СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 856
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Извинете дами, така и не се научих как става това търсене, утре отивам в училището да подам за второ класиране, трябва ли да нося друго освен служебна бележка и заявлението с желанията?
Нищо не носиш.

# 1 546
  • София
Санака, по кое време четвъртък ще ходиш? Аз мога от 8, рано, че после съм на работа.

# 1 547
  • София
А как е немския в 1ва АЕГ? Ние объркахме подреждането, щерката искаше твърдо Испанската като редихме желанията и не подредихме правилно паралелките в Английската.... приета е в 1АЕГ с НЕ, а предпочита с Испански, по-задно желание.

Твърдо не иска да изчака второ класиране, за да не я приемат Испанската с Френски, сега се сети, че не не иска да учи Френски, а като реди желанията не се сети Simple Smile))))

# 1 548
  • София
Санака, по кое време четвъртък ще ходиш? Аз мога от 8, рано, че после съм на работа.

По-късно ще е. Девойката се връща в 9. Преди 9:30 няма да стигнем.

# 1 549
  • София, "Младост 3"
Ох, гледах те Hug Много добре се представи Heart Eyes Аз, както се бях накоконижила  днес, нямаше да мога да говоря толкова спокойно, сигурно щях да се скарам Joy

много благодаря! не исках да злепоставя нас всичките, защото съм една от всички нас - пострадала майка!
Но много се ядосах, че забравих за това, че ако бяха оставили старите специализирани изпити - нямаше да има проблем, такак и не ги помолих изрично да вкл колко са наранени децата...а това е най-най лошото

# 1 550
Момичета, каква е разликата в статистиката за София за минимални и максимални балове между позиция 68 и позиция 95? Нещо не схващам. Това е паралелката на НПМГ с ае, биология и химия?

# 1 551
  • София
От 7:30 ли можем да ходим в училището за подаване

# 1 552
Какво е това - Удостоверение за преместване от училището, в което се е обучавал ученикът /след
издаване на служебна бележка от комисията по записване в НФСГ че ученикът е
записан/.

# 1 553
  • София
Мисля от 8ч е.

# 1 554
  • София
Момичета, каква е разликата в статистиката за София за минимални и максимални балове между позиция 68 и позиция 95? Нещо не схващам. Това е паралелката на НПМГ с ае, биология и химия?
Едното е Х и Б, а другото Б и Х.

# 1 555
  • София
Какво е това - Удостоверение за преместване от училището, в което се е обучавал ученикът /след
издаване на служебна бележка от комисията по записване в НФСГ че ученикът е
записан/.

Преди малко го обсъждахме. Това е т. нар. отпусно, което вече не трябва.

# 1 556

Две различни паралелки са, като разликата е в третия профилиращ предмет - при едната е мат, при другата - англ.

# 1 557
  • София

По-късно ще е. Девойката се връща в 9. Преди 9:30 няма да стигнем.
Аз смятам сама да подавам заявлението за 2-ро, моята девойка е на лагер. Днес го разпечатах и най-безсрамно я подписах. 😊

# 1 558
Казват, че е излезнал списъкът със минимални балове. някой знае ли от къде да го сваля???

# 1 559
  • София, "Младост 3"

Две различни паралелки са, като разликата е в третия профилиращ предмет - при едната е мат, при другата - англ.

мисля освен това, че има значение и първия водещ предмет - демек ако е б и х се чуи повече б; а ако е х и б се набляга на х...

Общи условия

Активация на акаунт