СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 065
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 515
Подарявам официална униформа за втора английска сако, риза и вратовръзка за момче номер 46.

# 1 516
  • Пловдив
[video][/video]По въпроса за удостоверенията за преместване, ви копирам информация от сайта на МГ-Пловдив

Вторник, 03 Юли 2018 16:44
Уважаеми родители,
Във връзка с указание на РУО днес - 03.07.2018 г., при записването на ученици в VIII клас след първо класиране е необходимо да се представи и Удостоверение за преместване.

Та у нас всяко РУО е отделна държава в държавата. Ха да видим при другите как ще е.
Миналата година имаше преместване по служебен път, тази - няма. Дано "старите" училища не искат бележки от новото училище, за да се спести едно разкарване. /Преди 3 години даваха отпускни на децата на база класиране/

# 1 517
Дидева, благодаря! Simple Smile

# 1 518
Хора кога ще излизе справката за минималният и максимален бал във Варна? 

# 1 519
  • София
Аз подарявам официална униформа за момиче във 2-ра АЕГ - чисто новичка, обличана 2 пъти, за малко. Сако /36-ти номер, май/ и вратовръзка. Ризата - ако се намери. Joy И да не се намери - всякаква светла риза върши работа.

# 1 520
  • край голямата локва

Че тя си е излязла....  newsm78

http://ruo-varna.bg/images/files/2018/Priem/bal-paralelki-1klas.pdf

# 1 521
  • Варна
Не е ли това:

# 1 522
А в Благоевград сигурно никой няма да си прави труда за статистика.. Frowning1

# 1 523
Вторник, 03 Юли 2018 16:44
Уважаеми родители,
Във връзка с указание на РУО днес - 03.07.2018 г., при записването на ученици в VIII клас след първо класиране е необходимо да се представи и Удостоверение за преместване.

Скрит текст:
Та у нас всяко РУО е отделна държава в държавата. Ха да видим при другите как ще е.
Миналата година имаше преместване по служебен път, тази - няма. Дано "старите" училища не искат бележки от новото училище, за да се спести едно разкарване. /Преди 3 години даваха отпускни на децата на база класиране/
Не мога да повярвам, че втора година си позволяват да нарушават министерска наредба. Не само в Пловдив и не само след седми клас.

# 1 524
Не е ли това:

Благодаря!

# 1 525

Че тя си е излязла....  newsm78

Благодаря!

# 1 526
  • София
Аз подарявам официална униформа за момиче във 2-ра АЕГ - чисто новичка, обличана 2 пъти, за малко. Сако /36-ти номер, май/ и вратовръзка. Ризата - ако се намери. Joy И да не се намери - всякаква светла риза върши работа.

Пу за нас!

# 1 527
*Камея, губи го! Незаетите места на първо класиране се завъртат на второ.
Трябва да се запише в град Х и да подадете за второ във вашия. Ако мине напред отписвате от град Х и записвате във вашия.
Благодаря ти. Simple Smile Flowers Hibiscus
Логиката ти е логична , и аз така мисля, ама друго си е от форума потвърждение! Нъл тъй! Wink

# 1 528
  • София
Sunny bunny, имаме сделка! Sunglasses

# 1 529
  • София
Ужас:
"... В около 10 училища няма нито едно класирано дете. Паралелките с под 8 класирани ученици ще бъдат закрити, освен ако не става въпрос за защитени професии. Много малко ученици са пожелали паралелки, към които от инспектората са били убедени, че ще има интерес - например паралелка „Електрообзавеждане на подемна и асансьорна техника“, „Подемно-транспортна техника, монтиране на пътнотранспортни средства“ и „Каменоделство“ ..."

Медийното класиране на училища и паралелки все повече определя желанията на кандидатстващите и родителите им. Преди 11- 12 години нямаше такива проблеми с големия ми син. Повечето негови набори даже се отказваха от кандидатстване след 7- ми клас и оставаха за след 8- ми в професионалните гимназии. Мисля даже някъде по това време преобразуваха техникумите в гимназии. Тази държава тепърва ще страда от липса на професионално подготвени кадри, както и от обучаващи такива. За съжаление техн. прогрес отново доказва негативното си влияние в някои сфери от живота. Много философстване за няма нищо- би казал някой.

Общи условия

Активация на акаунт