СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 309
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 245
Тече пследната минута Laughing
Къде на шега, къде на истина , но може би наистина трябваше да им спретнем един протест пред Министерството.
Представям си го в този вид...

# 1 246
Пишете на Господарите! Искам да гледам как им връчват Златен скункс. Обещавам да споделям във ФБ!

Писмото, което изпратих в МОН и РУО, препратих и в Господари на ефира. Мисля, че г-жаКастрева може да бъде горд притежател на ЗЛАТЕН СКУНКС.

Господарите са във ваканция, за съжаление

# 1 247
  • Sofia
17:31 и още нищо. Освен да тичаме към Ломоносов...

# 1 248
Много благодаря

# 1 249
17:31 и още нищо. Освен да тичаме към Ломоносов...
Те вече са се измели от Ломоносов...............

# 1 250
Къде на шега, къде на истина , но може би наистина трябваше да им спретнем един протест пред Министерството. Такова безобразие не бива да бъде оставяно без адекватна реакция от страна на потърпевшите.

Аз наистина съм навит за протест!
И аз!

# 1 251
  • София
Гафът е голям. Първо ще се скрият и после ще публикуват

# 1 252
Къде на шега, къде на истина , но може би наистина трябваше да им спретнем един протест пред Министерството. Такова безобразие не бива да бъде оставяно без адекватна реакция от страна на потърпевшите.

И аз!
И аз ще участвам!

# 1 253
Тези хубавци ще вземат и да си платят за извънреден труд извън работно време......Часовника тиктака а ние плащаме..

# 1 254
Работното време се удължава, докато не си оправят бакиите!

# 1 255
И бъдете сигурни, че настоящия форум се следи. Дори заради несъответните балове, изнесени тук, ще проверят щателно
, защото трети дубъл ще има политически отзвук и Бойко ще раздаде оставки.

# 1 256

И аз!
И аз ще участвам!
Утре в 8,00 ч?

# 1 257
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Ох, поне всичко това да е достатъчно главата на тая мазна ухилена Кастрева да хвръкне, но най-вероятно ще кажат, че най-новия айти в отдела, който е на изпитателен срок още, е заредил грешен файл от междинна обработка, а не правилния, инали е в изпитателен срок, бързо ще си тръгне

# 1 258
И бъдете сигурни, че настоящия форум се следи. Дори заради несъответните балове, изнесени тук, ще проверят щателното, защото трети дубъл ще има политически отзвук и Бойко ще раздаде оставки.
не ВЯРВАМ

# 1 259
И бъдете сигурни, че настоящия форум се следи. Дори заради несъответните балове, изнесени тук, ще проверят щателното, защото трети дубъл ще има политически отзвук и Бойко ще раздаде оставки.
Ми то си плаче за оставки, направо си ридае...

Общи условия

Активация на акаунт