СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 239
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Къде на шега, къде на истина , но може би наистина трябваше да им спретнем един протест пред Министерството. Такова безобразие не бива да бъде оставяно без адекватна реакция от страна на потърпевшите.

# 1 231
  • София
Язък, вчера една приятелка ми донесе само пресни!

Тури ги за малко у микровълновата. Ще се развалят. Joy

Излязох, връщам се, класиране още няма, а вие нямате изчитане. Joy

# 1 232
Може ли още веднъж с какви документи става записването?

С обявено класиране, в рамките на шегата, доколкото това е възможно в настоящия момент:laughing:

# 1 233
Момичета, съчувствам ви. Дано да няма разплакани деца.

# 1 234
  • София-България, Израел - където си поискам
И при нас нямаше грешка. Беше изчислен правилно И за трите паралелки , които са с различно балообразуване.
Това в три области ли? Как видяхте бал за три паралелки (може би в едно и също у-ще>>>)
Не от други майки в съседните паралелки. Проверихме как е сметнат бала.

# 1 235
Къде на шега, къде на истина , но може би наистина трябваше да им спретнем един протест пред Министерството. Такова безобразие не бива да бъде оставяно без адекватна реакция от страна на потърпевшите.

Аз наистина съм навит за протест!

# 1 236
По рамките на работния им ден имат още 6 минути. Дано го спазят, защото тогава ще стане още по-голям скандал. Детето ми преверява страницата през 10 секудни

# 1 237
Моето дете с бал  412,5 беше прието в 35то, а преди това беше писала френската, нейна съученичка с бал 402 беше приета във френската сутринта , нямам думи!
А ето това как става просто не знам!!!

# 1 238
  • I want it all and I want it now.
В училищата гнезда ли закачват списъци с класирането? И на всички деца или само на подалите в съответното гнездо?
Извинявам се, Дидева беше писала по-рано, но тогава не ме интересуваше.
В гнездата на подалите  там , но тази година излезе закона за защита на личните данни и не знам дали ще има списък.

# 1 239
  • София, Младост 2
Там няма нищо хубаво и писахме това училище(105) на последно желание, колкото за backup. Не знам какво харесва вашето дете там. Това е едно бикновенно квартално училище (даже може би малко по зле от обикновенните квартални)

Майката помоли да се въздържаме от квалификации, нали така - елементарна учтивост, която не коства нищо, независимо че всички днес сме доста изнервени.

Не ни е известно с какъв бал е детето и между какви училища е трябвало да избира - нито пък някой може да кажете със сигурност кой къде и как ще се чувства. Има редица примери за деца, които напускат елитни гимназии, защото климатът там за тях е бил убийствен (понякога в буквалния смисъл) - и други, които се чувстват чудесно на далеч по-скромни места, изкласяват и отиват да учат престижни неща впоследствие. За щастие животът на човек не зависи от това къде е попаднал на класирането в 7 клас и съответно няма нужда от излишно натрупване на негативна енергия.

# 1 240
На моето момиче си беше точен бала, НПМГ, профил биология...

# 1 241
Оставки! И протести!
Това трябва, а не да мълчим!!!!

# 1 242
  • София
Значи, аз съм прост даскал по математика, разбирам що-годе от Питагоровата теорема, малко и от програмиране. Но щом досега не пускат втората версия на първо класиране, гафът ще е по- голям от обявения.

# 1 243
  • София
Значи, аз съм прост даскал по математика, разбирам що-годе от Питагоровата теорема, малко и от програмиране. Но щом досега не пускат втората версия на първо класиране, гафът ще е по- голям от обявения.
Със сигурност.

# 1 244
  • София

Аз наистина съм навит за протест!

Ами ето станахме двама.
В София има над 9000 седмокласника. Като сложим, че поне двама трима души около тях треперят минимум, станаха едно 30 000. 30 000 потърпевши от тази некадърност и некомпетентност са внушителна бройка.

Общи условия

Активация на акаунт