въпрос за паралелки на ТУЕС, НПМГ, Строителния техникум и ПГ "Джон Атанасов".
http://news.bnt.bg/bg/a/izteglikha-rezultatite-za-klasiraneto-sl … eshka-v-sistemata

Преди малко бяха 17 групи, сега 78. Joy
Скоро ще станат 346 групи, живи да ги ожалиш, колко работа имат.

Аууу, НПМГ??!???? Остава и да не сме класирани после!!!!!

# 936
  • София, "Младост 3"
Не мислех вчера като им желая ръчно броене на МОН, че така дословно ще ме четат и ще ме вземат толкова на сериозно Wink Wink Wink Направо да вземат и да четат къде искам дететео да е записано - МОН - те тук четете - молим пускайте класация и синковеца да е в ТУЕС. Wink мерсим

# 937
  • София
Да пращат данните и изобщо няма да чакаме "края на работния ден както е по график" ще им го подредим класирането на ексела

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 14:27 от Desem

# 938
"Данните за класирането за СОФИЯ-ГРАД ще бъдат актуализирани според утвърдения график до края на работния ден на 03.07.2018 г.
За всички останали области класирането е публикувано. "

# 939
  • София
Когато нашите деца се чудят за какво да си говорят, докато чакат резултатите на своите в бг мама, ще разказват тази история. Joy Може да се мери само с бетона.

# 940
Трето теглене 6/49 - всички спечелили ще бъдат обявени публично до края на работния ден.

# 941
  • София
Не мислех вчера като им желая ръчно броене на МОН, че така дословно ще ме четат и ще ме вземат толкова на сериозно Wink Wink Wink Направо да вземат и да четат къде искам дететео да е записано - МОН - те тук четете - молим пускайте класация и синковеца да е в ТУЕС. Wink мерсим

Аз още тогава те предупредих, че се изказваш лекомислено и безотговорно. Smirk

# 942
Излязоха! Късмет на всички ОТНОВО ! Simple Smile

# 943
А статистиката за баловете в сайта на съответното РУО ли излиза?

# 944
Хахаха, ще падна от стола вече с тези. И ние сме в София, тъй, че всички трябва да са доволни вече!

Общи условия

Активация на акаунт