СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 052
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 990
Ма тя ни уверява, че нямало да има нито едно ощетено дете. И въобще няма такова дете.

# 991
  • София
Ох, как те класират в закрити паралелки!

# 992
  • софия
Гледам и не вярвам на ушите си ....

# 993
  • София
20 деца били. Нееееее, сериозно ли?!?! Взеха ни за малоумни!

# 994
Урочасахме ги вчера  -  не пускаха класирането , за да го огледат и да няма гафове, а то какво стана ......

# 995
  • софия
Бъдещето на детето ми е в ръцете на тези....плаче ми се!

# 996
  • София
Ще има промяна, според желанията, иначе няма промяна!! Боже, тези вярно ни смятат за малоумни!

# 997
  • София
Повтарят като мантра едно и също, за да не кажат в прав текст, че ще има деца, които сутринта са били класирани за тези училища, а след отстраняване на грешката няма да им стигне балът!

# 998
  • София
Гледам и не вярвам на ушите си ....
Току виж от 32 ни метнали в НПМГ! Мечти!!!!:fearful:

# 999
Казах ви аз, че ще има "ниво държава". Сега чакаме "данните да се синхронизират на ниво държава"!  Joy
Ох, не съм се смяла отдавна така!
Вие гледайте да не ви класират директно по университетите и да не ви пратя в ТУ Русе от Благоевград, например, че съвсем ще се умъчните!

# 1 000
  • София
А така! А сега проблемът е в родителите - не знаят как се балообразува!

# 1 001
А така! А сега проблемът е в родителите - не знаят как се балообразува!
Вие ли бяхте за ВИФ?  Laughing С олимпиадата по физика, това дето е на втори ред с тикчето едно?
И не ви е срам - никой не е сезирал МОН за олимпиадата по физика!  Crossing Arms

# 1 002
  • Sofia
И как са объркали само групата с утроена математика, сменено числото с 1, а в СМГ не е объркано нищо?!

# 1 003
  • София
Истината е, че ако тези малоумници не бяха махнали вътрешните изпити на тези училища, проблем нямаше да има. Ама няма читав журналист да им го посочи.

# 1 004
Извинявайте , аз малко като МОН Simple Smile Видях ,че при мен излиза пак класирането и реших ,че са го пуснали за всички.За Пловдив става въпрос

Общи условия

Активация на акаунт